Premier Lig

Premier Lig

Son dakika Premier Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Premier Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Premier Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Premier Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan premier lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.778 premier lig haberi bulunmuştur. Tüm premier lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saint-Maximin transferi sonrası patladı! Ailesi gitmesini istemedi, 60.2 milyon euroluk ödeme
Saint-Maximin transferi sonrası patladı! Ailesi gitmesini istemedi, 60.2 milyon euroluk ödemeFENERBAHÇE HABERLERİ... Uzun süredir Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaştı. Jose Mourinho'nun özellikle alınmasını istediği yıldız golcü, resmen Sarı-Lacivertli takımın oyuncusu olacak. Özellikle Premier Lig ekibi Newcastle United'da forma giydiği sırada İngiltere'yi kasıp kavuran yıldız futbolcunun bilinmeyen özellikleri ortaya çıktı. Öte yandan gündeme düşen 60.2 milyon euroluk ödeme olay oldu.
17.07.2024Fenerbahçe
Semih Kılıçsoy için çıldırdılar! Bu transfer olursa rekor kırılır
Semih Kılıçsoy için çıldırdılar! Bu transfer olursa rekor kırılırİngiletere Premier Lig ekibi Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını 18 milyon euro bonservis, Alex Moreno ve Semih'in 1 yıl kiralık kalmasını içeren dev bir teklifle çaldı. Siyah-beyazlılar teklife cevap verdi. İşte detaylar...
12.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş'a Premier Lig ekibinden Semih Kılıçsoy için 20 milyon euro teklif
Beşiktaş'a Premier Lig ekibinden Semih Kılıçsoy için 20 milyon euro teklifPremier Lig temsilcisi, geçen sezon performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken milli forvet için siyah-beyazlı kulübe 20 milyon euro teklif yaptı.
9.07.2024Beşiktaş
Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımını açıkladılar! Eşi benzeri yok, milyon euroları önüne serdiler
Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımını açıkladılar! Eşi benzeri yok, milyon euroları önüne serdilerFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'nin gözbebeği Ferdi Kadıoğlu için talipler artmaya devam ediyor. Sarı Lacivertliler'in başarılı yıldızı EURO 2024'te de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalanların da sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Premier Lig ekibi Ferdi'yi listesine aldı ve yaptığı teklif ortaya çıktı.
5.07.2024Fenerbahçe
En Nesyri, Darwin Nunez derken yeni forvet belli oldu! Mourinho istedi, Acun Ilıcalı jetiyle getiriyor
En Nesyri, Darwin Nunez derken yeni forvet belli oldu! Mourinho istedi, Acun Ilıcalı jetiyle getiriyorFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, orta saha ve forvet transferi için dört koldan saldırıyor. Yıldız bir golcüye imza attırmak isteyen yönetim ilk hedefini Premier Lig'den belirledi. Sarı-Lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek için tüm şartlarını zorluyor. Öte yandan İtalya'ya da transfer harekatı yapmanın planlarını yapıyor. Yıldız futbolculara Çubuklu’yu giydirmek için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte Fenerbahçe'nin transfer harekatına yönelik tüm detaylar...
4.07.2024Fenerbahçe
Ersun Yanal transferde büyük oynuyor! Leroy Fer'le görüşmeler başladı
Ersun Yanal transferde büyük oynuyor! Leroy Fer'le görüşmeler başladıErsun Yanal yönetiminde Süper Lig'i hedefleyen Amedspor, Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren Leroy Fer'e kanca attı.
28.06.2024Süper Lig
Nicolo Zaniolo Galatasaray'a kıyak geçti! Yeni takımı belli oldu, 20 milyon Euro...
Nicolo Zaniolo Galatasaray'a kıyak geçti! Yeni takımı belli oldu, 20 milyon Euro...Galatasaray'da son dakika Nicolo Zaniolo gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'în geçen sezon Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, her fırsatta Serie A'ya dönmek istediğini açıklıyordu. 24 yaşındaki yıldızın transfer görüşmelerinde sona gelindi. Galatasaray Genel Menajeri Cenk Ergün'ün katıldığı pazarlıklar sonucunda sarı - kırmızılıların kazanacağı bonservis bedeli ve Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
26.06.2024Galatasaray
Beşiktaş'tan transferde Onuachu sürprizi! Dev bonservis belli oldu
Beşiktaş'tan transferde Onuachu sürprizi! Dev bonservis belli olduGeçtiğimiz sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Paul Onuachu için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlı ekip Nijeryalı golcü için kesenin ağzını açtı.
22.06.2024Beşiktaş
Mourinho istedi, Galatasaray kaptı! Yılın transfer çalımı, anlaşma sağlandı
Mourinho istedi, Galatasaray kaptı! Yılın transfer çalımı, anlaşma sağlandıGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'dan Mourinho'ya transfer çalımı geldi. Sarı-kırmızılı kulüp, Premier Lig'de forma giyen yıldız isimi 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katıyor. İşte detaylar...
18.06.2024Galatasaray
Galatasaray'da Nicolo Zaniolo kararı! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'da Nicolo Zaniolo kararı! İstenen bonservis belli olduGalatasaray, Aston Villa ile kiralık sözleşmesi biten İtalyan yıldızı bu kez bonservisiyle elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar, Atalanta ve Fiorentina’nın talip olduğu Zaniolo’dan beklenen gelir belli oldu.
17.06.2024Şampiy10
Fenerbahçe'nin orta sahası geçilmeyecek! Fred'in yanına Premier Lig'in yıldızı geliyor
Fenerbahçe'nin orta sahası geçilmeyecek! Fred'in yanına Premier Lig'in yıldızı geliyorFenerbahçe'de Jose Mourinho'nun getirilmesi camiada büyük sevinç yaşattı. Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Kanarya, orta saha hamlesi için düğmeye bastı. Jose Mourinho'nun istediği oyunculara yönelen Fenerbahçe, Fred'in yanına partner getirmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, bu bağlamda aradığı ismi İngiltere Premier Lig'de buldu. İşte detaylar....
7.06.2024Fenerbahçe
Mourinho'nun transfer ettiği en değerli 30 futbolcu! 1.8 milyar Euro harcandı: Mourinho kaç kez Şampiyonlar Ligi kazandı?
Mourinho'nun transfer ettiği en değerli 30 futbolcu! 1.8 milyar Euro harcandı: Mourinho kaç kez Şampiyonlar Ligi kazandı?Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Mourinho, daha önce çalıştırdığı takımlarda toplam 177 futbolcu transfer etti. 2 kez Şampiyonlar Ligi, 3 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Special One Mourinho'nun en değerli 30 futbolcusunu listeledik.
4.06.2024Fenerbahçe
Nicolo Zaniolo çılgınlığı, yeni takımını açıkladılar! Galatasaray'a dönecek derken işler değişti
Nicolo Zaniolo çılgınlığı, yeni takımını açıkladılar! Galatasaray'a dönecek derken işler değiştiGalatasaray'ın 2023 yılı Şubat ayında kadrosuna kattığı İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezonun başında İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. İngiltere'deki kariyerinde beklentilerin altında kalan bir performans sergileyen yıldız oyuncunun Galatasaray'a geri dönmesi bekleniyordu. Ancak basında yer alan son haberlerde Zaniolo'nun yeni sezonda Avrupa'nın önemli bir takıma gönderileceği yazıldı.
4.06.2024Galatasaray
Trabzonspor, Paul Onuachu'nun alternatifini buldu!
Trabzonspor, Paul Onuachu'nun alternatifini buldu!Trabzonspor, bir yandan Paul Onuachu’nun bonservisini alabilmek için Southampton ile hazarlıklara devam ederken, Sheffield United’in golcüsü Oli McBurnie için de çalışmalara başladı.
3.06.2024Süper Lig
Enes Ünal bombası patladı! Resmen imzayı attı, 4 yıllık anlaşma sağlandı
Enes Ünal bombası patladı! Resmen imzayı attı, 4 yıllık anlaşma sağlandıMilli yıldız Enes Ünal'ın Premier Lig ekibi Bournemouth'daki geleceği belli oldu. Golcü futbolcu 4 yıllık sözleşemeye imzayı attı.
29.05.2024Fenerbahçe
Avrupa'da lig şampiyonları 2024: İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya liglerinde şampiyon hangi takım oldu? 10 büyük ligde şampiyon kim oldu?
Avrupa'da lig şampiyonları 2024: İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya liglerinde şampiyon hangi takım oldu? 10 büyük ligde şampiyon kim oldu?Avrupa'da ligler bu hafta bitiyor. Premier Lig, Serie A, Ligue 1 gibi büyük liglerde şampiyonlar belli oldu. Bundesliga'da namağlup şampiyon olan Bayer Leverkuse bu yılın en sükse yapan takımı oldu. Süper Lig'de ise bu akşam şampiyon belli olacak. Peki Avrupa'nın 10 büyük liginde hangi takım şampiyon oldu? İşte İngiltere, Almanya, Fransa, İsviçre, Portekiz, İtalya liglerinde şampiyon olan takımlar...
26.05.2024Şampiy10
3 maçta işi bitirdi, Misli’de 170 bin 352 TL kazandı!
3 maçta işi bitirdi, Misli’de 170 bin 352 TL kazandı!Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, dün bültende yer alan maçlardan kuponuna 3 maç ekledi. Rusya Ligi’nde oynanan bir maça 8.92’lik tahminde bulunan üye, toplamda 25.46 oranlı bir kupon yaptı. Misli üyesi kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle de paylaştı.
21.05.2024İddaa
Trabzonspor'dan Altay Bayındır açıklaması!
Trabzonspor'dan Altay Bayındır açıklaması! Trabzonspor, Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır ile ilgili çıkan haberlere yönelik resmî açıklamada bulundu.
18.05.2024Fenerbahçe
Nicolo Zaniolo gerçeği patladı! Deprem etkisi yaratacak: Hiç umut verici değil
Nicolo Zaniolo gerçeği patladı! Deprem etkisi yaratacak: Hiç umut verici değilNicolo Zaniolo gerçeğini açıkladı. Sezon başında Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, Liverpool ile oynanan ve 3-3 sona eren karşılaşmada 65. dakikada oyuna girmişti. Yıldız oyuncu oyuna girdikten 14 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalırken, başarılı teknik adam gerçeği açıkladı. İşte detaylar...
15.05.2024Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
9.05.2024İddaa
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadıİngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024Süper Lig
Galatasaray transferde rekoru kıracak! Barış Alper Yılmaz'a dev talip
Galatasaray transferde rekoru kıracak! Barış Alper Yılmaz'a dev talipSon dakika transfer haberleri... Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.
2.05.2024Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024İddaa
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdiSezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
1.05.2024Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.04.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Premier Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki premier lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.