Ateşkes Açıklaması

Ateşkes Açıklaması

Son dakika ateşkes açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateşkes açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateşkes açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateşkes Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateşkes açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 ateşkes açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm ateşkes açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklamasıİsrail, Paris'teki rehine görüşmelerinde 400 Filistinli mahkumun serbest bırakılması konusunda anlaştığı haberi ile ateşkes için umutlar yeniden yeşerdi. Bu haberden kısa süre sonra ABD Başkanı Biden'dan ateşkes anlaşmasına dair dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.02.2024Dünya
ABD'den flaş ateşkes açıklaması: Saldırılara her gün 4 saat ara
ABD'den flaş ateşkes açıklaması: Saldırılara her gün 4 saat araABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İsrail'in Filistinli sivillerin Gazze Şeridi’nin güneyine geçmeleri ve insani yardım sağlanması için her gün 4 saat boyunca Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki saldırılara ara vereceğini duyurdu.
9.11.2023Gündem
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklamasıİsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını reddederek, “Ateşkes çağrıları İsrail'e Hamas'a teslim olma, teröre teslim olma, barbarlığa teslim olma çağrısıdır. Bu olmayacak” dedi.
30.10.2023Dünya
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınamaİsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023Dünya
Türkiye'den Yemen'de ateşkes açıklaması: Umut verici bir adım!
Türkiye'den Yemen'de ateşkes açıklaması: Umut verici bir adım!Dışişleri Bakanlığı, Yemen’de Ramazan ayında Birleşmiş Milletler’in (BM) girişimleri doğrultusunda ilan edilen ateşkesin iki ay süreyle daha uzatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.
2.06.2022Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan ateşkes açıklaması!
Bakan Çavuşoğlu'ndan ateşkes açıklaması!Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna ziyareti neticesinde ateşkes umutlarının biraz daha arttığını belirterek, en kısa zamanda liderler düzeyinde bir buluşmanın zemininin hazırlanması gerektiğini söyledi.
17.03.2022 Siyaset
Türkiye'den flaş 'ateşkes' açıklaması
Türkiye'den flaş 'ateşkes' açıklamasıTürkiye'den art arda ateşkes açıklamaları geldi. 'Görüşmeler olumlu devam ediyor.' diyen Bakan Akar'ın ardından Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da ateşkesin kalıcı hale getirilmesi için çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
11.03.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki ateşkesle ilgili "Rejimin olası ihlal ve saldırılarına karşı her an teyakkuz halinde olacağız. Bir yerde çatlak olursa hemen müdahale edeceğiz." dedi.
6.03.2020Gündem
BM'den "ateşkes" açıklaması
BM'den "ateşkes" açıklamasıBirleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve Rusya arasında varılan İdlib'deki ateşkesin “kalıcı” olmasını umut ettiğini bildirdi.
5.03.2020Dünya
ABD Ankara Büyükelçiliği'nden 'ateşkes' çağrısı
ABD Ankara Büyükelçiliği'nden 'ateşkes' çağrısıABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Suriye'de rejimin saldırılarına yönelik, "Derhal ateşkes ilan edilmesi ve insani yardım kuruluşlarının kesintisiz bombardımanlardan kaçan yüz binlerce insanın acılarını hafifletmek amacıyla çatışmalardan etkilenen bölgelere tam erişiminin sağlanması çağrısında bulunuyoruz" açıklaması yaptı.
11.02.2020Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Libya'da kaosun sebebi Fransa
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Libya'da kaosun sebebi FransaLibya'da ateşkes ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Fransa silah desteği ile kaosun devamını sağlıyor" dedi. Bakan Çavuşoğlu, gece yürürlüğe girecek ateşkes için Rusya'nın Hafter'i ikna etmesi bekliyoruz" diye konuştu.
11.01.2020Siyaset
Erdoğan ve Putin'den Libya'da ateşkes çağrısı!
Erdoğan ve Putin'den Libya'da ateşkes çağrısı!Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zirvesine ilişkin açıklamada bulundu.Çavuşoğlu; "İki lider (Erdoğan-Putin) Libya'da, 12 Ocak gece yarısı 00.00'da ateşkes sağlanması için çağrıda bulunuyor" dedi.
8.01.2020Siyaset
Trump'tan yeni açıklama: Ateşkes süreci iyi gidiyor
Trump'tan yeni açıklama: Ateşkes süreci iyi gidiyorABD Başkanı Donald Trump, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in sözlerinin aktardı. Trump'ın paylaşımına göre Esper, "Ateşkes çok iyi gidiyor. Çok çabuk biten bazı ufak tefek çatışmalar oldu. Kürtler yeni bölgelere yerleştiriliyor" dedi.
20.10.2019Dünya
İsrail'den "şartlı" ateşkes açıklaması
İsrail'den "şartlı" ateşkes açıklamasıİsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze'de uzun süreli ateşkes sağlanması için Hamas'ın alıkoyduğu İsraillilerle ilgili sorunun çözülmesini şart koştu.
24.08.2018Dünya
ABD Dışişleri Sözcüsü: Ateşkes tüm Suriye için geçerli
ABD Dışişleri Sözcüsü: Ateşkes tüm Suriye için geçerliABD Dışişeri Sözcüsü'nden son dakika Suriye'deki ateşkes ile ilgili açıklama geldi.
27.02.2018Dünya
Irak ordusu ve Peşmerge arasında ateşkes sağlandı
Irak ordusu ve Peşmerge arasında ateşkes sağlandıIrak güçleri ile Peşmerge arasında Kerkük’ün ele geçirilmesinin ardından şiddetli çatışmalar yaşanırken, Irak güçlerinin Erbil-Dahok sınırı arasındaki Ninova’ya üç yeni askeri birlik ve savaş helikopteri gönderdiği belirtildi. İlerleyen saatlerde ise Irak ordusu ile Peşmerge ateşkes konusunda anlaştı. Koalisyon güçlerinin sözcüsü Ryan Dillon ise, Irak güçleri ile Peşmerge arasında ateşkes sağlandığı yönündeki açıklamayı "yanlışlıkla" yaptığını, taraflar arasında görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
27.10.2017Dünya
Başbakan Binali Yıldırım: Bu bir rejim değişikliğidir
Başbakan Binali Yıldırım: Bu bir rejim değişikliğidirBaşbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.
29.09.2021Gündem
ABD'den flaş ateşkes açıklaması
ABD'den flaş ateşkes açıklamasıSuriye'de Türkiye ile Rusya'nın garantörlüğünde varılan ateşkesle ilgili memnuniyetini dile getiren ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, "Şiddeti sona erdiren, insanların hayatlarını kurtaran, yeni ve yapıcı siyasi müzakerelere zemin hazırlayan tüm çabaları memnuniyetle karşılıyoruz." açıklamasını yaptı.
17.06.2021Dünya
Flaş ateşkes açıklaması! Her bölgeyi kapsıyor
Flaş ateşkes açıklaması! Her bölgeyi kapsıyorSuriye'de Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünde ateşkes mutabakatına taraf olan silahlı muhalif gruplar adına açıklama yapan Usame Ebu Zeyd, anlaşmanın Suriye'nin tüm genelini kapsadığı, hiçbir bölgeyi istisna etmediği ve aynı zamanda sahada bulunan tüm askeri grupları içerdiğini belirtti.
17.06.2021Dünya
Kalın'dan ateşkes açıklaması
Kalın'dan ateşkes açıklamasıCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ateşkes sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
29.09.2021Gündem
ABD Dışişleri Bakanlığından "ateşkes" açıklaması
ABD Dışişleri Bakanlığından "ateşkes" açıklamasıABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, insani yardımların yerlerine ulaştırılmasıyla ilgili sorunlara dikkat çekerek, "Suriye ordusuna atfedilen bazı açıklamalar görüyoruz. Bizim anlaşmamız, Esed rejiminin anlaşmaya uymasından sorumlu olan Rusya ile. Dolayısıyla Rusların konumunu netleştirmesini bekliyoruz." dedi.
17.06.2021Dünya
ABD'den ateşkes açıklaması: Mükemmel olmasa da...
ABD'den ateşkes açıklaması: Mükemmel olmasa da...ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Suriye'deki ateşkesin mükemmel olmasa da genel anlamda sürdüğünü bildirdi.
15.09.2016Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ateşkes açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti dönüşü basın açıklamasında bulundu.
29.09.2021Gündem
Dışişleri'nden 'ateşkes' açıklaması
Dışişleri'nden 'ateşkes' açıklamasıDışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Türkiye'nin Suriye'deki ateşkesi ihlal ettiği iddialarına ilişkin, "Türkiye ateşkesin başlamasından itibaren IŞİD hedefleri dışında herhangi bir topçu ateşinde bulunmamıştır" dedi...
29.09.2021Gündem
Rusya'dan ''Türkiye-Suriye sınırı kapatılsın'' teklifi
Rusya'dan ''Türkiye-Suriye sınırı kapatılsın'' teklifiTürkiye sınırından Suriye'ye silah gönderildiğini öne süren Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ''Silah sevkiyatını önlemek için sınır kapatılmalı'' dedi...
1.03.2016Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ateşkes Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateşkes açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.