Asena

Asena

Son dakika Asena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asena gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.330 asena haberi bulunmuştur. Tüm asena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Mersin'de, kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakim karşısına çıktı. Sanık Bangiz, beyin kanaması sonucu ölen Temir'i sakinleştirmek için ittiğini öne sürerek, "Bana vurmaya başladı, ben de sakinleştirmeye çalıştım. O benim yüzümü elleriyle tutunca ben de omzundan ittim, 'Yeter artık' dedim. Kendisini sürekli ittim" dedi.
23.01.2024 Gündem
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı Caner Erkin, çocukları ve eşi ile önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaptı. Erkin ailesinin sempatik tavırları dikkat çekti.
25.10.2023 Magazin
Sevgili kurbanı olan Esra’nın annesinden kahreden sözler
Sevgili kurbanı olan Esra’nın annesinden kahreden sözler Sevgilisi Mustafa Bangiz tarafından darbedildi ve beyin kanaması geçirdi. Günlerce hastanede yatan 27 yaşındaki Esra Asena Temir, hayata tutunamadı. Kızı hakkında konuşan acılı anne Asiye Temir, şüphelinin en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyerek, “İçim yanıyor" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Sevgilisi tarafından darbedilmişti! Esra Asena Temir hayata tutunamadı
Sevgilisi tarafından darbedilmişti! Esra Asena Temir hayata tutunamadı Mersin'de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından aralarında çıkan tartışmada darbedilen bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi. 
3.07.2023 Yaşam
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi!
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi! Survivor 2023'ün konuşulan isimlerinden gelen futbolcu Ahmet Dursun’un eski eşi Asena Demirbağ, sosyal medya hesabından leopar mayosuyla verdiği pozları paylaştı. Yarışmada bronzlaşan Demirbağ, paylaşımına da "Dominik'ten geldiğim nasıl da belli ama" notunu düştü.
26.06.2023 Magazin
Survivor'da adaya kim veda etti? 'Fazlasında da gözüm yoktu'
Survivor'da adaya kim veda etti? 'Fazlasında da gözüm yoktu' Survivor'da son haftaya girilmek üzere! Yarışmacılar son yarışları kazanmak için ter döküyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar İletişim Ödülü için büyük bir mücadele verdi. Survivor'da bu haftanın eleme adayları olan Asena, Ertuğ ve Cansu'dan adaya veda eden isim de belli oldu.
2.06.2023 Magazin
Survivor iletişim oyunu kim kazandı? 1 Haziran 2023 Survivor kim elendi?
Survivor iletişim oyunu kim kazandı? 1 Haziran 2023 Survivor kim elendi? 1 Haziran Survivor 2023 iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sezonun belki de en önemli iletişim oyununda yarışmacılar karşı karşıya geliyor. Oyunun kazanan ismi dev final öncesi moral kazanacak. Survivor Cansu, Ertuğ ve Asena'nın eleme adayı olduğu konseyde Survivor kim elendi? İşte detaylar...
1.06.2023 Televizyon
27 Mayıs Survior dokunulmazlık kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
27 Mayıs Survior dokunulmazlık kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 27 Mayıs Survivor dokunulmazlık kim kazandı sorusu da gündemde gelmeye devam ediyor. Nefise ve Asena arasındaki gerginliğin damga vurduğu oyunda kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sürüyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
27.05.2023 Televizyon
Asena ile Nefise birbirine girdi: Survivor'da olmasaydım her şey çok değişik olurdu!
Asena ile Nefise birbirine girdi: Survivor'da olmasaydım her şey çok değişik olurdu! Survivor 2023'ün bu akşam ekrana gelen bölümünde, Mavi takım ile Kırmızı takım, Bil Bakalım, Sor Bakalım, Anlat Bakalım ve Salla Bakalım oyunlarında mücadele verdi. Renkli görüntülere sahne olan dört oyunda da büyük performans sergileyen Kırmızı takım ödülün sahibi oldu. Survivor'ın yayınlanan 112. yeni bölüm fragmanında ise Asena ile Nefise arasında gerilimin yükseldiği görüldü.
27.05.2023 Magazin
Ağıralioğlu'ndan CHP'ye Kandil tepkisi: Devleti tehdit edenlere ses etmediler
Ağıralioğlu'ndan CHP'ye Kandil tepkisi: Devleti tehdit edenlere ses etmediler 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın soruları yanıtlıyor. Ağıralioğlu, "Biz defalarca uyardık ki siyasetin zehri kibirdir. Siz kimi gösterirseniz gösterin seçmen oy verir mantığı halkta benimsenmedi." dedi.
20.05.2023 Gündem
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 9 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında geçen kıran kırana oyun sonrası konseyde yeni eleme adayı belirleniyor. Haftanın eleme adayları Ertuğ, Buse ve Kürşat olmuştu. Peki 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
9.05.2023 Televizyon
Bakan Kurum: Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir
Bakan Kurum: Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir. Ve bu dönüşümü siz başlattınız, milletimiz başlattı, Tuzla başlattı, liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başlattı’’ dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Survivor'da Asena Demirbağ sinir krizi geçirdi!
Survivor'da Asena Demirbağ sinir krizi geçirdi! 'Survivor 2023' hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu yarışmanın yeni bölüm fragmanına; Küba seyahati ödüllü oyunu kaybeden mavi takım yarışmacısı Asena Demirbağ'ın gözyaşları damga vurdu. Sinir krizi geçiren iddialı yarışmacı, "Burada kalma istemiyorum!" diyerek isyan etti.
4.05.2023 Magazin
EuroLeague'de Türk finali! Çukurova Basketbol, Fenerbahçe'nin rakibi oldu
EuroLeague'de Türk finali! Çukurova Basketbol, Fenerbahçe'nin rakibi oldu ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, EuroLeague Kadınlar Dörtlü Final’in ikinci yarı final karşılaşmasında ev sahibi ZVVZ USK Praha’yı 78-58 mağlup ederek finalde Fenerbahçe Alagöz Holding’in rakibi oldu. Fenerbahçe Alagöz Holding – ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanacak olan EuroLeague Kadınlar Finali, 16 Nisan Pazar günü TSİ 21.00’de başlayacak.
14.04.2023 Basketbol
Survivor Yusuf ceza aldı mı? Yusuf'un "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri fena patladı!
Survivor Yusuf ceza aldı mı? Yusuf'un "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri fena patladı! Survivor Yusuf ceza aldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Survivor Yusuf'un ödül oyunu sırasında söylediği, "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri sonrası Survivor acil durum konseyi toplandı. Mavi ve kırmızı takım arasında oynanan 12 Nisan ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımından Asena ile girdiği diyalog sonrası Yusuf, konseyde Acun Ilıcalı'nın gazabına uğradı.
12.04.2023 Televizyon
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu?
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu? Survivor 2023'te disklalifiye olan isim merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın konseyde sert sözlerle eleştirdiği yarışmacının kim olduğu araştırılırken sosyal medyada ortaya atılan iddia ses getirdi. Survivor Asena ile geçtiğimiz günlerde kavga eden Survivor Merve Yıldırım diskalifiye mi oldu?
12.04.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı!
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı! Survivor 2023'te denge savaşları devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor Merve Yıldırım'ı diskalifiye etmesinin yankıları sürüyor. Merve Yıldırım'ın isteksiz tavırları ve arkadaşlarına destek olmamasını diskalifiye nedeni olarak gören Ilıcalı, Survivor Asena'yı yıldız ilan etti. Mavi takımda boşalan kadın yarışmacı kontenjanı Asena'yla doldurulunca Aziz Dilber çıldırdı.
12.04.2023 Televizyon
Survivor 2023 böyle diskalifiye görmedi! Acun Ilıcalı çıldırdı, yarışmacıyı kovdu
Survivor 2023 böyle diskalifiye görmedi! Acun Ilıcalı çıldırdı, yarışmacıyı kovdu Survivor 2023'tebu akşam şok bir diskalifiye var. Acun Ilıcalı, Survivor yeni bölüm fragmanında, "Hayretler içerisindeyim, bunu yapanı görmedim" dedi. Konseyde arkadaşlarıyla vedalaşmasına bile izin vermediği yarışmacıyı meşalesine almasını da istemeyerek adeta kovdu. Survivor'dan diskalifiye edilen yarışmacı kim? 10 Nisan Survivor diskalifiye olan kim?
12.04.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı raconu kesti: Asena sorunlu olan sensin!
Acun Ilıcalı raconu kesti: Asena sorunlu olan sensin! Survivor 2023'te eleme konseyinde Acun Ilıcalı fırtınası esti. Survivor Asena ve Merve arasında yaşanan bitmek bilmeyen gerilime müdahale eden Ilıcalı, sözleriyle Asena karşıtı binlerce kişinin içinin yağlarını eritti. Survivor Merve ile olan tartışmada, "Asena sorunlu sensin" diyerek noktayı koydu.
7.04.2023 Televizyon
Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? 6 Nisan Survivor ödülü kim kazandı?
Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? 6 Nisan Survivor ödülü kim kazandı? Survivor 2023'te ödül oyunu heyecanı devam ediyor. 6 Nisan Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı sorusu da merak edilmeye başlandı. Mavi ve Kırmızı takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümünde Survivor Merve Asena arasında yaşanan gerilim damga vuruyor.
6.04.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 2 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorgusu da devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ederken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sakatlıklar ve tartışmalar yaşandı. Survivor Asena'nın Ertuğ ile sürekli uğraşmasıyla başlayan oyun, Survivor Aziz Dilber'in kafasından sakatlık yaşaması yeni bölüme damga vurdu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
2.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.