Rıza Kayaalp

Rıza Kayaalp

Son dakika Rıza KAYAALP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rıza KAYAALP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rıza KAYAALP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Kayaalp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza kayaalp gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 rıza kayaalp haberi bulunmuştur. Tüm rıza kayaalp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.
18.09.2023 Magazin
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı Süper Lig'de 2023-2024 sezonundan itibaren yabancı kuralının yeniden belirlenmesi bekleniyor. TFF ve Kulüpler Birliği yeni yabancı konusunda uzlaşma sağlarken tek kulüp bu öneriye karşı çıktı.
26.04.2023 Süper Lig
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti Hırvatistan’da yarın sona erecek olan 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden Rıza Kayaalp 12’nci kez Avrupa şampiyonu oldu.
22.04.2023 Diğer Sporlar
'O, sen, ben değil, tüm yardım kuruluşlarının el ele vermesi lazım'
'O, sen, ben değil, tüm yardım kuruluşlarının el ele vermesi lazım' Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu deprem felaketi sonrası dünya şampiyonu milli güreşçimiz Rıza Kayaalp da bölgedeki depremzedelere yardım ediyor. Kayaalp, "İnsanlar yardım ve çadır beklerken, evde oturamadım. Bizi orada görmek diğer gönüllü arkadaşlara moral oluyor, birlik ve beraberlik önemli. İnsanlar yardım yapıyor, yardımlarının yerine ulaştığını, ve boşa gitmediğini göstermek istiyorum" dedi.
14.02.2023 Diğer Sporlar
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Şampiy10
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler… Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Beşinci kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türk güreş tarihine geçti. Peki, Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu'ndan altın madalya kazanan Rıza Kayaalp'e tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan altın madalya kazanan Rıza Kayaalp'e tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp'i tebrik etti.
13.09.2022 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, 5. kez dünya şampiyonu
Rıza Kayaalp, 5. kez dünya şampiyonu Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 130 kiloda finalinde milli güreşçi Rıza Kayaalp, İranlı Amin Mirzazadeh’i mağlup etti ve dünya şampiyonu oldu. Rıza, 5. kez dünya şampiyonluğu yaşayan ilk Türk güreşçi oldu.
13.09.2022 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda finale yükseldi
Milli güreşçi Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda finale yükseldi Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Rıza Kayaalp, adını finale yazdırdı.
12.09.2022 Şampiy10
Milli güreşçi Rıza Kayaalp'in yolun karşısına geçen yayaya çarptı
Milli güreşçi Rıza Kayaalp'in yolun karşısına geçen yayaya çarptı Yozgat’ta Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp’in de karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
14.05.2022 Yaşam
Rıza Kayaalp 11. kez Avrupa şampiyonu
Rıza Kayaalp 11. kez Avrupa şampiyonu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kilo final mücadelesinde İtalyan Danila Sotnikov 4-0 üstünlükle devirerek altın madalya kazandı ve 11'inci kez Avrupa şampiyonu oldu.
2.04.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taha Akgül'den bronz madalya
Taha Akgül'den bronz madalya Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kiloda Moğol rakibi Munkhtur'u yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp bronz madalya kazandı!
Rıza Kayaalp bronz madalya kazandı! Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp İranlı rakibi Mırzazadeh'i 7-2'lik skorla devirdi ve bronz madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp final şansını kaybetti!
Rıza Kayaalp final şansını kaybetti! Kübalı Nunez'e kaybeden milli güreşçimiz Rıza Kayaalp Tokyo'da bronz madalya maçına çıkacak.
1.08.2021 Şampiy10
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Fuat Oktay: Mazlumların umudu, sessizlerin sesi olacağız
Fuat Oktay: Mazlumların umudu, sessizlerin sesi olacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bugün Filistin'de devlet terörü uygulayan İsrail'in tüm dünyanın gözü önünde bir insanlık katliamı yaptığını belirterek, "İnsanlık onurunu açıkça çiğneyen ve zulme doymayan İsrail'i ne durduracak? Bağımsızlığa gönülden bağlı bir millet olarak, istiklal için 19 Mayıs'lara imza atmış, tehditlere asla boyun eğmeyen Türkiye olarak biz yine mazlumların umudu, sessizlerin sesi olacağız" dedi.
19.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcularla iftar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcularla iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporcularla iftarda bir araya geldi.
6.05.2021 Gündem
Rıza Kayaalp'ten sonra Ferhat Arıcan damgası!
Rıza Kayaalp'ten sonra Ferhat Arıcan damgası! Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda milli sporcu Ferhat Arıcan, paralel bar aleti finallerini birinci sırada tamamlayarak, Avrupa şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
10 oldu! Rıza Kayaalp Avrupa Şampiyonu oldu
10 oldu! Rıza Kayaalp Avrupa Şampiyonu oldu Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen 130 kiloda milli sporcu Rıza Kayaalp, Gürcü rakibi Iakobi Kajaia’yı mağlup ederek altın madalya kazandı ve kariyerinde 10’uncu kez Avrupa Şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
AK Partili Ünal: Bu mücadele milletin iradesini egemen kılma mücadelesidir
AK Partili Ünal: Bu mücadele milletin iradesini egemen kılma mücadelesidir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bu milleti yurt dışından talimat alanlar değil, bizatihi milletin kendisi yönetecek. Bu mücadele milletin iradesini egemen kılma mücadelesidir" dedi.
13.01.2021 Siyaset
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan "Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu.
4.11.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Kayaalp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza kayaalp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.