Aşı Sertifikası

Aşı Sertifikası

Son dakika aşı sertifikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşı sertifikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşı sertifikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşı Sertifikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşı sertifikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 aşı sertifikası haberi bulunmuştur. Tüm aşı sertifikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Scholz: Putin'in saldırısı, günden güne getirdiği tüm yıkıma rağmen tıkandı
Scholz: Putin'in saldırısı, günden güne getirdiği tüm yıkıma rağmen tıkandı Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Federal Meclis’te Rusya-Ukrayna savaşı hakkında yaptığı açıklamada, "Putin'in saldırısı, günden güne getirdiği tüm yıkıma rağmen tıkandı" dedi.
23.03.2022 Dünya
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı!
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı! Okul, hastane, sinema ve tiyatro gibi sosyal mesafenin sağlanamadığı alanlar ile toplu ulaşım araçlarında maske zorunluluğu devam edecek. AVM, tiyatro, halı saha gibi belirli alanlara girecek veya otobüs, tren, uçak gibi toplu ulaşım araçlarını kullanacak kişilere yönelik HES kodu sorgulaması yapılması uygulaması da 3 Mart itibarıyla sona erdi.
5.03.2022 Gündem
Salgında bireysel koruma tedbirlerini almaya devam edilmeli!
Salgında bireysel koruma tedbirlerini almaya devam edilmeli! COVID-19 salgının henüz bitmediğine ve aşılama oranlarının da halen yeterli seviyeye gelmediğine dikkat çeken TÜSAD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Onur Turan, “Vatandaşlar bireysel koruma tedbirlerini almaya devam etsin” dedi.
4.03.2022 Sağlık
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı?
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı duyurdu! Koronavirüs ile ilgili yeni genelge yayınlandı! Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar genelgeyle birlikte hayata geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının etkisinin azalması nedeniyle maske, PCR testi ve HES kodu uygulamasının kaldırılması tavsiyesinde bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı Genelgesi’yle birlikte uygulamalara son verildi. Ancak akıllarda pek çok soru var. Özellikle uçuşlarda ve maçlarda aşı zorunluluğunun olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi’nin detayları…
4.03.2022 Gündem
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Bilim Kurulu’nda alınan yeni kararlar uygulamaya geçti! Koronavirüsün başından itibaren alınan ve sıkı bir şekilde denetlenen başta maske olmak üzere, HES kodu ve PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin genelde yayınlandı. Peki, PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir?
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir? İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi yayımladı. Maskenin nerede takılıp nerede takılmayacağı, HES kodunun kaldırılmasına ilişkin detaylar, PCR testinin hangi durumlarda kaldırıldığına yönelik merak edilenler genelgeyle birlikte netleşti. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi…
4.03.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararı doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca Kovid-19 tedbirleri kapsamında hazırlanan genelge valiliklere gönderildi.
4.03.2022 Gündem
Ukrayna’dan yola çıkan ilk kafile Türkiye'ye ulaştı! ‘Yolda tanklar yanıyordu'
Ukrayna’dan yola çıkan ilk kafile Türkiye'ye ulaştı! ‘Yolda tanklar yanıyordu' Rusya’nın askeri harekat düzenlediği Ukrayna’da mahsur kalan Türklerin, kara yolu ile Türkiye’ye getirilmelerine dün akşam başlandı. Ukrayna'da yaşayanlar, Dışişleri Bakanlığı'nın organizasyonu ve kendi imkanlarıyla Türkiye'ye ulaşmaya başladı. Kiev'den gelen iş insanı Bünyamin Görünüş, "Herkes çıkış için sınıra yönelmiş. Yolda tanklar yanıyordu. Türkiye'ye 22 saatte geldik" dedi. Öte yandan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna'dan tahliye olan Türk vatandaşlarına sınır kapılarında uygulanacak güncel prosedürleri paylaştı.
26.02.2022 Gündem
Hollanda'dan flaş Türkiye kararı! Önlemler yumuşatıldı!
Hollanda'dan flaş Türkiye kararı! Önlemler yumuşatıldı! Hollanda hükümeti, koronavirüsün Omicron varyantının yayılmasını önlemek amacıyla getirilen Covid önlemlerini bugünden itibaren yumuşatıyor.
16.02.2022 Dünya
Bulgaristan'dan flaş Türkiye kararı!
Bulgaristan'dan flaş Türkiye kararı! Bulgaristan Sağlık Bakanlığı, artan koronavirüs vakaları ve ülkelerinde aşılama oranının düşük olması nedeniyle 'kırmızı bölge'ye aldığı Türkiye'den yapılacak girişler için getirdiği PCR testi ve aşı sertifikası zorunluluğu uygulamasını gevşettiğini açıkladı. Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği, 1 Şubat'ta hayata geçirilecek uygulamaya ilişkin geçerli aşı sertifikası, hastalığın geçirildiğini kanıtlayan ya da negatif sonuçlu PCR testi belgelerinden birinin ibraz edilmesinin Bulgaristan'a girişte yeterli olacağı açıklamasında bulundu.
29.01.2022 Gündem
Bulgarlar Türkiye'den vazgeçmiyor! PCR testini 530 lira daha ucuza yaptırıyorlar
Bulgarlar Türkiye'den vazgeçmiyor! PCR testini 530 lira daha ucuza yaptırıyorlar Bulgaristan Sağlık Bakanlığı’nın Edirne'ye günübirlik alışverişe gelen Bulgar turistlerden dönüşte istenen PCR testi Bulgaristan’da 600-700 lira arasında değişiyor. Bulgar turistler ülkelerinin çıkışta istemediği PCR testlerini Edirne'de Sağlık Bakanlığı'nın onayladığı sağlık kuruluşlarında 170 liraya yaptırmaya başladı. Hastane başhekimi Bülent Havza, "Özellikle ayın 20'sinden sonra ciddi yoğunluk kazandı testler. Özellikle Bulgarlar çok talepte bulunmaya başladı, çünkü testlerimiz Bulgaristan'dakine göre çok ucuz yapılmakta" dedi.
25.01.2022 Yaşam
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli Bulgaristan'ın artan koronavirüs vakaları ve ülkelerinde aşılama oranının düşük olması nedeniyle Türkiye'yi 'kırmızı bölge'ye almasının ardından ülkeye girişlerde PCR testi zorunluluğuna geçmesi, Edirne'ye gelen Bulgar turist sayısını düşürdü. Kentte çoğu Bulgar turiste satış yapan bazı işletmeciler de müşteri gelmediği için kepenk kapattı.
21.01.2022 Gündem
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Ülke harekete geçti, vergi geliyor...
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Ülke harekete geçti, vergi geliyor... Koronavirüs salgını ile mücadele güçlü bir şekilde devam ediyor. Özellikle Delta, Beta ve Mu mutasyonlarının ardından ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Omicron varyantı büyük paniğe neden olurken, art arda aşı, maske ve mesafe çağrıları geliyor. Pandemiyle birlikte daha önce aşı sertifikası gündem olurken, Kanada’dan flaş bir hamle geldi. İddiaya göre; ülke yönetimi koronavirüs aşısı yaptırmak istemeyenlere özel bir vergi hazırlıyor.
12.01.2022 Dünya
Ülkede alarm, yurtdışına çıkamıyorlar! 5 gün karantina kararı!
Ülkede alarm, yurtdışına çıkamıyorlar! 5 gün karantina kararı! Brezilya’da Sağlık Bakanlığı sistemine düzenlenen siber saldırı nedeniyle yurtdışından gelen yolcular için uygulanacak olan önlemler 1 hafta ertelendi. Saldırı nedeniyle milyonlarca Brezilyalı halka açık yerlere erişemezken, yurtdışına seyahat edecek olanlar ise aşı pasaportu çıkaramadı.
10.12.2021 Dünya
Valilik yeni koronavirüs kararlarını açıkladı! Resmen başlıyor: 14 gün boyunca...
Valilik yeni koronavirüs kararlarını açıkladı! Resmen başlıyor: 14 gün boyunca... Valilik yeni koronavirüs kararlarını son dakika duyurdu. Resmen değişti. Pazartesi gününden itibaren başlıyor. 14 gün karantina kararı geldi. Bursa Valiliği, uygulanması gereken yeni korona virüs tedbirlerini açıkladı.
14.11.2021 Gündem
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması!
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu S-400 meselesiyle ilgili konuşarak, "ABD’nin PKK / YPG ile iş birliği FETÖ’nün ABD’deki varlığı ve S-400’lere ilişkin tutumu müttefiiklik ruhu ile bağdaşmıyor. ABD’nin tutumu müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor. Bu konuları ele alacak bir çalışma grubu kuracağız. Bu sefer bu teklif ABD tarafından Biden tarafından geldi." ifadelerini kullandı.
4.11.2021 Gündem
Hafta sonu ve hafta içi kapanma kararı! Ülkede korkutan gelişme bir hafta sürecek resmen duyurdular…
Hafta sonu ve hafta içi kapanma kararı! Ülkede korkutan gelişme bir hafta sürecek resmen duyurdular… Herkes şaşkın. Vaka sayısı resmen patladı. Hafta sonu ve hafta içi kapama kararı geldi. Rusya’nın başkenti Moskova’da yarından itibaren bir hafta süre ile kısmi kapanmaya geçiliyor. Temel işlerde çalışmayan kişilere zorunlu ücretli izin uygulanacak. Öte yandan koronavirüs ile mücadele tüm dünyada güçlü bir şekilde sürerken, kötü haberler art arda geldi. Delta, Beta ve Mu varyantları tedirginlik yaratmaya devam ederken, virüs daha önce görülmeyen bir bölgeye daha sıçradı.
29.10.2021 Dünya
Türkiye, AB ve 12 ülkeyle aşı sertifikalarını karşılıklı tanıdı
Türkiye, AB ve 12 ülkeyle aşı sertifikalarını karşılıklı tanıdı Türkiye, koronavirüs salgınının etkisini geride bırakmak için etkin diplomasi yürütüyor. Türkiye, Avrupa Birliği'nin (AB) yanı sıra 12 ülkeyle COVID-19 aşı sertifikalarını tanımaya yönelik düzenleme yaptı.
16.10.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan aşı sertifikası açıklaması! 'Karşılıklı geçerli olacak'
Bakan Çavuşoğlu'ndan aşı sertifikası açıklaması! 'Karşılıklı geçerli olacak' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile yaptığı basın toplantısında, "Aşı sertifikalarının karşılıklı tanınmasını bugünkü bildirinin içine koyduk. Vatandaşlarımızın karşılıklı ziyareti daha da kolaylaşmış olacak. Aşı sertifikalarımız her iki ülkede geçerli olacak" dedi.
12.10.2021 Siyaset
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar!
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar! Yunanistan Sağlık Bakanı Thanos Plevris, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı sertifikası olanlar için özgürlüklerin genişletileceğini duyurdu.
6.10.2021 Dünya
Yeni genelge! 81 ile gönderildi, flaş talimat, yarın başlıyor
Yeni genelge! 81 ile gönderildi, flaş talimat, yarın başlıyor İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Tüm Türkiye'de geçerli. 81 ilin valiliğine gönderildi. Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkması, vakalarda yükseliş eğiliminin görülmesi yeni tedbirler alınmasını gerekli kıldı. İçişleri Bakanlığı ülkeye giriş-çıkışlarla ilgili uygulanacak karantina tedbirlerini içen genelge yayınladı. İşte detaylar...
3.09.2021 Gündem
Aşı sertifikasıyla ilgili flaş gelişme! AB onayladı
Aşı sertifikasıyla ilgili flaş gelişme! AB onayladı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin (AB) Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi’ne dahil edildiğini açıkladı. Bu kararla koronavirüs aşı sertifikası ve geçerli vizeye sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 27 Avrupa Birliği ülkesine sorunsuz şekilde seyahat edebilecek.
30.08.2021 Gündem
Türkiye, AB'nin Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi'ne dahil edildi
Türkiye, AB'nin Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi'ne dahil edildi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin (AB) Dijital Kovid-19 Aşı Sertifikası Sistemi’ne dahil edildiğini açıkladı. Bu kararla koronavirüs aşı sertifikası ve geçerli vizeye sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 27 Avrupa Birliği ülkesine sorunsuz şekilde seyahat edebilecek.
30.08.2021 Ekonomi
İç hat uçuşlarında aşı olmayanlara PCR test zorunluluğu
İç hat uçuşlarında aşı olmayanlara PCR test zorunluluğu Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 6 Eylül itibarıyla iç hatta seyahat edecek yolcuların, HES kodu üzerinden istenecek aşı sertifikası, iyileşme belgesi ve negatif PCR testi sonucundan birini sunmalarının zorunlu olacağını duyurdu.
26.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aşı Sertifikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşı sertifikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.