Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor

Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor

Galatasaray transferin döneminin bitmesine sayılı saatler kala mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar 26 yaşındaki futbolcu için resmi teklifte bulundu. Teklif kabul görürken yıldız isim ücretsiz olarak kiralandı.

Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor

Süper Lig'de son olarak Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. En az 3 transfer yapması beklenen sarı-kırmızılı takımda kanat transferi için resmi teklifte bulunuldu. 26 yaşındaki Kosovalı yıldız için Sarı-kırmızılıların kiralama teklifi kabul gördü ve transferde mutlu sona ulaşıldı.

KAAN AYHAN TRANSFERİNDE PÜRÜZ ÇIKTI
Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray yönetimi, Kaan Ayhan ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Milli stoperle 1.6 milyon euro üzerinden 4 yıllığına el sıkışan sarı-kırmızılılar, Sassuolo'nun uzlaşmaz tavrı yüzünden transferi askıya aldı.

6 MİLYON EURO TALEP ETTİLER
İtalyan kulübü daha önce 4 milyon euroluk bonservis bedelini kabul etmişti. Ancak sarı-kırmızılılar bedelde indirim beklerken, Sassuolo bonservisi 6 milyon euroya yükseltti. Bu gelişmenin ardından Galatasaray transferden vazgeçti. Galatasaray yaz transfer döneminde yaklaşık 2 aydır deneyimli stoperi transfer etmek için çaba sarf ediyordu.

AYRILIKLAR YAŞANACAK
Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Christian Luyindama ve Oğulcan Çağlayan ile yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Antalyaspor, Ankaragücü, Gaziantep FK ve Konyaspor , Taylan Antalyalı'yı transfer etmek için temas sağladı. Aslan'la Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Taylan senelik 4.5 milyon TL kazanıyor.

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği bir başka isim olan Ömer Bayram için de Süper Lig'den Giresunspor ve TFF 1. Lig'den Eyüpspor'un devrede olduğu iddia edilmişti.

Ayrıca Okan Buruk, Luyindama ve Oğulcan Çağlayan'ı kadroda düşünmediğini yönetime iletti.

RASHICA İÇİN RESMİ TEKLİF
Kanata transferi için arayışta olan Galatasaray aradığı ismi İngiltere'de buldu. Galatasaray Norwich forması giyen Milot Rashica için resmi teklif yaptı. Bu sezon 5 maça çıkan yıldız isim 1 asist yaptı.

ÜCRET ÖDEMEYECEK
Sarı-kırmızılılar 26 yaşındaki Kosovalı oyuncu için 3.5 milyon euro gözden çıkarmıştı. Yıldız ismin 30 Haziran 2025 kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Sonrasında yapılan pazarlıklarla Galatasaray kiralık bedeli ödemeden kanat takviyesi yaptı.

Haberin Devamı

KABUL EDİLDİ
Sarı-kırmızılı takımın kiralık teklifi kabul edilirken yıldız ismin transferinde mutlu sona ulaşıldı. Resmi açıklamanın kısa sürede yapılması bekleniyor. Galatasaray Norwich City’nin 11 milyon euroya aldığı Rashica’yı bedavaya kiraladı.