Anket Sonuçları

Anket Sonuçları

Son dakika anket sonuçları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anket sonuçları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anket sonuçları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anket Sonuçları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anket sonuçları gelişmeleri de dahil olmak üzere 674 anket sonuçları haberi bulunmuştur. Tüm anket sonuçları haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan konut ve taşıt kredisi açıklaması
Merkez Bankası'ndan konut ve taşıt kredisi açıklaması Banka kredileri eğilim anketine göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde bankaların beklentisi, konut kredi talebindeki azalış yönlü seyrin daha da zayıflayacağı, diğer bireysel kredi talebinde de azalış yönlü seyrin güçleneceği yönünde olurken yılın ilk çeyreğinde taşıt kredi talebinde de belirgin bir azalış bekleniyor.
5.01.2024 Ekonomi
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
İşte ikinci turda kullanılacak oy pusulasının örneği
İşte ikinci turda kullanılacak oy pusulasının örneği Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalan adayların yer aldığı oy pusulası belirlendi.
15.05.2023 Gündem
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama YSK Başkanı Ahmet Yener seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Yener, "Yurt içi sandık sayısı yüzde 100 oranında açılmış olup, katılım oranı yüzde 88,92, yurt dışında ise 52,69 oranında gerçekleşmiştir. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların seçilme yeterliliğini kazanamadığını, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verilmiştir." diye konuştu.
15.05.2023 Gündem
İkinci tur için son anket sonuçları ortaya çıktı! İlk turu tahmin eden şirketten ikinci tur için yeni anket
İkinci tur için son anket sonuçları ortaya çıktı! İlk turu tahmin eden şirketten ikinci tur için yeni anket İkinci tur için yeni anket sonuçları ortaya çıktı. Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketlerinin büyük bölümü öngörülerinde yanılırken, SONAR Araştırma'nın seçim tahmini dikkat çekti. SONAR Araştırma'nın ikinci tur için yeni anket sonuçları ortaya çıktı. İşte yeni anket sonuçlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
15.05.2023 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı 14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürüyor. Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, seçimlere 10 gün kala son anket sonuçlarını paylaştı. İşte oy oranlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından bulunduğu paylaşımda Türkiye Yüzyılı’nın inşa edildiğini vurgularken, 'İşte dün “Parçası kalorifer peteğine benziyor” diyerek aşağıladıkları millî muharip uçağımız KAAN’ı hangardan çıkardık. Daha gidecek çok yolumuz var.' ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce anketi! Dikkat çeken bakanlık teklifi iddiası
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce anketi! Dikkat çeken bakanlık teklifi iddiası Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi ne zaman olacak? Kılıçdaroğlu, İnce'ye ne teklif edecek? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında son kulis bilgilerini aktardı. Canova, "Görüşme nisan ayının ilk haftası gerçekleşebilir. CHP lideri ziyaret öncesi birkaç anket görmek istiyor" dedi. İşte haberin detayları...
24.03.2023 Gündem
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen yapılan son anketlerde Erdoğan'ın oy oranının yüzde 53, AK Parti'nin yüzde 41, Cumhur İttifakı'nın ise yüzde 51 civarında olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Gündem
İsmail Demir: F-16'larımız modernize olmuş şekilde hizmete devam edecek
İsmail Demir: F-16'larımız modernize olmuş şekilde hizmete devam edecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ASELSAN'da, F-16 savaş uçaklarının modernizasyonunu içeren 'Özgür' projesine ilişkin inceleme yaparak, "F-16’larımızın çeşitli modelleri var. İlk modellerinden başlamak üzere bu uygulama şu anda hayata geçiriliyor olacak. Adım adım F-16’larımız çok daha ileri kabiliyetlere sahip, modernize olmuş şekilde Hava Kuvvetleri'mizin hizmetine devam edecekler" dedi.
10.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı Son anket sonuçlarını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, gençlerin oranına dikkat çekti.
10.11.2022 Siyaset
Son oy oranları açıklandı! Erdoğan, Yavaş, Kılıçdaroğlu, Akşener...
Son oy oranları açıklandı! Erdoğan, Yavaş, Kılıçdaroğlu, Akşener... Son anket sonuçları açıklandı. Liderlerin oy oranları belli oldu. ‘Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 46.3’ü Erdoğan dedi. Erdoğan yüzde 49.2’yle yine en çok oyu kadınlardan aldı. Erdoğan’ı yüzde 25.2’yle Mansur Yavaş takip ediyor. Kılıçdaroğlu ise son zamanlardaki tırmanışını sürdürüyor. CHP lideri yüzde 12’yle üçüncü sırada gelirken onu yüzde 6.7’yle Selahattin Demirtaş takip ediyor. Ekrem İmamoğlu ise düzenli olarak gerileyişini sürdürüyor. İmamoğlu yüzde 5.4’le beşinci sırada geliyor. Son dönemlerde ismi tekrar cumhurbaşkanı adaylığı için geçen Meral Akşener ise yüzde 2.6’yla 6’ncı sırada geliyor. İşte oy oranlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
22.07.2022 Siyaset
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu...
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu... Oy oranlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar’ın 23-28 Haziran tarihleri arasında 1613 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı araştırmada siyasilerin oy oranları belirlendi. ‘Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 33.7’si Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yüzde 14.9'u Yavaş'a, yüzde 8.3'a Kılıçdaroğlu'na, yüzde 5.8'i Akşener'e, yüzde 5.5'i ise İmamoğlu'na oy vereceğim cevabını verdi. Öte yandan partilerin de oy oranları açıklandı. İşte son seçim anketiyle ilgili son dakika tüm detaylar...
8.07.2022 Siyaset
Oy oranlarıyla ilgili flaş sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş...
Oy oranlarıyla ilgili flaş sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş... Oy oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar'ın anket sonuçlarına göre son oy oranları belli oldu. ‘En beğenilen siyasetçiler’ sorusuna yanıt verenlerin yüzde 32.9’u Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi. Son dönemlerde yaptığı atakla ikinci sıraya yükselen Kılıçdaroğlu’na destek ise yüzde 11.3 çıktı. İşte oy oranlarıyla ilgili tüm detaylar...
24.03.2022 Siyaset
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman açıklanacak? TCMB faiz kararı saat kaçta belli olacak, anketlere göre faiz kararı beklentisi ne?
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman açıklanacak? TCMB faiz kararı saat kaçta belli olacak, anketlere göre faiz kararı beklentisi ne? ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) politika faizini yüzde 0,25-0,50 aralığına yükseltti. FED 3 yıl sonra faiz artırımına giderken gözler  Merkez Bankası'nın bugünkü faiz kararına çevrildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Merkez Bankası faiz kararı beklentisi…
17.03.2022 Ekonomi
Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası açıklayacak
Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası açıklayacak Merkez Bankası 2022 yılının üçüncü faiz kararını bugün saat 14.00'te açıklayacak. Milyonlarca vatandaş Merkez'den çıkacak faiz kararını merakla beklerken yapılan anketlere göre, faiz yüzde 14'te sabit kalacak.
17.03.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, Bulgar mevkidaşı tarafından tampon bölgede karşılandı
Bakan Karaismailoğlu, Bulgar mevkidaşı tarafından tampon bölgede karşılandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temasta bulunmak üzere Bulgaristan’a gitti. Bakan Karaismailoğlu'nu Kapıkule Sınır Kapısı ile Kapitan Andreevo Sınır Kapısı arasındaki tampon bölgede Bulgaristan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Nikolay Sabev karşıladı. 
17.02.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun: Türkiye, NATO'nun jeopolitik geleceğinin merkezindeki bir ülkedir
İletişim Başkanı Altun: Türkiye, NATO'nun jeopolitik geleceğinin merkezindeki bir ülkedir İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye, NATO'nun jeopolitik geleceğinin merkezindeki bir ülkedir. Türkiye, iki kutuplu veya çok kutuplu bir dünyanın gereklilikleri için değil, uluslararası sistemde güvenlik ve istikrarın sembolü olması gerektiği için NATO'nun parçasıdır" dedi.
17.02.2022 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş Son anket sonuçları yayımlandı. Parti bazında AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerin oy oranları belli oldu. İsimler bazında ise oy oranlı şu şekilde sıralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 32.4, CHP lideri Kılıçdaroğlu: 13.3, ABB Başkanı Mansur Yavaş: 11.5, İBB Başkanı İmamoğlu: 6.4.
17.02.2022 Siyaset
Merkez Bankası toplantısı ne zaman? Şubat ayı merkez bankası faiz kararı ne olur,  MB faiz kararını ne zaman açıklayacak?
Merkez Bankası toplantısı ne zaman? Şubat ayı merkez bankası faiz kararı ne olur, MB faiz kararını ne zaman açıklayacak? MB şubat toplantısı merakla bekleniyor. TCMB faiz kararı ne zaman açıklanacak, Merkez Bankası toplantısı ne zaman? sorularına yanıt aranıyor. Piyasanın gözü kulağı Merkez Bankası’ndan çıkacak faiz kararına çevrildi. Peki, şubat ayı Merkez Bankası faiz kararı ne olur?
15.02.2022 Ekonomi
Maske ile ilgili son dakika açıklaması! Faydadan çok zararı var
Maske ile ilgili son dakika açıklaması! Faydadan çok zararı var Maskelerle ilgili flaş açıklama! Maske ile tüm bilinmesi gerekenler vaka sayılarını artmasıyla birlikte yeniden merak edilir oldu. Artık maskeler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Kimileri bez maskeleri tercih ediyor kimi cerrahi kimi N95 ve türevlerini. Hangisini kullanırsak kullanalım Maske kullanmanın bazı kuralları var ama pek çoğumuz bunu göz ardı ediyoruz. Maske hijyeni en az maske takmak kadar önemli çünkü aynı maskeyi gereğinden uzun süre kullanmak, kolumuza takmak ya da katlayıp cebimize koymak sandığınızdan çok daha riskli. Maskeleri çantaya atıp sonra tekrar kullanmak ise faydadan çok zarar getiriyor. Peki gün içinde kullandığımız maskenin maksimum koruma sağlaması ve etkili kalması için nelere dikkat etmemiz gerekiyor. İşte maske kullanımıyla ilgili tüm detaylar...
28.01.2022 Yaşam
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, kasım toplantısı ne zaman? Kasım ayı faiz beklentisi merak ediliyor! PPK faiz beklenti anketi açıklandı!
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, kasım toplantısı ne zaman? Kasım ayı faiz beklentisi merak ediliyor! PPK faiz beklenti anketi açıklandı! Merkez Bankası faiz kararı tahmini ne? Piyasanın gözü kulağı perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası’nın faiz kararında. Aylık olarak açıklanan beklenti anketiyle kasım ayı tahmini faiz kararı ortaya çıktı. Peki, kasım ayı beklenti anketi sonuçlarına göre Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Merkez Bankası kasım toplantısı ne zaman? İşte kasım ayı Merkez Bankası faiz kararı beklentilerine dair merak edilenler…
17.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anket Sonuçları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anket sonuçları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.