Araştırma Şirketi

Araştırma Şirketi

Son dakika araştırma şirketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araştırma şirketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araştırma şirketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araştırma Şirketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araştırma şirketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.584 araştırma şirketi haberi bulunmuştur. Tüm araştırma şirketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur Siber saldırıların önüne geçmek için lisanslı ürünler kullanılması gerektiğini söyleyen PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur" ve şöyle devam etti, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur. Biz de bilgisayarlarda kullanılan son sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi" dedi.
22.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Bayrakçı, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bayrakçı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçimde baş baş gittiğine vurgu yaparak "Yüzde 41 yüzde 41" dedi.
13.02.2024 Gündem
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı 14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürüyor. Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, seçimlere 10 gün kala son anket sonuçlarını paylaştı. İşte oy oranlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
4.05.2023 Gündem
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı Bağımsız araştırma şirketi Deloitte tarafından hazırlanan ve yeme içme sektörünün en büyük bölümünü oluşturan full servis restoranların incelendiği Türkiye Yemek Hizmeti Pazarı Raporu’nun sonuçları açıklandı. Raporda, Türkiye yemek hizmeti pazarının büyüklüğü ve gelecek beklentileri ile birlikte referans ülke harcamaları, müşteri segmentleri ve hizmet türleri faktörleri incelenerek değerlendirmeye alındı.
31.03.2023 Ekonomi
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Advertorial
Sezon açıldı bolluk başladı! İşte Türkiye'nin 1 numaralı balık tercihi...
Sezon açıldı bolluk başladı! İşte Türkiye'nin 1 numaralı balık tercihi... Araştırma şirketi Areda Surveyin bin 100 katılımcıyla gerçekleştirdiği En Sevilen Balık araştırmasında hamsi balığı yüzde 20,3 ile zirveye oturdu.
26.09.2022 Yaşam
Kripto para kullanımında Türkiye ile ilgili flaş açıklama
Kripto para kullanımında Türkiye ile ilgili flaş açıklama Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye, ayda bir kez kripto ticareti yapan yetişkinlerin oranı açısından dünya çapında ikinci sırada yer aldı. Yüzde 54'lük oranla Nijerya'nın bir adım gerisinde konumlanan Türkiye'yi Tayland, Pakistan, Vietnam, Birleşik Arap Emirlikleri ve Arjantin gibi ülkeler izledi.
15.09.2022 Ekonomi
Teknolojik ürünlerde fiyatı tavan yaptırmıştı! Krizde yeni gelişme
Teknolojik ürünlerde fiyatı tavan yaptırmıştı! Krizde yeni gelişme Küresel çapta ortaya çıkan çip krizinde üretim yetersizliğine ilişkin hafifleme işaretleri geliyor. Çip teslimat süreleri Ağustos ayında da geriledi.
9.09.2022 Dünya
Dünyanın en havalı sokakları açıklandı! Türkiye'den o cadde listeye damga vurdu
Dünyanın en havalı sokakları açıklandı! Türkiye'den o cadde listeye damga vurdu Dünyanın en havalı, en çok beğenilen sokaklarını ve caddeleri açıklandı. Dünyanın farklı noktalarındaki 33 caddeyi 'en havalı sokaklar' olarak belirleyen araştırma şirketi, Türkiye’den de bir caddeyi listeye aldı. İşte dünyanın en çok beğenilen sokakları...
27.08.2022 Dünya
Çoğunluk evden çalışmayı tercih ediyor! Ofisler boş kaldı
Çoğunluk evden çalışmayı tercih ediyor! Ofisler boş kaldı İngiltere'de 43 işyerini kapsayan bir araştırma, pandemi sonrasında uzaktan çalışmaya yönelimi gösterdi. Rapora göre, çalışanlar haftada ortalama 1,5 günü ofiste geçirirken çoğunluk evden çalışmayı tercih ediyor.
15.08.2022 Ekonomi
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
Fatih Gürsul kimdir? Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul kaç yıl ceza aldı?
Fatih Gürsul kimdir? Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul kaç yıl ceza aldı? FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi yapılanmasına ilişkin davada, Yargıtay'ın bozma kararıyla yeniden yargılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul hakkında, 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Söz konusu gelişmenin ardından Fatüh Gürsul hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Fatih Gürsul kimdir? Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul kaç yıl ceza aldı?
8.06.2022 Gündem
Sahte deterjanı tehlikesi; uzmanı ayırt etmenin yollarını anlattı
Sahte deterjanı tehlikesi; uzmanı ayırt etmenin yollarını anlattı Pandemiyle birçok kişinin temizlik anlayışı değişti. İnsanlar virüsü yüzeylerden almamak için ev temizliğine ve kişisel hijyenlerine daha çok dikkat eder hale geldi. Süleyman Kocabaş, bu dönemde hammadde fiyatlarının yükselmesiyle piyasada sahte deterjanların arttığını söyledi. Özellikle internetten alışveriş yaparken vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Kocabaş, insan sağlığını tehdit eden sahte deterjanları ayırt etmenin yollarını anlattı.
28.05.2022 Yaşam
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, artış yüzde...
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, artış yüzde... Konut fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 110 arttı. Konut fiyatlarına ilişkin veriler geldi. Ev fiyatlarında her geçen ay astronomik artışlar yaşanıyor. İnşaat maliyetlerinin artması satılık ev fiyatlarını doğrudan etkilerken, beraberinde önemli sorunlar getiriyor. Arz açığı artarken yatırımcı ve yabancı talebinin artması da fiyatların artmasına neden oluyor. Konut krizi giderek derinleşiyor. Vatandaşın ev sahibi olması neredeyse imkansız hale geldi, kiralık ev tutmak da artık cep yakıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için kredi paketleri açıklandı ancak 1 gün bile geçmeden on binlerce fırsatçı devreye girerek fiyatları yükseltti. Hazine ve Maliye Bakanlığı konu ile ilgili düğmeye bastı. Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) konut fiyat endeksi verilerini duyurdu. İşte konut sektöründe ve fiyatlarla ilgili yaşanan son gelişmeler...
23.05.2022 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması...
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması... Ucuz konut kredisi müjdesi. Kredi çekmek isteyenleri sevindiren gelişme. Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. Öte yandan Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilecek. Yol haritası belli oldu. Tavan fiyat getirilmesi de dahil farklı alternatifler gündemde. Özellikle son bir yılda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyordu. Ortalama kira fiyatları asgari ücret ile yarışır hale geldi. Asgari ücretli ya da asgari ücrete yakın ücret alan ve kiralık evde yaşayan vatandaşlar kiralardaki bu astronomik artışın önüne geçilmesini bekliyordu. Hükümet kira fiyatlarındaki artışı önlemek için çalışmalara başladı. Peki Düşük Faizli Konut Kredisi Nasıl Alınır, Şartları Neler? Kimler Düşük Faizli Konut Kredisi Alabilir? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Ne Zaman Verilecek? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Şartları Nedir, Hangi Bankalar Verecek? İşte son dakika haberinin detayları.
22.05.2022 Ekonomi
Kiracılara müjde! Harekete geçildi, tavan fiyat uygulaması geliyor
Kiracılara müjde! Harekete geçildi, tavan fiyat uygulaması geliyor Kiracılara güzel, fırsatçı ev sahiplerine kötü haber! Harekete geçildi. 3 bakanlık devrede. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilecek. Yol haritası belli oldu. Tavan fiyat getirilmesi de dahil farklı alternatifler gündemde. Özellikle son bir yılda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyordu. Ortalama kira fiyatları asgari ücret ile yarışır hale geldi. Asgari ücretli ya da asgari ücrete yakın ücret alan ve kiralık evde yaşayan vatandaşlar kiralardaki bu astronomik artışın önüne geçilmesini bekliyordu. Hükümet kira fiyatlarındaki artışı önlemek için çalışmalara başladı. Peki kiraların bu seviyelere çıkmasının nedeni ne? Pandemi ile birlikte konut sektörünün durma noktasına gelmesi, döviz kurundaki artış nedeni ile inşaat malzemelerinin fiyatlarının artışı kiralık ve satılık ev fiyatlarının artışı için önemli nedenler olarak gösteriliyor. Ayrıca arz-talep dengesinin bozulması, bu durumu fırsata çevirmek isteyen mülk sahiplerinin evlerini değerinin çok üzerinde kiralaması kiraların arışını diğer nedenlerinden. Ancak kira fiyatları sadece Türkiye'de değil tüm dünyada artıyor. Ülkeler kendi önlemlerini almaya başladı. İşte Türkiye'deki kira fiyatlarını düşürmek için hükümet tarafından üzerinde çalışılan konuların detayları...
22.05.2022 Ekonomi
Hastalık iddialarından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken hareketeler! Parkinson iddiası...
Hastalık iddialarından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken hareketeler! Parkinson iddiası... Ordusunu Ukraynaya sokarak savaş başlatan Putin'in son görüntüleri hastalık iddialarını güçlendirdi. Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Paskalya ayininde görüntülenen Rusya Devlet Başkanı Putin'in hareketleri hakkındaki hastalık iddialarını alevlendirdi.
25.04.2022 Dünya
Dünyanın en çekici şehirleri açıklandı! Türkiye'den o kent de listede...
Dünyanın en çekici şehirleri açıklandı! Türkiye'den o kent de listede... 2021 yılının en çekici şehirleri listesini yayımladı. Şehirlerin listesi, koronavirüs ile mücadelesi, altyapısı, sürdürülebilirliği, ekonomisi, sakinleri için yaşam kalitesini korurken turistleri cezbetmesi ve ağırlamanın zorluklarıyla başa çıkması göz önüne alınarak hazırlandı. İngiltere merkezli araştırma şirketi Euromonitor tarafından hazırlanan listede, Türkiye’den de bir şehrin yer aldı. İşte dünyanın en güzel şehirleri...
14.04.2022 Dünya
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu Araştırma şirketi Areda Survey’in bin 100 katılımcıyla gerçekleştirdiği “En sevilen Türkçe Aşk Şarkısı” araştırmasına ilişkin anketin sonucunda Kayahan’ın “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı yüzde 17,9 oranla zirvede yerini aldı.
13.02.2022 Yaşam
Gayrimenkul sektörü ile ilgili flaş açıklama! Konut fiyatları neden artıyor?
Gayrimenkul sektörü ile ilgili flaş açıklama! Konut fiyatları neden artıyor? Ev fiyatlarındaki astronomik artış gayrimenkul sektöründe durgunluğa yol açsa da yabancı yatırımcı Türkiye'den konut almaya devam ediyor. Gayrimenkul Yurt Dışı Satış Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, 'Yabancı yatırımcı Türkiye’ye geldiğinde yüzde 90 oranında markalı konut satın alıyor ve bir konuta ortalama 2.5 milyon TL ödüyor. Türkiye’de herhangi bir gayrimenkulün el değiştirme fiyatı ise ortalama 500 bin lirayı geçmiyor. Arada 5 katlık bir fark var, dolayısıyla yabancıya satışın artması ancak üst segmentteki konutların fiyatlarını yükseltebilir. Ayrıca yabancılar 100 gayrimenkulden 50’sini yeniden kira arzı olarak piyasaya sunuyor. Nitelikli yatırımcı ile sığınmacılar ise karıştırılıyor” ifadelerini kullandı
10.02.2022 Ekonomi
Hande Ocak Başev kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'dan istifa eden Hande Ocak Başev hakkında merak edilenler…
Hande Ocak Başev kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'dan istifa eden Hande Ocak Başev hakkında merak edilenler… Galatasaray Kulübü, İcra Kurulu Başkanı Hande Ocak Başev'in istifa ettiğini açıkladı. Peki, Hande Ocak Başev kimdir? Galatasaray'dan istifa eden Hande Ocak Başev hakkında merak edilenler…
29.01.2022 Gündem
İngiltere'de iğnesiz aşı geliştirildi! Aşı olana 15 bin TL verecekler
İngiltere'de iğnesiz aşı geliştirildi! Aşı olana 15 bin TL verecekler İngiltere’de koronavirüs varyantları ve gelecekteki türlerine karşı “geniş kapsamlı koruma” sağlaması amacıyla iğnesi koronavirüs aşısı geliştirildi. Cambridge Üniversitesi’nden bilim insanları tarafından geliştirilen aşının iğne yerine hava jeti kullandığı belirtilirken, yeni aşı için kullanılan DIOSvax adı verilen teknolojinin, virüsün nasıl mutasyona uğrayabileceğini tahmin ettiği ve yeni ortaya çıkan varyantları hedeflediği belirtildi. Aşının denemelerine başlanırken, iki doz aşı olmuş gönüllülere 785 sterlin (14 bin 850 TL) ödeneceği aktarıldı.
14.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Araştırma Şirketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araştırma şirketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.