Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri!

Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri!

PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Premier Lig sahnesine çıkmak için gün sayıyor. Fransız ekibi, 31 yaşındaki oyuncusu için dev takımla masaya oturarak son pürüzleri giderecek.

Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri!

PSG, süper starlarından birisi olan Neymar’la yollarını ayırmayı isterken Brezilyalı yıldızdan para kazanmayı da arzuluyor. Yıldız oyuncu, özellikle bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve taraftarlardan gördüğü tepki nedeniyle takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Neymar’la Avrupa’nın birçok dev takımı ilgilenirken en ciddi görüşmeler Premier Lig ekipleriyle yapılıyor. Brezilyalı yıldızın, İngiltere’de futbol oynamak istediği aktarılırken milli takımdan bazı arkadaşlarının da kendisini ikna etmek için harekete geçtiği biliniyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

L'Equipe, Premier Lig kulübü Manchester United’ın Brezilyalı yıldız için PSG ile görüşmelere başladığını aktardı. Kırmızı Şeytanlar, Neymar’ı kadrosuna katarak hem takımdaki rotasyonu artıracak hem de takımdaki diğer Brezilyalı oyuncuların isteklerini gerçekleştirmiş olacaklar. Özellikle Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro, Neymar’ın trasfer edilmesini istiyor.

Bir diğer Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın da Neymar'ı kadrosuna dahil etmek için girişimlere başladığı bildirilirken Suudi Arabistanlı yöneticilerin Brezilyalı futbolcuyu çok istediği aktarılıyor.

Haberin Devamı

PSG’de geçirdiği sakatlıklar yüzünden form tutamayan ve taraftarların büyük bir tepkisini alan Neymar da takımdan ayrılmanınplanlarını yapıyor. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen 31 yaşındaki oyuncu, İngiltere’ye giderek yeniden dünyanın en iyi futbolcularından birisi olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

Özellikle, PSG'den yakın arkadaşı Messi ile beraber yuhalanmalarının ardından kulüple bağlarının koptuğu hatırlatılıyor. Manchester United, Neymar’ı önümüzdeki yaz transfer döneminde kiralamak isterken PSG, yıldızın oyuncusunu takımdan göndermek istiyor.

Tarihler 2017 yılını gösterdiğinde Fransız ekibi PSG, Neymar'ı Barcelona'dan dünya rekoru kıran bir sözleşmeyle 222 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Kırmızı Şeytanlar’ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması Neymar’ın iştahını kabartıyor ve bu transferin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Manchester United’ın Premier Lig'deki son iki maçından 1 puan çıkarması halinde Şampiyonlar Ligi bileti alınacak. Kırmızı Şeytanlar, Perşembe günü Chelsea ile oynarken Pazar günü Fulham karşısına çıkacak.

Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri