Son dakika Avrupa Güreş Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Güreş Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Güreş Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa güreş şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 avrupa güreş şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm avrupa güreş şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeterGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu olduGrekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu olduMilli güreşçi Adem Burak Uzun, Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 55 kilo finalinde Azerbaycanlı rakibi Eldaniz Azizli'yi mağlup ederek altın madalya kazandı
Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbulspor karşısında 3 puanı 3 gole aldıSpor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş sahasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 42’nci dakikada Cenk Tosun, 56’ncı dakikada Aboubakar ve 90+3’üncü dakikada Redmond kaydetti. İstanbulspor’un karşılaşmadaki tek golü 70’inci dakikada Lokilo’dan geldi.
Muay-Thai dalında 127 madalyaAvrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
Rıza Kayaalp 11. kez Avrupa şampiyonuMacaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kilo final mücadelesinde İtalyan Danila Sotnikov 4-0 üstünlükle devirerek altın madalya kazandı ve 11'inci kez Avrupa şampiyonu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli güreşçilere tebrikCumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan güreşçileri tebrik etti. Erdoğan, "Sporcularımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğandan şampiyon güreşçilere tebrikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Taha Akgül ve Feyzullah Aktürk ile gümüş madalya kazanan Süleyman Atlı ve bronz madalyanın sahibi olan Osman Göçen için tebrik mesajı yayımladı.
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati!Taha Akgül olimpiyat maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Taha Akgül maçını izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Serbest sitilde 8 Avrupa şampiyonluğuna ulaşan 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da serbest stil 125 kiloda Türkiye’yi temsil eden Akgül’ün maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Taha Akgül’ün maçı ne zaman yapılacak? Taha Akgül maçı hangi gün, saat kaçta?
10 oldu! Rıza Kayaalp Avrupa Şampiyonu olduAvrupa Güreş Şampiyonası grekoromen 130 kiloda milli sporcu Rıza Kayaalp, Gürcü rakibi Iakobi Kajaia’yı mağlup ederek altın madalya kazandı ve kariyerinde 10’uncu kez Avrupa Şampiyonu oldu.
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklamaAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İdlib'de rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır" dedi.Çelik, 3600 ek gösterge ile infaz düzenlemesi üzerinde çalışmanın devam ettiğini de dile getirdi.
Kerem Kamal Avrupa ikincisi olduAvrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 60 kilo finalinde milli güreşçi Kerem Kamal, Gevorg Gharibyan'a yüksek puan avantajıyla kaybederek, Avrupa ikincisi oldu.
Hamza Bakır Avrupa şampiyonuİspanya'da düzenlenen Gençler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü (İBBSK) sporcusu Hamza Bakır, finalde Rus rakibi Osman Shadov'u yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
Bakan Kasapoğlu milli güreşçileri kabul etti: Omuz omuza yürüyeceğizGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest, grekoromen ve kadınlar kategorilerinde 6'sı altın, 2'si gümüş, 8'i bronz olmak üzere toplamda 16 madalya kazanan milli güreşçileri makamında ağırladı.
Atakan Yüksel Avrupa şampiyonu!Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 67 kilo finalinde Polonyalı Gevorg Sahakyan’ı yenen Atakan Yüksel, altın madalya kazandı.
Avrupa Güreş Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa güreş şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.