Atanamayan Öğretmenler

Atanamayan Öğretmenler

Son dakika atanamayan öğretmenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atanamayan öğretmenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atanamayan öğretmenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atanamayan Öğretmenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atanamayan öğretmenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 atanamayan öğretmenler haberi bulunmuştur. Tüm atanamayan öğretmenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmene kısa duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı! Yeni öğretmenlere, atanamayan öğretmenler kısa, öz, duygusal anlamlı öğretmenler günü mesajları ve sözleri
Öğretmene kısa duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı! Yeni öğretmenlere, atanamayan öğretmenler kısa, öz, duygusal anlamlı öğretmenler günü mesajları ve sözleri Ülkemizin ışığını yakan, yarının liderlerini yetiştiren öğretmenlerimizin değerini bir günle sınırlamak elbette zor, ancak 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimize şükran duygularımızı ifade etmek için bir fırsat. Öğretmenler Günü, eğitim camiasının özverili çalışanlarına olan minnettarlığımızı dile getirmek için imkan tanıyor. Biz de onların emek ve gayretlerine layık bir şekilde teşekkür etmek için “24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları ve Öğretmenler Gününüz kutlu olsun sözleri” derledik.
24.11.2023 Gündem
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu yolda provokasyonlar olacak, sakin olacağız. Sokağa çekmek isteyenler, milleti birbirine düşürmek isteyenler olacak; izin vermeyeceğiz ve o kaçınılmaz gün geldiğinde, onlar istese de istemese de bu kirli zihniyeti o sandığa gömeceğiz" dedi.
24.11.2021 Siyaset
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu yolda provokasyonlar olacak, sakin olacağız. Sokağa çekmek isteyenler, milleti birbirine düşürmek isteyenler olacak; izin vermeyeceğiz ve o kaçınılmaz gün geldiğinde, onlar istese de istemese de bu kirli zihniyeti o sandığa gömeceğiz" dedi.
24.11.2021 Siyaset
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Bakan Selçuk, yüz yüze sınavların yapılmalı ya da yapılmamalı tartışmalarıyla ilgili olarak, "Sınavların yapılması için ortam müsait. Çok riskli şehirlerde sınav yapmayacağız. Konular zaten sınırlı" ifadelerini kullandı
27.02.2021 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Akdeniz'de yaşanan olay sınır ihlalidir
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Akdeniz'de yaşanan olay sınır ihlalidir İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Akdeniz'de Türk gemisinde yapılan aramanın, milli güvenlik meselesi olduğunu belirterek, "Alman fırkateyninin, Yunanlı bir komutanın yönetiminde, Türk bandıralı gemimizde yaptığı hukuksuz arama, bir anlamda sınır ihlalidir." dedi.
24.11.2020 Siyaset
CHP'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki!
CHP'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki! CH, Merkez Yürütme Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantı sırasında kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunarak Muharrem İnce'nin sözlerine tepki gösterdi.
25.11.2019 Siyaset
Şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
Şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Adana’da Fetullahçı terör örgütü kapsamında yürütülen soruşturma hakkında gözaltı kararı çıkan 37 kişi şafak vakti yapılan operasyonla gözaltına alındı.
26.06.2019 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama! Öğretmenler günü öncesi atanamayan öğretmenlere ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, "Ekonominin gidişatına göre bu yıl kaç kadro ilan edebiliriz, bunun hesabını Hazine ve Maliye Bakanlığı yapıyor" şeklinde konuştu. "Türkiye'nin eğitim sistemi bu kadar küçümsenmemeli" diyen Selçuk, "Türkiye'de eğitimde çok güzel şeyler yapıldı. Türkiye aslına sanıldığından daha fazla imkanlara sahip bir ülke" ifadesini kullandı. Bakan Selçuk, Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir Projesi kapsamında öğretmenlerden bakanlığa 31 bin proje geldiğini de duyurdu.
23.11.2018 Gündem
Benim ana aktörüm öğretmen olacak
Benim ana aktörüm öğretmen olacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ekim ayı içinde üzerinde yaptıkları planlama çalışmasını açıklayacaklarını, öğretmen odaklı bir eğitim sistemi üzerine yoğunlaşacaklarını söyledi.
11.08.2018 Gündem
Bahçeli: Apoletlerini sökecek müptezel anasından doğmadı
Bahçeli: Apoletlerini sökecek müptezel anasından doğmadı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik 'Apoletlerini sökeceğim' sözüne sert tepki göstererek, "Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır" dedi.
6.06.2018 Siyaset
Atanamayan öğretmenler Suriyelileri eğitecek
Atanamayan öğretmenler Suriyelileri eğitecek Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı branşlarında KPSS’ye giren ancak atanamayan öğretmen adaylarının 15 günlük bir eğitime alınacağı, eğitim sonucunda da bu öğretmenlerin “geçici eğitim merkezleri”nde Suriyelilerin eğitilmesinde görevlendirileceği bildirildi.
21.06.2016 Yaşam
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan atama açıklaması
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan atama açıklaması "Atanamayan öğretmenler sorunu var ama ihtiyacın 67 bin olduğu yerde “100 bin atama bekliyoruz” sözü... Gerçekçi olmamız gerekir. Ağustosta atama yapmıyoruz. Sonraki alım da şubatta olacak"
16.06.2016 Magazin
Yıldırımlar uğurladı
Yıldırımlar uğurladı ŞIRNAK’ta polis noktasına bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru 24 yaşındaki Soner Yıldırım Trabzon’da toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Şimşek'ten Arınç'a yanıt
Mehmet Şimşek'ten Arınç'a yanıt Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun kamudaki israfa ilişkin eleştirileri için, "Bülent Arınç ve Burhan Kuzu'ya saygı ve sevgim büyük, severim kendilerini ama bunlar çok abartılı söylemler" dedi.
29.09.2021 Gündem
İngilizce’de çok başarısızız!
İngilizce’de çok başarısızız! Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Avcı eğitim sistemine ilişkin şu açıklamaları yaptı:
12.05.2015 Yaşam
Twitter'da seçim olsa kim kazanır?
Twitter'da seçim olsa kim kazanır? Türkiye'de son 1 ayda seçimle ilgili 3.6 milyon tweet atıldı.Bunların konusu eğitim ve çözüm süreci oldu. Peki en çok hangi lider konuşuldu?
29.09.2021 Gündem
Öğretmen atamaları Ağustos'ta yapılacak!
Öğretmen atamaları Ağustos'ta yapılacak! Milli Eğitim Bakanı Nabi Acvı 47 bin öğretmenin ataması ile ilgili yaptığı açıklamada atamaların Ağustos ayında yapılacağını bildirdi. Böylece Temmuz ayında yapılacak KPSS ve alan sınavları da yapılmış olacak.
6.04.2015 Eğitim
Bakan açıkladı! Atamalar Ağustos'ta
Bakan açıkladı! Atamalar Ağustos'ta Meclisten çıkan yasayla 2015 yılı içinde MEB'e 47 bin kadro kullanabilme yetkisinin verildiğini anımsatan Avcı, bu kadrolar için Maliye Bakanlığınca bütçe imkanları ve bütçe dengelerinin gözetildiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan bedelli yorumu
Kılıçdaroğlu'ndan bedelli yorumu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
29.09.2021 Gündem
Atanamayan öğretmen sayısı İzlanda’nın nüfusunu geçti!
Atanamayan öğretmen sayısı İzlanda’nın nüfusunu geçti! Atanamayan öğretmen sayısının 320 bin nüfuslu İzlanda’yı geçerek, 330 bine ulaştığı, bu sorunun çözülmesi için adımlar atılması gerektiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
CHP'nin genel seçim stratejisi
CHP'nin genel seçim stratejisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 2015 seçim stratejisini 3 günlük Antalya Kampı'nda açıkladı. CHP'nin 2015 seçim kampanyasının teması "Umuda yolculuk" olacak.
29.09.2021 Gündem
400 bin öğretmenin hayatı değişiyor
400 bin öğretmenin hayatı değişiyor MEB 776 bin öğretmen ile milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren öğretmene rotasyon yönetmeliği taslağını sendikalara gönderdi. 400 bini aşkın öğretmen rotasyona uğrayacak. Taslakta şu yeniliklere yer veriliyor:
28.10.2014 Eğitim
Atanamayan öğretmenleri kızdıracak!
Atanamayan öğretmenleri kızdıracak! 'Einstein de atanamamıştı'
29.09.2021 Gündem
Atanmayınca intihar etti!
Atanmayınca intihar etti! 8 yıldır atanması yapılmayan Alim Koç, intihar etti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atanamayan Öğretmenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atanamayan öğretmenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.