Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam...
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam... Transferde son dakika gelişmesi. Beşiktaş, Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, bu transfer için Norwich City'e 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Yayınlanan transfer videosunda Galatasaray'a gönderme de yer aldı.
16.08.2023 Beşiktaş
Galatasaray'da İcardi ve Oliveira'dan sonra Rashica depremi
Galatasaray'da İcardi ve Oliveira'dan sonra Rashica depremi Sergio Oliveira ve Mauro Icardi'nin sakatlıklarıyla sarsılan Galatasaray'a bir kötü haber de Milot Rashica'dan geldi...
5.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan 1 günde 4 transfer! İşte gelen son yıldız
Galatasaray'dan 1 günde 4 transfer! İşte gelen son yıldız Galatasaray, Milot Rashica'nın geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
7.09.2022 Galatasaray
Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor
Galatasaray transfere doymuyor! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor Galatasaray transferin döneminin bitmesine sayılı saatler kala mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar 26 yaşındaki futbolcu için resmi teklifte bulundu. Teklif kabul görürken yıldız isim ücretsiz olarak kiralandı.
7.09.2022 Galatasaray