Ateş Açtı

Ateş Açtı

Son dakika ateş açtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateş açtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateş açtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateş Açtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateş açtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.757 ateş açtı haberi bulunmuştur. Tüm ateş açtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı Burdur'da Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D, evdeki eşyaları yola atıp, kurusıkı tabancayla rastgele ateş açtı. Kendisini durdurmaya çalışan 3 polis memurunu tabanca ve satırla yaraladı. Bir polisin ise biber gazından etkilendiği olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen A.D. güçlükle etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
7.04.2024 Gündem
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Motosikletli iki kişi tabancayla iş yerine mermi yağdırdı
Motosikletli iki kişi tabancayla iş yerine mermi yağdırdı Ataşehir'de motosikletli 2 şüpheli bir iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırıda iş yeri sahibi ve içeride bulunan bir kişi yaralanırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başaltı.
13.03.2024 Gündem
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Kaputa sakladıkları silahla çevreye rastgele ateş açıp dehşet saçtılar
Kaputa sakladıkları silahla çevreye rastgele ateş açıp dehşet saçtılar Sarıyer’de otomobilin motor kısmına sakladıkları silahı alan iki şüpheli, yoldan geçen başka bir araca ateş etti. Silahla çevreye de rastgele ateş eden şüpheliler olay yerinden uzaklaştı. Silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
7.03.2024 Gündem
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü (Euro-Med) tarafından yapılan açıklamada, "İlk incelemeler, İsrail tanklarının Gazze’de insani yardım almaya çalışan Filistinlilere yoğun ateş açtığını doğrulamaktadır” denildi.
1.03.2024 Dünya
Karakola pompalı tüfekle ateş açtı! Polis ekipleri kıskıvrak yakaladı
Karakola pompalı tüfekle ateş açtı! Polis ekipleri kıskıvrak yakaladı Adana’da bir kişinin karakola pompalı tüfekle ateş açması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Saldırganın yakalanıp tutuklandığı öğrenildi.
1.03.2024 Adana
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Gündem
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
İstanbul'da iş insanı Hakan Cengiz ve eşine silahlı saldırı
İstanbul'da iş insanı Hakan Cengiz ve eşine silahlı saldırı İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in bulunduğu araca motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Hakan Cengiz ve eşi yara almadan kurtulurken, iş insanının şoförü Muhammet Yaşar yaralandı.
30.01.2024 Gündem
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
Sarıyer'de İtalyan Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü
Sarıyer'de İtalyan Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında iki saldırgan ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti.
28.01.2024 Vatan TV
Arnavutköy'de lunaparkta silahlı saldırı
Arnavutköy'de lunaparkta silahlı saldırı Arnavutköy'de kız kardeşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü kişiyi lunaparkta gören saldırgan onlarca çocuğun arasında silahla ateş açtı. O sırada çocuğunu oyun oynamaya getiren bir baba ellerini kaldırarak saldırganları durdurmaya çalıştı. 1 kişinin yaralandığı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Şok eden olay
Sevdiği kızı alamayan 16 yaşındaki çocuk sokakta çatışma çıkarttı! Şok eden olay İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre sevdiği kızı isteyen 16 yaşındaki H.U., kızın ailesi tarafından reddedilince aile bireylerine pompalı tüfekle ateş açtı. H.U. ve sevdiği kızın ailesi ile sokakta çıkan çatışmada 4 kişi yaralandı. Çatışma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi.
15.01.2024 Gündem
Eğlence mekanında silahlı kavga!
Eğlence mekanında silahlı kavga! Bursa’da eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada bacağından vurulan Fuat Ç. yaralandı. 
14.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ateş Açtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateş açtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.