Gazete Vatan Logo
Magazin Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!

Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!

Geçtiğimiz yıl "Fakir biriyle sevgili olmam" açıklamasıyla magazin gündemine gelen Simge Ünal'a, bu konudaki düşüncesinin değişip değişmediği soruldu. Son açıklamasında özel hayatıyla ilgili "Hayatımda birisini istemiyordum ama düşüncem değişti sanırım. Aşık olmak istiyorum" diyen ünlü 27 yaşındaki model, bir kez daha dikkat çeken sözlere imza attı.

Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!

Bir dönem sunuculuk da yapan model Simge Ünal, Kasım 2021'de City's Nişantaşı çıkışı objektiflere takılmıştı. Magazin muhabirleri tarafından meslektaşı Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakir biriyle mi çıksınlar yani, anlamadım" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Ünal'dan çok konuşulacak bir itiraf gelmişti.

"FAKİR BİRİYLE SEVGİLİ OLMAM"

Özge'ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor. Tabii ki yanıma yakışan biri olmalı, gittiğimiz yerlerde de bana ayak uydurması gerekiyor. O yüzden ben de fakir biriyle sevgili olmam. 'Geliri düşük biriyle sevgili olurum' diyenlerin bugüne kadar birlikte olduğu kişilere bakın, hep maddi durumu iyi olanlarla birlikte oldukları ortaya çıkar. Onlar da gerçeği söylemekten kaçınıyor.

"İZMİR'E DEFİLEYE GİDECEĞİM"

Simge Ünal, önceki gün İstanbul’daydı. Tek başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşan Ünal, alışveriş turu sırasında görüntülendi. İzmir defilesi için uçuş öncesi alışveriş yaptığını belirten Ünal, "Akşam İzmir’e defileye gideceğim. Birkaç eksiğim vardı, onları almaya geldim" şeklinde konuştu.

"SOSYAL MEDYADA EVLİ İNSANLAR YAZIYOR"

Ünal, geçtiğimiz yıl gündem olan açıklaması hatırlatılınca şu ifadeleri kullandı:

O konuda açıklamam olmuştu zaten. İşin garibi sosyal medyayı sadece işim için kullanıyorum. O haberlerden sonra ünlü iş adamları çok yazdı ve hepsi de evli. Anlam veremiyorum ama bana hiç hitap etmiyor. Cevap vermeyince de hemen farklı bir yüze bürünüyorlar

Haberin Devamı

"BUNDAN SONRA BUSINESS UÇACAĞIM"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sık seyahat ettiği ve business uçtuğu görülen Simge Ünal, "Hem iş hem de tatil için sürekli uçuyorum. Yılda neredeyse 50-60 defa uçak yolculuğu yapıyorum. Pandemi nedeniyle business tercih ediyordum. Bundan sonra da business ile yolculuk yapacağım" demişti.

"TEKNEDE MAHSUR KALDIM"

Genç model, yaz tatili sırasında yaşadığı talihsiz bir olayı paylaşmıştı. Simge Ünal; tatilde teknede mahsur kaldığını, telefonlar çekmediği için kötü bir tatil yaşağını ve o olaydan sonra tekneye binmeye korkar olduğunu dile getirmişti.