Arazi Anlaşmazlığı

Arazi Anlaşmazlığı

Son dakika arazi anlaşmazlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arazi anlaşmazlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arazi anlaşmazlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arazi Anlaşmazlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arazi anlaşmazlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 arazi anlaşmazlığı haberi bulunmuştur. Tüm arazi anlaşmazlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katliam gibi arazi kavgasında 9 kişi ölmüştü; ambulansın araç kamerasına dehşetin görüntüleri böyle yansıdı
Katliam gibi arazi kavgasında 9 kişi ölmüştü; ambulansın araç kamerasına dehşetin görüntüleri böyle yansıdı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde geçen yıl iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga nedeniyle olay yerine sevk edilen ambulanslardan birinin araç kamerasına, dehşetin görüntüleri yansıdı.
5.03.2024 Gündem
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa’da sabah kavga ettikleri için birbirinden şikayetçi olan Aslan ve Sarı aileleri emniyetten çıkarken, yine birbirine girdi. Silahların kullandıldığı kavgada Haşmet Sarı (39 ) öldü, 2 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı.
10.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü Şanlıurfa'da, husumetli iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Demir (40) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.09.2023 Yaşam
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Serçeler köyünde 15 Haziran'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden 9 kişinin öldüğü olaya ilişkin Alyamaç ailesi, “Oraya ateşi söndürmeye giden insanları pusuya düşürerek ailemden 5 kişinin ölümüne sebep oldular. Aynı zamanda kendi ailelerinden de 4 kişinin ölümüne sebep oldular. Vefat edenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu olaylar hiç hoş değil. Bu olayın failleri tam 75 gündür yakalanamadı. Yaklaşık 20-25 kişi halen aranıyor.” dedi.
28.08.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı Diyarbakır'da, iki aile arasında çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan Z.T. tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 14'e yükseldi.
26.08.2023 Gündem
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle cuma namazı çıkışı yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
Arazi anlaşmazlığında kan aktı!
Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Sivas'ın Kangal ilçesinde Ali K. (62), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurarak öldürdü.
18.08.2023 Yaşam
Kardeşine pusu kurdu, aracına ateş açtı! 1 ölü, 1 yaralı
Kardeşine pusu kurdu, aracına ateş açtı! 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Nejdet Kaymaz (60), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu kardeşi Cevdet Kaymaz'ın (56) evinin önünde pusu kurup, içinde olduğu hafif ticari araca av tüfeğiyle ateş açtı. Cevdet Kaymaz ağır yaralanırken, araçta bulunan arkadaşı Rıza Andiç (63) ise hayatını kaybetti.
21.06.2023 Yaşam
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 9 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan Ahmet Alyamaç (63), iki aile arasındaki husumetin 70 yıldır devam ettiği söyledi. Alyamaç, “Ateş salınan arazi ile tartışmalara konu olan arazi değil. 2 kardeşim, 1 oğlum ve bir yeğenim yaşamını yitirdi. Devletin önlem alması lazım. Her yere bu meselenin böyle olacağını söylemiştik. Bu arazilerin davasının 70-80 yıl sürmesi gerekmiyor. İnsanları bu şekil mağdur etmelerine gerek yok. Tapu kadastro mahkemelerinin hepsinin sona ermesi lazım” dedi.
17.06.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasıyla ilgili yeni gelişme
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasıyla ilgili yeni gelişme Diyarbakır'da 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi kavgasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
16.06.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'arazi anlaşmazlığı' kavgası; 9 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır'da 'arazi anlaşmazlığı' kavgası; 9 ölü, 2 yaralı  Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 9 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
15.06.2023 Yaşam
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla, başından vurarak öldüren Osman Akbaş'a (75), müebbet hapis cezası verildi.
11.04.2023 Gündem
Ev basıp kadını öldürmüştü; intikam cinayeti çıktı
Ev basıp kadını öldürmüştü; intikam cinayeti çıktı Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, evini bastığı husumetlisini evde bulamayınca annesi Emine Tunç'u (77) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son veren Eyüp Yel’in (26), saldırıyı 2 yıl önce arazi anlaşmazlığı yüzünden öldürülen amcası Süleyman Yel'in ardından başlayan kan davası nedeniyle, intikam almak için işlediği ortaya çıktı.
10.04.2023 Gündem
Evini bastığı husumetlisinin annesini öldürüp, intihar etti
Evini bastığı husumetlisinin annesini öldürüp, intihar etti Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Eyüp Yel (26), arazi anlaşmazlığı yaşadığı husumetlisi İzzet Tunç'un evini bastı. Yel, evde bulamadığı husumetlisinin annesi Emine Tunç'u (77) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
9.04.2023 Gündem
Konya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
Konya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı Konya’nın Ereğli ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
23.03.2023 Yaşam
Bayram günü abisini öldüren sanık: "Hakkımı gasp etmeye çalışıyordu"
Bayram günü abisini öldüren sanık: "Hakkımı gasp etmeye çalışıyordu" Kocaeli'de bayram günü aralarında çıkan samanlık kavgasında abisini av tüfeğiyle vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Savunmasında, miras kalan araziler sebebiyle abisiyle aralarında anlaşmazlık bulunduğunu söyleyen sanık, "Abim benim hakkımı gasp etmeye çalışıyordu, tehdit ve hakarette bulunuyordu" dedi. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın kardeşe karşı haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
2.02.2023 Gündem
Husumetli akrabalar kavga etti: 3 yaralı, 9 gözaltı
Husumetli akrabalar kavga etti: 3 yaralı, 9 gözaltı Antalya'nın Manavgat ilçesinde husumetli akrabalar arasında çıkan kavgada 2'si kadın 3 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 9 kişinin gözaltına alındığı olay anı cep telefonu kamerasına da yansıdı.
9.01.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da kuzenlerin arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da kuzenlerin arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı Şanıurfa'da, amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
25.12.2022 Gündem
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz'e duygusal veda
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz'e duygusal veda Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa katılan oyuncular Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten arkadaşlarına gözyaşları içinde veda etti.
29.11.2022 Magazin
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz’ın ilk ifadesini okuyanlar şoke olurken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
28.11.2022 Yaşam
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yolu yapılamayan 7 evde yaşayan aileler, sarp arazideki patika yolu kullanıp, ulaşım sağlıyor. Özellikle yağışlı havalarda kayganlaşan patika yol, büyük tehlike oluşturuyor. Hasta babaannesi Halime Kaya'yı (84), dik ve dar yoldan sırtında taşıyıp, hastaneye götüren Mustafa Kaya, (40) " Patika yoldan ana yola çıkmak için metrelerce yol gidiyoruz. Düşeceğim de babaanneme, bir şey olacak diye çok korkuyorum. İstediğimiz sadece bir yol" dedi.
28.11.2022 Haber
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı adeta çileye dönüştü. Yol yapılamadı, patikadan ulaşım sağlanıyor. Tehlike saçan yoldan 84 yaşındaki hasta babaannesini taşıyan Mustafa Kaya ise yaşadığı çileyi anlattı. Can tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirten Kaya, ‘çok korkuyorum’ deyip yetkililerden bir konuda destek istedi.
28.11.2022 Yaşam
Bozulan otomata manuel çözüm! İnsan elini gören şaşkına döndü
Bozulan otomata manuel çözüm! İnsan elini gören şaşkına döndü Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.
28.11.2022 Yaşam
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yolu yapılamayan 7 evde yaşayan aileler, sarp arazideki patika yolu kullanıp, ulaşım sağlıyor. Özellikle yağışlı havalarda kayganlaşan patika yol, büyük tehlike oluşturuyor. Hasta babaannesi Halime Kaya'yı (84), dik ve dar yoldan sırtında taşıyıp, hastaneye götüren Mustafa Kaya, (40) " Patika yoldan ana yola çıkmak için metrelerce yol gidiyoruz. Düşeceğim de babaanneme, bir şey olacak diye çok korkuyorum. İstediğimiz sadece bir yol" dedi.
28.11.2022 Yaşam
Batman'da husumetli ailelerin barış töreninde taşlı, sopalı kavga: 7 yaralı
Batman'da husumetli ailelerin barış töreninde taşlı, sopalı kavga: 7 yaralı Batman merkeze bağlı Oymataş köyü Şeyhçoban Mezrası'nda husumetli ailelerin barış töreninde çıkan taşlı ve sopalı kavgada 7 kişi yaralandı. 
4.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Arazi Anlaşmazlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arazi anlaşmazlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.