Simge Ünal

Simge Ünal

Son dakika Simge Ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Simge Ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Simge Ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 simge ünal haberi bulunmuştur. Tüm simge ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi!
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Ünal, tatil yaptığı Yunanistan'da iş görüşmeleri de yapacağını söyledi. Daha önce "Lükse veda ediyorum" diyen model, Komşu'da gerçekleşeck çekimler için de özel olarak alışverişe çıktı.
22.12.2023 Magazin
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı Simge Ünal, geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul'da tek başına alışveriş turuna çıktı
12.11.2023 Magazin
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması!
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması! Manken Simge Ünal, 21 Kasım'da İzmir If Wedding fuarında düzenlenecek defilelerde gelinlik giyecek. "Türkiye'de en çok gelinlik giyen ben olabilirim" diyen Ünal, evliliğe bakış açısını anlattı.
11.11.2023 Magazin
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Simge Ünal'a Instagram şoku! Özel mesaj ve fotoğraf açıklaması geldi
Simge Ünal'a Instagram şoku! Özel mesaj ve fotoğraf açıklaması geldi Geçtiğimiz haftalarda lüks yaşamdan vazgeçeceğini açıklamasıyla dikkat çeken ünlü model Simge Ünal, Instagram şoku yaşadı. Hesabının ele geçirildiğini ve başka birinin telefonundan daha açıldığını söyleyen Ünal, "Hesabımı ele geçiren kişi bana atılan mesajları görmüş olabilir" dedi.
1.10.2023 Namaz Vakitleri
Fakir birlikte sevgili olmam demişti! Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum!
Fakir birlikte sevgili olmam demişti! Simge Ünal: Bundan sonra lükse veda ediyorum! "Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor. Fakir biriyle sevgili olmam" açıklamalarıyla çok konuşulan, Simge Ünal, artık para biriktirip, gayrimenkule yatırım yapacağını söyledi. Ünal beğendiği ayakkabıya 200 bin TL vereceği açıklamasıyla da gündem gelmişti.
2.09.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Çağla Şıkel 'Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem' demişti! Simge Ünal'dan dikkat çeken açıklama
Çağla Şıkel 'Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem' demişti! Simge Ünal'dan dikkat çeken açıklama Bir dönem sunuculuk da yapan model Simge Ünal, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Daha önce "Hayatımdaki kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor. Fakir biriyle sevgili olmam" sözleri çok konuşulan Simge Ünal, meslektaşı Çağla Şıkel'in "Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem" sözlerini değerlendirdi.
15.04.2023 Magazin
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli! Geçtiğimiz yıl "Fakir biriyle sevgili olmam" açıklamasıyla magazin gündemine gelen Simge Ünal'a, bu konudaki düşüncesinin değişip değişmediği soruldu. Son açıklamasında özel hayatıyla ilgili "Hayatımda birisini istemiyordum ama düşüncem değişti sanırım. Aşık olmak istiyorum" diyen ünlü 27 yaşındaki model, bir kez daha dikkat çeken sözlere imza attı.
15.11.2022 Magazin
Simge Ünal: Aşık olmak istiyorum
Simge Ünal: Aşık olmak istiyorum Ünlü model Simge Ünal önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü isim samimi açıklamalarda bulundu.
12.09.2022 Magazin
Ünlü manken Simge Ünal şaşırttı: Fakir biriyle sevgili olamam!
Ünlü manken Simge Ünal şaşırttı: Fakir biriyle sevgili olamam! Ünlü model Simge Ünal, bir AVM çıkışı objektiflere takıldı. Meslektaşı Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar?" sözlerini değerlendiren Ünal, "Özge'ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor" diyerek şaşırttı.
19.11.2021 Magazin
Veteriner dehşete düşürdü!
Veteriner dehşete düşürdü! Yolda ölü bulduğunu iddia ettiği vaşağın derisini yüzen veteriner görüntüleri facebook'ta paylaştı
25.05.2012 Yaşam
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
15 kişilik Avrupa Şampiyonu kadromuz açıklandı
15 kişilik Avrupa Şampiyonu kadromuz açıklandı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
Filenin Sultanları çok rahat! Türkiye: 3 Belçika: 0
Filenin Sultanları çok rahat! Türkiye: 3 Belçika: 0 İtalya'da düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nde Belçika ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı dişli rakibini 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
LGS'de ağlatan sorular bu havuzdan seçildi!
LGS'de ağlatan sorular bu havuzdan seçildi! LGS sınavında öğrencilerin önüne hiç beklemedikleri sorular geldi, son yılların en zor matematik sorularıyla karşı karşıya kaldılar. Sınavda 40 soru için 80 dakika süre verilmişti. Ancak bu süre öğrencilere yetmedi. Hatta soruları anlamakta bile zorlandılar. Birçok çocuk sınav sonunda hüsran yaşayıp ağladı. Peki LGS'de öğrencilere sorulan sorular nasıl hazırlanıyor? Eğitimcilerin matematik sorularıyla ilgili değerlendirmeleri ne?
8.06.2021 Eğitim
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim?
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Nostaljik dizi Ferhunde Hanım ve Kızları usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi çekiyor. Türkiye'nin ilk günlük dizilerinden olan Ferhunde Hanım ve Kızları Türkiye'nin yayınlanan uzun soluklu dizilerinden biri. Nostalji kuşağı ile yeniden yayınlanmaya başlayan Ferhunde Hanım ve Kızları izleyici tarafından hala ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ferhunde Hanımlar kaç yılında başladı? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, sahasında Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..."
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..." Nurettin Veren: "Ekrem Dumanlı, en tehlikeli elemanlardan birisi. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle toplantı yapacak kadar gözü kara ve aktif. FETÖ'nün ulağı ve kuryesi. Beyaz Saray ile bile temasa geçebilir"
29.09.2021 Gündem
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Küratörlüğü Tabanlıoğlu üstlendi
Küratörlüğü Tabanlıoğlu üstlendi “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.
27.10.2015 Arşiv
İzmirli iş adamlarından büyük proje!
İzmirli iş adamlarından büyük proje! 30 işadamı İzmir’e simge proje için birleşti
29.10.2012 Ekonomi
Ödüller sahiplerini buldu!
Ödüller sahiplerini buldu! PAL FM’in düzenlediği "2’nci PAL FM Müzik Ödülleri" sahiplerini buldu...
7.03.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Simge Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.