Aşık Olmak

Aşık Olmak

Son dakika aşık olmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşık olmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşık olmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşık Olmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşık olmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.885 aşık olmak haberi bulunmuştur. Tüm aşık olmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım oynadığı loto kuponu sayesinde 9 milyon euro'luk büyük ikramiyeyi kazanmıştı. İkramiyesini alır almaz lüks otomobiller ve evlere harcayan Kürşat evlenebileceği bir eş için de gazeteye ilan vermişti. Chico lakablı Kürşat Yıldırım'ın son yaptığı ise görenleri hayrete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli! Geçtiğimiz yıl "Fakir biriyle sevgili olmam" açıklamasıyla magazin gündemine gelen Simge Ünal'a, bu konudaki düşüncesinin değişip değişmediği soruldu. Son açıklamasında özel hayatıyla ilgili "Hayatımda birisini istemiyordum ama düşüncem değişti sanırım. Aşık olmak istiyorum" diyen ünlü 27 yaşındaki model, bir kez daha dikkat çeken sözlere imza attı.
15.11.2022 Magazin
Simge Ünal: Aşık olmak istiyorum
Simge Ünal: Aşık olmak istiyorum Ünlü model Simge Ünal önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü isim samimi açıklamalarda bulundu.
12.09.2022 Magazin
Atatürk'ün İzmir sözleri ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu mesajları! Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl İzmir’in Kurtuluşu sözleri, mesajları, görselleri!
Atatürk'ün İzmir sözleri ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu mesajları! Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl İzmir’in Kurtuluşu sözleri, mesajları, görselleri! İzmir'in Kurtuluşu mesajları ve sözleri İzmir’in kurtuluşunun 100. Yılında arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. 9 Eylül 1922 yılında İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde coşkuyla kutlanacak. Biz de Türkiye tarihine geçen İzmir'in Kurtuluşu ile ilgili anlamlı, en güzel resimli mesajları bir araya getirdik. İşte, Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl mesajları, sözleri ve görselleri…
9.09.2022 Gündem
02.02 saat anlamı nedir? 02.02 çift saatlerin yorumu ve anlamı...
02.02 saat anlamı nedir? 02.02 çift saatlerin yorumu ve anlamı... Her saat diliminin bir anlamı bulunuyor. Bu genellikle duygusal olarak hissettiklerimiz olabileceği gibi düşündüğümüz kişi hakkında da ipucu olabilir. Genellikle saat dilimlerine göre hoş anlamlandırmalar yapılır. Saatlerin anlamları ve yorumları sıklıkla merak edilir. Peki, 02.02 saat anlamı nedir? 02.02 çift saatlerin yorumu ve anlamı…
11.08.2022 Yaşam
Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar gündemde! Taraftarı hapis korkusu sardı!
Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar gündemde! Taraftarı hapis korkusu sardı! FIFA, futbol taraftarlarını uyardı! Katar'da tek gecelik ilişkiler ve sevgi gösterileri fiilen yasaklandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Dünya Kupası'nda aşık olmak sizi yedi yıl hapse atabilir. Katar'ın evlilik dışı seksle ilgili katı yasaları Dünya Kupası'na katılan futbol taraftarlarında endişeye neden oldu. Dünya Kupası’na katılacak ülkelerin spor basını Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar konusunda taraftarı uyarıyor. İşte çok konuşulan 2022 Dünya Kupası yasakları!
20.06.2022 Futbol
Öfori nedir, neden olur? Öforik kime denir?
Öfori nedir, neden olur? Öforik kime denir? Mutluluk, heyecan ve haz gibi duyguların geçici ama yoğun bir şekilde yaşanmasına öfori adı veriliyor. İlk kez Antik Yunan döneminde kullanılan Öfori kelimesi, Avrupa dillerinde ''Euphorie'' şeklinde geçmiştir. Peki, Öfori nedir, neden olur? Öforik kime denir? İşte detaylar…
9.02.2022 Sağlık
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun!
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun! Siz kalbinizi terk edemezsiniz ama maalesef o sizi terk edebilir. ‘Kendiniz için’, kalbiniz ve tüm sağlığınız için stresi yönetmenin zamanı geldi! 2022’de spora başlayın, olumlu düşünün ve aşık olun! Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak kalp sağlığını iyileştirmenin yollarını anlattı.
4.01.2022 Sağlık
Saat 9'u 5 geçe hayat durdu!
Saat 9'u 5 geçe hayat durdu! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83'ncü yılında saygıyla anıldı. Tüm Türkiye'de saat 09.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.
10.11.2021 Gündem
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüyle karşımıza çıkan Burcu Özberk, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Rol arkadaşı İlhan Şen ile uyumlu bir ikili olan Burcu Özberk, katıldığı YouTube programında aşık olmak istediğini söyledi.
3.08.2021 Magazin
Ritim bozukluğu önemsenmeyen belirtiyle kendini gösterebilir
Ritim bozukluğu önemsenmeyen belirtiyle kendini gösterebilir Ritim bozukluğu hakkında bilgi veren Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Tolga Aksu, her yaşta ortaya çıkabilecek bu sorunun, basit bir nedenden kaynaklanabileceği gibi altta çok daha büyük bir sorunu da gizleyebileceğini belirtti. Aksu, hayati risk taşıyabilen ritim bozuklukluğunun, çarpıntı gibi çok önemsenmeyen bir belirtiyle kendini gösterebildiğini hatırlattı.
31.05.2021 Sağlık
Ceyda Düvenci: Bülent sayesinde Kendimi keşfettim
Ceyda Düvenci: Bülent sayesinde Kendimi keşfettim Ceyda Düvenci, Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ adlı programında soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu eşi Bülent Şakrak'a olan aşkını anlattı.
30.05.2021 Magazin
Evrencan Gündüz: Aşık olmak çok ilgi çekici değil
Evrencan Gündüz: Aşık olmak çok ilgi çekici değil Aşkın aslında insana beslenen bir duygu olmadığını belirten 25 yaşındaki şarkıcı, "Benim aşık olduğum organizmalar ve objeler giderek değişmeye başladı" dedi.
21.04.2021 Magazin
Mutlu bir evlilik için aşık olmak yeterli mi?
Mutlu bir evlilik için aşık olmak yeterli mi? Her çiftin evlilikten umut ve beklentileri oldukça yüksek. Uzmanlar, bunun için aşkın hemen hemen her yerde geçerli, evrensel diline bakmamızın yeterli olacağını söylüyor. ‘Senden öncesi yok benim için, seninle adeta yeniden doğdum, seninle birlikte yalnız hissetmiyorum, kendimi eksiksiz ve tamamlanmış hissediyorum’ veya ‘Hiç kimse seni benim sevdiğim kadar sevemez’ gibi söylemlerin sıkça kullanıldığı bir ilişkide dikkat edilmesi gerekenler var. Peki, Aşk istikrarlı bir evlilik kurmak için yeterli mi? Aşkın büyüklüğü ve yoğunluğu mutlu bir evliliği garantiler mi? Aşk ve ilişkiler pandemiden nasıl etkilendi? Uzman, Birey, Çift ve Aile Terapisti Feryal Tükel anlattı.
14.02.2021 Sağlık
Flaş İzel-Çelik-Ercan itirafı!
Flaş İzel-Çelik-Ercan itirafı! Şarkıcı İzel, önceki gün City's AVM'de görüntülendi.
1.02.2020 Magazin
Başarılı bir iş hayatına sahip olmak ister misiniz?
Başarılı bir iş hayatına sahip olmak ister misiniz? İş hayatında başarılı insanların sadece şanslarının yaver gittiğini düşünmek için ya fazla ego sahibi ya da oldukça iyimser biri olmak gerekir. Çünkü duayenlerin hayatlarına bakıldığında görünen tek şey çok çalışmak ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirmek için yapılan fedakarlıklardır. Tabii ki bunların yanında başka başka sırları da var.
24.12.2019 Personel Alımı
Sapyoseksüel nedir, sapyoseksüel ne demek kimlere denir?
Sapyoseksüel nedir, sapyoseksüel ne demek kimlere denir? Sapyoseksüel kelimesi son zamanlarda hayatımıza giren kelimelerden biridir. Hülya Avşar'ın ‘’Ben bir sapyoseksüelim’’ açıklamasından sonra Sapyoseksüel kelimesi yeniden gündeme geldi. Bu kelimeyi ilk kez duyanlar merak arama motorlarına yöneldi. Peki, Sapyoseksüel nedir? Kimlere Sapyoseksüel denir?
13.03.2021 Sağlık
Bir kere bir kadına âşık oldum ama...
Bir kere bir kadına âşık oldum ama... Bir YouTube videosuyla hayatımıza girdikten kısa bir süre sonra 'müzikte yeni dalga'nın en geniş kitleye ulaşan seslerinden biri oldu Kalben. 33 yaşında "Hepimizin memeleri, göbişi var. O zaman ben bu güzellikten neden uzak duruyorum" diyecek kadar kendisiyle barışık biri. Yeni çalışması 'Aşk Çeşmesi'ni anlattı...
21.07.2019 Magazin
'Kıskançlık krizi yok'
'Kıskançlık krizi yok' Eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun, kendisi yüzünden sevgilisiyle kıskançlık kavgası yaşadığı haberler hatırlatılan Avşar, "Kimsenin kıskançlık krizine falan girdiği yok” dedi.
19.05.2019 Magazin
Didem Soydan aşık oldu,bela okudu
Didem Soydan aşık oldu,bela okudu Model Didem Soydan, sosyal medya hesabından aşık olduğunu açıkladı. Soydan, "Aşık oldum, kim beddua ettiyse belasını versin" notunu paylaştı.
24.03.2019 Magazin
Aşkla sarılmak kalp hastalığı riskini azaltıyor
Aşkla sarılmak kalp hastalığı riskini azaltıyor Aşk hem psikolojik hem de fizyolojik etkileri ile sağlığa iyi geliyor. Metabolizma hızını artıran, bu sayede yağ yakımına yardımcı olan aşk; bağışıklık sistemini güçlendiriyor, cilt sağlığına iyi geliyor, ağrıları azaltıyor. Tüm bu etkilerin yanında aşk, salgılanan hormonlarla birlikte kalbe de iyi geliyor. Prof. Dr. Bingür Sönmez, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla aşk, kalp ve beyin ilişkisinden yola çıkarak sağlıklı aşk hakkında bilgi verdi.
11.02.2019 Sağlık
'50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı' dedi, alay konusu oldu
'50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı' dedi, alay konusu oldu "50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı" diyen Fransız yazar Yann Moix ülkesinde tepki çekti. Sosyal medyada ise birçok kişi 50 yaşındaki Moix ile dalga geçti.
8.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aşık Olmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşık olmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.