Arzu

Arzu

Son dakika ARZU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ARZU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ARZU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arzu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arzu gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.531 arzu haberi bulunmuştur. Tüm arzu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Best Model of Türkiye ikincisi Nazlıcan Erden ile Raif Gökhan Ceyhan evlendi!
Best Model of Türkiye ikincisi Nazlıcan Erden ile Raif Gökhan Ceyhan evlendi! Beşiktaş Kulübü'nün eski asbaşkanlarından ünlü iş adamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan’ın oğlu Raif Gökhan Ceyhan, 2021 Best Model of Türkiye ikincisi manken Nazlıcan Erden ile İstanbul’da Shangri-La Bosphorus Otel’inde evlendi.
1.05.2024 Gündem
Nazlı Sabancı'dan kayınvalidesine jest!
Nazlı Sabancı'dan kayınvalidesine jest! Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı, hafta sonunda annesi Güneş Sertkaya ile Karadeniz turuna gitti. Sosyetik güzel, sosyal medya hesabından keyifli anlarını yayınladı. Arzu Sabancı'dan yanıt geldi.
30.04.2024 Magazin
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: Çalışma hayatına önemli katkılar getireceğine inanmaktayım
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: Çalışma hayatına önemli katkılar getireceğine inanmaktayım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TRT Haber’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024 Adana
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz. Şimdi bunlar İstanbul'da iş birliği yapıyor. Kent uzlaştığı altında Mersin'de, Adana'da işbirliği yapıyor. Aynen Meclis kürsünde yaşananlar korkarım ki yarın İBB meclisinde, Adana meclisinde, Mersin meclisinde yaşanacak ve oradan bir güç devşirecekler, bir meşruiyet kazanmaya çalışacaklar. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın ki şu anda CHP yapıyor gözüküyor" diye konuştu.
30.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım”
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım” Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.
29.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor Cumhur İttifakı Muğla Adayı Aydın Ayaydın CNN Türk'te projelerini anlattı.
26.03.2024 Gündem
Sahibi marketteyken elektrikli bisikleti çaldı! Mahkemede tutuklandı
Sahibi marketteyken elektrikli bisikleti çaldı! Mahkemede tutuklandı Adana’da herkesin gözü önünde elektrikli bisiklet çalan bir kişi önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Arzu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arzu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.