Atlayış

Atlayış

Son dakika atlayış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atlayış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atlayış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atlayış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atlayış gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 atlayış haberi bulunmuştur. Tüm atlayış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli?
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli? Süleyman Atlı, Kars'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu cesur atlayış, Kars Valiliği'nin davetiyle gerçekleşti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Süleyman Atlı kimdir, kaç yaşında, nereli?  
21.03.2024 Gündem
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik!
Rize'de şelalede tehlikeli serinlik! Rize'nin Güneysu ilçesinde, sıcaktan bunalanlar, Katarahte Şelalesi'nde ıslak kayalardan tırmanıp ulaştıkları zirveden, tehlikeye aldırış etmeden dereye atlayıp yüzerek serinledi.
31.08.2023 Yaşam
Yağmur Sarıoğlu 233 metreden atladı!
Yağmur Sarıoğlu 233 metreden atladı! Adrenalin tutkunu pilot Yağmur Sarıoğlu, bir hayalini daha gerçekleştirdi ve dünyanın en yüksek bungee jumping platformundan atladı.
26.06.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Magazin
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tedavisinin ardından tutuklandı.
1.05.2023 Yaşam
MSB, Kış tatbikatında Mehmetçiğin uçaktan atlayış görüntüsünü paylaştı
MSB, Kış tatbikatında Mehmetçiğin uçaktan atlayış görüntüsünü paylaştı Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçiğin Kış Tatbikatı’nda nefes kesen uçaktan atlayış görüntülerini paylaştı.
28.01.2023 Gündem
Bekçilik spor mülakatı ne zaman, nerede yapılacak? Fiziki yeterlilik sınavı tarihleri belli oldu mu, Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?
Bekçilik spor mülakatı ne zaman, nerede yapılacak? Fiziki yeterlilik sınavı tarihleri belli oldu mu, Bekçilik spor mülakatı kaç saniye? Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklanınca gözler, spor mülakatlarına çevrildi. Fiziki Yeterlilik Sınavı; adayın bedeni kabiliyeti ve fiziki yapısı değerlendirilmek üzere uygulamalı olarak yapılır. Peki, Bekçilik spor mülakatı ne zaman, nerede yapılacak? Fiziki yeterlilik sınavı tarihleri belli oldu mu? Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?
16.08.2022 Çalışma Hayatı
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan tandem atlayış yapan yamaç paraşütü pilotları, kalkış sırasında birbirine dolandı. Havada çarpışıp, yaralanan 2 pilot ve 1'i Çinli 2 yolcu, hastaneye kaldırıldı. Çarpışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.08.2022 Yaşam
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı!
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı! Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, uçaktan atlayış yapan eğitmen, Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Yılmaz, iniş sırasında teknik aksaklık nedeniyle paraşütü açılmayınca zemine düşerek ağır yaralandı.
4.08.2022 Yaşam
Onlarca çocuğun boğulduğu kanallarda yüzüp, sosyal medyada ölümüne meydan okuyorlar
Onlarca çocuğun boğulduğu kanallarda yüzüp, sosyal medyada ölümüne meydan okuyorlar Adana ve Mersin'in Tarsus ilçesinde bazı gençler, her yaz onlarca çocuğun boğulduğu sulama kanallarına tehlikeli atlayışlar yapıp, yüzdükleri videoları sosyal medyada yayınlayarak birbirlerine meydan okuyor. "Ölümüne meydan okuyorum, ölümüne yüzelim" diyen gençlerin bu davranışları tepki çekiyor.
1.06.2022 Gündem
Bursa'da paraşütle atladıktan sonra kaybolan kişiden acı haber
Bursa'da paraşütle atladıktan sonra kaybolan kişiden acı haber Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağı'ndan paraşütle atlayan ve olumsuz hava şartları nedeniyle savrularak, gözden kaybolan Muammer Yolcunun (37) 7 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.
16.05.2021 Yaşam
Bakan Akar ile Azerbaycanlı mevkidaşı Hasanov 'Kış-2021 Tatbikatı'nı izledi
Bakan Akar ile Azerbaycanlı mevkidaşı Hasanov 'Kış-2021 Tatbikatı'nı izledi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile TSK komuta kademesi, 'Kış-2021 Tatbikatı'nın 'Seçkin Gözlemci Günü'ne katıldı. Derin kar ve şiddetli soğuklara yönelik barınma alanlarında incelemelerde bulunan Akar ve Hasanov, igloya girdi, kış teçhizatlı komando kolu tarafından okunan Komando Andı’nı dinledi. Tatbikat alanını gezen Akar ve Hasanov, sahra fırın ünitesinde yapılan ekmeği de bölerek yedi.
11.02.2021 Siyaset
Genç astsubay paraşüt kazasında hayatını kaybetti
Genç astsubay paraşüt kazasında hayatını kaybetti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yamaç paraşütü yapan astsubay havalandıktan kısa bir süre sonra boş araziye çakılarak
17.06.2020 Yaşam
Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'na nefes kesen atlayış!
Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'na nefes kesen atlayış! Artvin'de, yamaç paraşütü sporcusu Cengiz Koçak takım arkadaşı Ferdi Toy desteği ile 22 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'nın yer aldığı Atatepe'ye wingsuit olarak adlandırılan paraşüt atlayışı gerçekleştirdi. O anlar farklı açılardan anbean görüntülendi.
18.05.2020 Gündem
Türkiye'nin en büyük anıtına nefes kesen atlayış!
Türkiye'nin en büyük anıtına nefes kesen atlayış! Artvin'de, yamaç paraşütü sporcusu Cengiz Koçak takım arkadaşı Ferdi Toy desteği ile 22 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'nın yer aldığı Atatepe'ye wingsuit olarak adlandırılan paraşüt atlayışı gerçekleştirdi. O anlar farklı açılardan anbean görüntülendi.
18.05.2020 Haber
Fethiye’de paraşüt kazası: 2 yaralı
Fethiye’de paraşüt kazası: 2 yaralı Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Babadağ’dan yamaç paraşütüyle tekli (single) atlayış yapan Hollandalı ve Slovakyalı pilotlar düşerek yaralandı.
20.10.2019 Yaşam
Muğla'da paraşüt kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Muğla'da paraşüt kazası: 1 ölü, 2 yaralı Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü yaparken dağlık alana düşen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
19.10.2019 Gündem
Mostar Köprüsü'nde geleneksel atlama yarışları yapıldı
Mostar Köprüsü'nde geleneksel atlama yarışları yapıldı Bosna Hersek'in güneyindeki Mostar şehrinde, "453. Geleneksel Mostar Köprüsü Atlayışları" yapıldı.
28.07.2019 Dünya
Büyük atlayış!
Büyük atlayış! ‘Her Yerde Sen’ dizisinde Selin karakterini oynayan Aybüke Pusat, aldığı eğitimin ardından paraşütle atladı.
28.07.2019 Magazin
Havuzda feci olay!
Havuzda feci olay! Malatya'da yüzme havuzunda zemine kafa üstü çakılan ve ağır yaralanan genç yoğun bakımda tedavi altına alındı.
17.07.2019 Yaşam
Gökyüzünde şahin saldırısına uğradı!
Gökyüzünde şahin saldırısına uğradı! Burdur'da yamaç paraşütü yapan Uğur Sayın (43), gökyüzünde şahin saldırısına uğradı.
7.06.2019 Gündem
İşte en yüksekten atlayan ilk Türk!
İşte en yüksekten atlayan ilk Türk! Orkun Işıtmak Dünya'da en yüksekten atlayan ilk Türk oldu
1.06.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Atlayış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atlayış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.