Askıya Aldı

Askıya Aldı

Son dakika askıya aldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askıya aldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askıya aldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askıya Aldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askıya aldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.173 askıya aldı haberi bulunmuştur. Tüm askıya aldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan Filistin ve İsrail açıklaması
Bakan Fidan'dan Filistin ve İsrail açıklaması İki devletli çözüme İsrail’in zorlanması gerektiğini belirten Bakan Fidan, “Filistin’e garantör olacak ülkeler bölgeden olmalı. İsrail için de başka ülkeler garantör olsun. Bir antlaşmaya varıldıktan sonra garantör ülkeler de sorumluluk üstlensin” dedi.
17.10.2023 Gündem
Bitti denen Lyanco transferi yattı!
Bitti denen Lyanco transferi yattı! Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Brezilyalı stoper Lyanco, dizindeki sakatlık sebebiyle sağlık kontrollerinden geçemedi. Siyah-beyazlı yönetim Lyanco transferinden vazgeçti.
21.07.2023 Beşiktaş
NATO zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi
NATO zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi Vilnius'taki zirveye sayılı gün kala dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO zirvesini mercek altına alan ABD merkezli düşünce kuruluşu Atlantik Konseyi (Atlantic Council) dikkat çeken bir analize imza attı. ABD'nin Türkiye'ye yönelik politikasının incelendiği analizde Ankara'nın bölgesel önemine vurgu yapıldı ve 'NATO'nun Karadeniz'deki çıkarlarını güvence altına almak güçlü bir Türkiye'ye bağlıdır' denildi.
9.07.2023 Gündem
Stoltenberg: İsveç gerçekten ilerleme kaydetti
Stoltenberg: İsveç gerçekten ilerleme kaydetti NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarının ardından basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, İsveç’in NATO üyeliğine ilişkin gelen soruya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi işaret ederek, “Türkiye'den gelen mesaj da İsveç'in geçen yıl Madrid'de yapılan anlaşmanın uygulanması konusunda ilerleme kaydettiği yönünde olmuştur” yanıtını verdi.
16.06.2023 Gündem
Almanya vize başvurularında itirazları askıya aldı! 6 ay boyunca uygulanacak
Almanya vize başvurularında itirazları askıya aldı! 6 ay boyunca uygulanacak Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği, vize başvurularında itirazların askıya alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Pilot proje 6 ay boyunca uygulanacak. Ardından sonuçlar değerlendirilecek. Pilot projenin başarılı olması halinde uygulamanın diğer vize merkezlerini kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması olasılığını değerlendireceğiz" denildi.
14.06.2023 Gündem
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
NATO: Rusya’nın nükleer söylemi sorumsuzca ve tehlikeli
NATO: Rusya’nın nükleer söylemi sorumsuzca ve tehlikeli NATO Sözcüsü Oana Lungescu, Rusya’nın Belarus topraklarına taktik nükleer silah konuşlandırması planına ilişkin yaptığı açıklamada, “Rusya'nın nükleer söylemi tehlikeli ve sorumsuzca” dedi. Belarus muhalefet lideri Sviatlana Tsikhanouskaya ise söz konusu durumun 1990 Belarus Devlet Egemenlik Bildirgesi’ne aykırı olduğunu belirtti.
27.03.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Otomotiv devinden flaş karar! Fabrikada üretimi durdurdu
Otomotiv devinden flaş karar! Fabrikada üretimi durdurdu Volkswagen, Çin'de hızla artan Covid-19 vakalarının ardından Chengdu kentindeki fabrikasında üretimi askıya aldı.
28.11.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
BlockFİ iflas mı etti?  Kripto para piyasasında iflas çalkantısı!
BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflas çalkantısı! Kripto para piyasalarında iflas dalgası başladı. FTX'in iflası sonrası kripto para piyasalarında olumsuz dalga devam ediyor. Kripto para alım-satımı yanında faizli mevduat ve kredi hizmetleri de sunan BlocFi iflas başvurusunda bulunacağı iddia edildi. Peki, BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflaslar mı başladı? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte BlockFİ hakkın merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
Putin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları en yoksul ülkelerin çıkarlarını sağlamayı amaçladı
Putin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları en yoksul ülkelerin çıkarlarını sağlamayı amaçladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın güvenlik koridoruna ve Karadeniz'deki Rus donanmasına saldırmayacağına dair taahhüt verdiğini hatırlatarak, "Ukrayna saldırırsa çekilme hakkımızı saklı tutuyoruz" ifadelerini kullandı. Putin ayrıca, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları en yoksul ülkelerin çıkarlarını sağlamayı amaçladı” dedi.
2.11.2022 Dünya
Rusya'nın iptal kararı sonrası Zelenski'den flaş açıklama
Rusya'nın iptal kararı sonrası Zelenski'den flaş açıklama Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın tahıl anlaşmasını askıya alması konusunda yaptığı açıklamada, “Rusya'dan, tahıl ihracat girişimini iptal ettiklerine dair oldukça öngörülebilir bir açıklama geldi” dedi.
30.10.2022 Dünya
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor?
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın ödeme sistemi Mir'le ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırım tehdidine ilişkin açıklama yaptı. Mir Kart'la ilgili atılacak adımları değerlendirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alternatiflere çalışılıyor. İstanbul’da yarın ilgili arkadaşlarımı toplayacağım. Nihai kararımızı vereceğiz" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mir kart nedir, Mir kart ödeme sistemi ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi?
24.09.2022 Ekonomi
Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor
Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor Galatasaray transferin döneminin bitmesine sayılı saatler kala mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar 26 yaşındaki futbolcu için resmi teklifte bulundu. Teklif kabul görürken yıldız isim ücretsiz olarak kiralandı.
7.09.2022 Galatasaray
AB, Rus turistlere vize verilmesini kolaylaştıran anlaşmayı askıya aldı
AB, Rus turistlere vize verilmesini kolaylaştıran anlaşmayı askıya aldı Avrupa Birliği (AB) dışişleri bakanları, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen toplantıda, Rus turistlere vize verilmesini kolaylaştıran anlaşmayı askıya alma ve vize ücretlerini arttırma kararı aldı.
31.08.2022 Dünya
G.Saray'da kriz! 'Ben paramı almadan gitmem' dedi Erden Timur transferi askıya aldı!
G.Saray'da kriz! 'Ben paramı almadan gitmem' dedi Erden Timur transferi askıya aldı! Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira transferleriyle taraftarların karşısına çıkan Sarı Kırmızılı yönetim 4.bombasını tecrübeli futbolcu yüzünden patlatamıyor. Takımdan ayrılması istenen oyuncunun '1 yıllık maaşımı verin' gideyim cevabıyla karşı karşıya kalan Erden Timur'un anlaşmaya vardığı golcüyü beklemeye aldığı belirtilirken, Galatasaray'daki kangrenin kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor.
12.07.2022 Galatasaray
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir?
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir? suikast sonucu hayatını kaybeden Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe için bugün başkent Tokyo’da cenaze töreni düzenlenirken, Shinzo Abe’yi öldüren Tetsuya Yamagami, ifadesinde yer alan bilgilere göre “Ailesinin dağılmasına yol açan dini bir örgütle olan bağlantısı" nedeniyle Şinzo Abe'ye kin güttüğü iddia söylemişti. Peki, Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir?
12.07.2022 Dünya
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü?
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Japonya eski başbakanı Shinzo Abe silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Dünya gündemini sarsan suikast sonrasında saldırganın kimliği ve Japonya eski başbakanı Şinzo Abe’nin neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Şinzo Abe’yi kim öldürdü? İşte detaylar…
8.07.2022 Dünya
Kira fiyatlarına zam geldi! Ev sahiplerinin zam oyunu!
Kira fiyatlarına zam geldi! Ev sahiplerinin zam oyunu! Kira fiyatlarıyla ilgili kötü haber. Ev sahiplerinin zam oyunu ifşa oldu. Kira fiyatlarına yüzde 25'in üzerinde zam yapıyorlar. Konutta kira artışına sınırlama geldi. 1 Temmuz 2023’e kadar yenilenen sözleşmelerde yüzde 25’in üzerinde zam yapılamayacak. Sınırlamadan memnun olmayan ev sahipleri bugünlerde 3 formül geliştirdi. Kimi evi kiraya vermek için bekliyor, kimi yeni kiraya vereceği eve zam yapıyor, kimi de sözleşme tarihini öteliyor. Ev bugün kiraya verilse de, zam sınırlamasına takılmamak için sözleşmeye 1 Temmuz sonrasında bir tarih yazılıyor.
17.06.2022 Ekonomi
Kirada büyük oyun! Fahiş zamların ardından bu kez de 'hava parası' ve sözleşme erteleme...
Kirada büyük oyun! Fahiş zamların ardından bu kez de 'hava parası' ve sözleşme erteleme... Fırsatçı ev sahipleri kira artışına gelen sabit zam uygulamasının ardından harekete geçti. Konut kiralarında 1 Temmuz 2023’e kadar uygulanacak olan yüzde 25’lik kira artış sınırına takılmak istemeyen birçok ev sahibi, yeni kontratlarını 2 Temmuz’a öteliyor. Ayrıca ev sahipleri, yeni dönemde hava parası dahi istemeye başladı.
16.06.2022 Ekonomi
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku Tatile çıkan iki kız arkadaş tüm dünyaca kullanılan Airbnb adlı uygulamadan kiraladıkları evde korkunç bir gerçekle yüz yüze geldi! Yorgunluktan koltukta uyuyakalıp uyandıktan sonra fark ettikleri şey ise 'pes' dedirtecek cinsten.
16.06.2022 Yaşam
Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Tarihi düşüş! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Doge...
Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Tarihi düşüş! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Doge... ABD enflasyon verileri sonrası sıkılaşma fiyatlamalarının daha da artması riskli varlıklarla korelasyonu olan kripto paraları da sert vurdu. Bitcoin Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyeyi görerek yüzde 14 değer kaybetti. BTC'nin fiyatı 23 bin 905 dolara gerilerken toplam piyasa değeri 455 milyar dolara düştü. Öte yandan dev kripto para borsası Binance, olağanüstü piyasa şartları nedeniyle işlemleri durdurdu.
13.06.2022 Ekonomi
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini durdurdu! Kripto parası olanlar dikkat...
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini durdurdu! Kripto parası olanlar dikkat... ABD enflasyon verileri sonrası sıkılaşma fiyatlamalarının daha da artması riskli varlıklarla korelasyonu olan kripto paraları da sert vurdu. Bitcoin Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. Dev şirket olağanüstü piyasa şartları nedeniyle işlemleri durdurdu.
13.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Askıya Aldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askıya aldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.