Survivor Asena

Survivor Asena

Son dakika survivor asena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor asena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor asena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Asena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor asena gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 survivor asena haberi bulunmuştur. Tüm survivor asena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi!
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi! Survivor 2023'ün konuşulan isimlerinden gelen futbolcu Ahmet Dursun’un eski eşi Asena Demirbağ, sosyal medya hesabından leopar mayosuyla verdiği pozları paylaştı. Yarışmada bronzlaşan Demirbağ, paylaşımına da "Dominik'ten geldiğim nasıl da belli ama" notunu düştü.
26.06.2023 Magazin
Survivor iletişim oyunu kim kazandı? 1 Haziran 2023 Survivor kim elendi?
Survivor iletişim oyunu kim kazandı? 1 Haziran 2023 Survivor kim elendi? 1 Haziran Survivor 2023 iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sezonun belki de en önemli iletişim oyununda yarışmacılar karşı karşıya geliyor. Oyunun kazanan ismi dev final öncesi moral kazanacak. Survivor Cansu, Ertuğ ve Asena'nın eleme adayı olduğu konseyde Survivor kim elendi? İşte detaylar...
1.06.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 9 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında geçen kıran kırana oyun sonrası konseyde yeni eleme adayı belirleniyor. Haftanın eleme adayları Ertuğ, Buse ve Kürşat olmuştu. Peki 9 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?
9.05.2023 Televizyon
Survivor Yusuf ceza aldı mı? Yusuf'un "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri fena patladı!
Survivor Yusuf ceza aldı mı? Yusuf'un "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri fena patladı! Survivor Yusuf ceza aldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Survivor Yusuf'un ödül oyunu sırasında söylediği, "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri sonrası Survivor acil durum konseyi toplandı. Mavi ve kırmızı takım arasında oynanan 12 Nisan ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımından Asena ile girdiği diyalog sonrası Yusuf, konseyde Acun Ilıcalı'nın gazabına uğradı.
12.04.2023 Televizyon
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu?
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu? Survivor 2023'te disklalifiye olan isim merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın konseyde sert sözlerle eleştirdiği yarışmacının kim olduğu araştırılırken sosyal medyada ortaya atılan iddia ses getirdi. Survivor Asena ile geçtiğimiz günlerde kavga eden Survivor Merve Yıldırım diskalifiye mi oldu?
12.04.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı!
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı! Survivor 2023'te denge savaşları devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor Merve Yıldırım'ı diskalifiye etmesinin yankıları sürüyor. Merve Yıldırım'ın isteksiz tavırları ve arkadaşlarına destek olmamasını diskalifiye nedeni olarak gören Ilıcalı, Survivor Asena'yı yıldız ilan etti. Mavi takımda boşalan kadın yarışmacı kontenjanı Asena'yla doldurulunca Aziz Dilber çıldırdı.
12.04.2023 Televizyon
Survivor 2023 böyle diskalifiye görmedi! Acun Ilıcalı çıldırdı, yarışmacıyı kovdu
Survivor 2023 böyle diskalifiye görmedi! Acun Ilıcalı çıldırdı, yarışmacıyı kovdu Survivor 2023'tebu akşam şok bir diskalifiye var. Acun Ilıcalı, Survivor yeni bölüm fragmanında, "Hayretler içerisindeyim, bunu yapanı görmedim" dedi. Konseyde arkadaşlarıyla vedalaşmasına bile izin vermediği yarışmacıyı meşalesine almasını da istemeyerek adeta kovdu. Survivor'dan diskalifiye edilen yarışmacı kim? 10 Nisan Survivor diskalifiye olan kim?
12.04.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı raconu kesti: Asena sorunlu olan sensin!
Acun Ilıcalı raconu kesti: Asena sorunlu olan sensin! Survivor 2023'te eleme konseyinde Acun Ilıcalı fırtınası esti. Survivor Asena ve Merve arasında yaşanan bitmek bilmeyen gerilime müdahale eden Ilıcalı, sözleriyle Asena karşıtı binlerce kişinin içinin yağlarını eritti. Survivor Merve ile olan tartışmada, "Asena sorunlu sensin" diyerek noktayı koydu.
7.04.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 2 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorgusu da devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ederken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sakatlıklar ve tartışmalar yaşandı. Survivor Asena'nın Ertuğ ile sürekli uğraşmasıyla başlayan oyun, Survivor Aziz Dilber'in kafasından sakatlık yaşaması yeni bölüme damga vurdu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
2.04.2023 Magazin
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu?
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu? Survivor 2023'te voleybol challenge var. 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlanı. Mavi ve kırmızı takımların belli olmasıyla ilk kez yarışmacılar yeni takım arkadaşlarıyla parkura çıkıyor. Survivor Asena'nın kırmızı takıma geçmesiyle birlikte Survivor Aziz ile gerilimi tırmandı. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?
28.03.2023 Televizyon
Survivor Asena kimdir, kaç yaşında? Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kiminle evli?
Survivor Asena kimdir, kaç yaşında? Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kiminle evli? Survivor 2023 kadrrosunda yer alan Asena Demirbağ hakkında araştırmalar sürüyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Asena kimdir, kaç yaşında? Eski futbolcu Ahmet Dursun ile bir dönem evli olan Asena Demirbağ ne iş yapıyor? İşte detaylar...
26.03.2023 Televizyon
Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? 23 Mart Survivor iletişim oyunu kim kazandı?
Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? 23 Mart Survivor iletişim oyunu kim kazandı? Survivor 2023'te ödül oyunu oynanıyor. 23 Mart Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı sorgusu da başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları arasındaki Survivor Asena ve Survivor Elanur arasındaki gerilim yükseldi. Peki bu akşam Survivor iletişim oyununu kim kazandı?
24.03.2023 Televizyon
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 21 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorgusu da başladı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıran kırana mücadele sürüyor. Survivor Aziz ve Survivor Asena arasındaki tartışma yarışmanın yeni bölümüne damga vurdu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
21.03.2023 Televizyon
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar Survivor 'ünlüler gönüllüler' formatında 'Survivor 2023'te ilginç bir olay yaşandı. TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışmanın son bölümünde, gönüllüler adına mücadele eden Fatih ve Asena'nın görüntüsü dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Survivor 2023 acil durum konseyi kararları... 11 Mart Asena'ya ne ceza verildi?
Survivor 2023 acil durum konseyi kararları... 11 Mart Asena'ya ne ceza verildi? Survivor 2023'te acil durum konseyi toplandı. Asena ve Merve'nin kavgasından sonra yarışmadan çekildiğini açıklayan Survivor Senem Genç'ten sonra Asena'ya ne ceza verilecek merak konusu oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana yarıştığı Survivor'da acil durum konseyi kararlarını Acun Ilıcalı açıkladı.
12.03.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı, Survivor Asena'ya patladı: Pamuk Prenses değilsin, karşılığını alacaksın!
Acun Ilıcalı, Survivor Asena'ya patladı: Pamuk Prenses değilsin, karşılığını alacaksın! Survivor 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Asena ve Merve kavgası toplanan acil durum konseyinde Acun Ilıcalı, Asena'yı azarladı. Kendini savunan Survivor Asena, "İftira attılar, yalan söylediler, bel altı vurdular. En sonunda anneliğimden vurmaya çalıştılar" dedi. Gönüllüler adasında kavga görüntülerinin paylaşıldığı Survivor yeni bölüm fragmanında şok detaylar vardı.
11.03.2023 Televizyon
Survivor Asena ve Merve'ye ne ceza verildi? Senem'in çekildiği Survivor kavgasında diskalifiye var mı?
Survivor Asena ve Merve'ye ne ceza verildi? Senem'in çekildiği Survivor kavgasında diskalifiye var mı? Survivor Asena ve Merve arasındaki fiziksel kavga sonrası Senem Genç yarışmadan çekildi. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu ayrılık sonrası acil durum konseyi toplandı. Kardelen'in yemek çalması sonrası birbirlerine düşen Asena ve Merve ikilisine ceza verildi mi? Diskalifiye var mı?
10.03.2023 Televizyon
Survivor 2023'te Asena ve Merve kavga etti! Yarışmadan çekilen başka bir isim oldu! Acun Ilıcalı duyurdu
Survivor 2023'te Asena ve Merve kavga etti! Yarışmadan çekilen başka bir isim oldu! Acun Ilıcalı duyurdu Survivor 2023'te bir ayrılık daha yaşandı. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Gönüllüler takımında Asena ve Merve'nin fiziksel kavga etmesi nedeniyle Senem Survivor'dan ayrılık kararı aldı.Peki Survivor Senem Genç elendi mi? Survivor Senem neden ayrıldı?
10.03.2023 Televizyon
Asena ve Merve kavga görüntüleri ortalığı karıştırdı! Survivor 2023'te bu karar ilk kez alındı
Asena ve Merve kavga görüntüleri ortalığı karıştırdı! Survivor 2023'te bu karar ilk kez alındı Asena ve Merve kavgası Survivor 2023'te bir ayrılık daha yaşattı. Geçtiğimiz gün Survivor Kardelen'in oyun alanından yemek çalması sonrası Gönüllüler takımı karıştı. Mavi takımda yer alan Survivor Asena ve Merve'nin kavga görüntüleri sonrası adada bir ayrılık daha yaşandı.
10.03.2023 Televizyon
Survivor kim elendi? 2 Mart Survivor son kim elendi? (Aziz, Asena, Çağla, Fatih, Elanur)
Survivor kim elendi? 2 Mart Survivor son kim elendi? (Aziz, Asena, Çağla, Fatih, Elanur) Survivor 2023'te eleme konseyi toplanıyor. 28 Şubat Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buluyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları belli oldu. Bu akşam oynanayacak ödül oyunu sonrası toplanacak konseyde Survivor'a veda edecek isim belli olacak. Peki Survivor ödül oyunu kim kazandı? Adaya kim veda etti?
2.03.2023 Televizyon
Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı!
Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Asena Demirbağ'ın hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Demirbağ'ın özellikle aşk hayatı merak konusu oldu. Fenomen yarışmacının eski eşi ünlü çıktı. İşte detaylar...
26.02.2023 Magazin
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi!
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi! Survivor Asena kimdir, Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor 2023 ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2023 yarışmasında bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışacak. Gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ ise merak konusu oldu. İşte Survivor 2023 Asena'nın hayatı ve biyografisi.
14.01.2023 Televizyon
Survivor'da adaya kim veda etti? 'Fazlasında da gözüm yoktu'
Survivor'da adaya kim veda etti? 'Fazlasında da gözüm yoktu' Survivor'da son haftaya girilmek üzere! Yarışmacılar son yarışları kazanmak için ter döküyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar İletişim Ödülü için büyük bir mücadele verdi. Survivor'da bu haftanın eleme adayları olan Asena, Ertuğ ve Cansu'dan adaya veda eden isim de belli oldu.
2.06.2023 Magazin
27 Mayıs Survior dokunulmazlık kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
27 Mayıs Survior dokunulmazlık kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 2023'te dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 27 Mayıs Survivor dokunulmazlık kim kazandı sorusu da gündemde gelmeye devam ediyor. Nefise ve Asena arasındaki gerginliğin damga vurduğu oyunda kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sürüyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?
27.05.2023 Televizyon
Asena ile Nefise birbirine girdi: Survivor'da olmasaydım her şey çok değişik olurdu!
Asena ile Nefise birbirine girdi: Survivor'da olmasaydım her şey çok değişik olurdu! Survivor 2023'ün bu akşam ekrana gelen bölümünde, Mavi takım ile Kırmızı takım, Bil Bakalım, Sor Bakalım, Anlat Bakalım ve Salla Bakalım oyunlarında mücadele verdi. Renkli görüntülere sahne olan dört oyunda da büyük performans sergileyen Kırmızı takım ödülün sahibi oldu. Survivor'ın yayınlanan 112. yeni bölüm fragmanında ise Asena ile Nefise arasında gerilimin yükseldiği görüldü.
27.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Asena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor asena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.