Astsubay

Astsubay

Son dakika astsubay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan astsubay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını astsubay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Astsubay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan astsubay gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.499 astsubay haberi bulunmuştur. Tüm astsubay haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net?
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net? ÖSYM MSÜ taban puanları ve kontenjanları 2024 bilgisi, sonuçların açıklanmasıyla gündeme geldi. MSÜ taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. MSÜ taban ve tavan puanları sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türüne göre değişkenlik gösteriyor. Kadın ve erkek adaylarda kontenjan sayısı da farklılık gösterdiğinden puanlar da değişebiliyor. Peki, MSÜ taban puanları ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte en son açıklanan MSÜ taban puanları listesi…
22.03.2024 Gündem
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı Adana’da ayrıldığı astsubay kocası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen başhekim yardımcısı Feray Kaplan, gözyaşları içinde toprağa verildi.
10.03.2024 Adana
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı Adana'da eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen Dr. Feray Balkan'ın (39), yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri, ortaya çıktı. Balkan'ın 2 çocuğu ile apartmana giriş yaptığı, hemen ardından eski eşinin de binaya girdiği, ardından apartmandan çıkan Ergü'nün cep telefonu ile konuştuğu anlar, görüntülerde yer aldı.
10.03.2024 Adana
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan Adana'da 2 çocuğunun annesi, geçen yıl boşandığı Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Feray Balkan'ı (39) öldüren astsubay Seçkin Ergü'nün (39), apartman girişinde pusu kurduğu ortaya çıktı.
9.03.2024 Adana
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü Adana'da devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
9.03.2024 Adana
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi?
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) verileceğinin Cumhurbaşkanlığınca onaylandığına dair iddialar sonrası TSK yan ödeme kararnamesi 2024 için araştırmalar hızlandı. Peki, askere ek zam mı var 2024, yan ödeme kararnamesi 7000 TL iyileşme mi oldu?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi?
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL verileceği iddiaları sosyal medyada yayıldı. İddialara göre kararname Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandı. TSK yan ödeme kararnamesi ile ilgili iddiaların ardından Jandarma personeline yan ödeme verilip verilmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024 ile ilgili merak edilenler…
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Emekli astsubaylar, 2001 yılında astsubaylara Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ancak, kararnamenin süresi dolduğu için artık ödenmeyen, bugün yaklaşık 8 bin lira karşılığı olan 10 bin ek göstergenin yansıtılması bekleniyor. Emekli astsubaylar arama motorlarına yönelerek Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Askerlik yerleri nasıl öğrenilir, acemi birliği kaç gün sürer? TC kimlik No ile askerlik yeri sorgulama
Askerlik yerleri nasıl öğrenilir, acemi birliği kaç gün sürer? TC kimlik No ile askerlik yeri sorgulama Şubat, mart ve nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay ve astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı. Peki, Askerlik yeri sorgulama e devletten nasıl öğrenilir? Ocak 2024 askerlik yerleri belli oldu mu? İşte Askerlik sorgulama ekranı…
2.02.2024 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı mı, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024? Şubat er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır? 8 Şubat askerlik yeri
Askerlik yerleri açıklandı mı, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024? Şubat er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır? 8 Şubat askerlik yeri 2024 Şubat sınıflandırma duyurusu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlandı. Yedek subay, astsubay adayları, erbaş ve erlerin sevk tarihleri MSB Askeralma Genel Müdürlüğü'nün internet adresinden paylaşıldı. Peki, 8 Şubat askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024?
1.02.2024 Gündem
(Şubat celbi askerlik sevk tarihleri 2024) Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? Şubat sevk tarihi 2024!
(Şubat celbi askerlik sevk tarihleri 2024) Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? Şubat sevk tarihi 2024! Yedek subay, yedek astsubay ve erler için sınıflandırma sonuçları MSB tarafından duyurulacak. 25 Ocak tarihinde, bedelli askerlik yerleri açıklanmıştı. Şubat ayı askerlik sınıflandırma sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyordu. Şubat 2024 sınıflandırma sonuçlarının 01 Şubat 2024 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak. Peki, Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? İşte Şubat celbi askerlik sevk tarihleri…
1.02.2024 Gündem
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar? Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetlilerine bağlı olarak yapanlar tarafından bilinir ki Deniz Kuvvetlerinin farklı gelenekleri, isimlendirmeleri ve yaklaşımları vardır. Porsun astsubaylık da bunlardan biridir. Peki, Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 asker şehit oldu
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Denizkurdu Tatbikatı kapsamında mayın temizleme eğitimi icra eden TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın dalış eğitimi esnasında rahatsızlanarak kaldırıldığını hastanede şehit olduğunu açıkladı.
11.01.2024 Gündem
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar?
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar? Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı için araştırmalar arttı. 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci sonuçlandı. Memur toplu sözleşme zammı 2024 için yüzde 15+10, 2025 içinse yüzde 6+5 olarak gerçekleşecek. Enflasyon bu oranların üzerinde çıkarsa enflasyon farkı da eklenecek.
3.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
İsrail'in Gazze'deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 167’ye yükseldi
İsrail'in Gazze'deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 167’ye yükseldi İsrail ordusu, çatışmalarda 3 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 167’e yükseldiğini duyurdu.
28.12.2023 Dünya
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nca, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istememesi üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Bu olayla ilgili olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan durumun aksine, henüz tesis edilmiş nihai bir disiplin işlemi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.
20.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler, "Eurofighter’larla ilgili çalışmamız var. İngiltere ve İspanya’yla görüşüyoruz. Hem İngiltere hem İspanya evet diyor, Almanya’yı ikna etmeye çalışıyorlar. Onlar çalışıyor biz çalışmıyoruz. Olursa oradan da 40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz" dedi.
16.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.
2.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Astsubay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki astsubay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.