Aranjör

Aranjör

Son dakika aranjör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aranjör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aranjör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aranjör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aranjör gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 aranjör haberi bulunmuştur. Tüm aranjör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam Haluk Levent, 8 Şubat 2004 tarihinde yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü rockçı, söz ve müziğinde usta sanatçının imzası bulunan unutulmaz eser 'Islak Islak'la ilgili anısını ilk kez paylaştı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım! Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.
18.11.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Magazin
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti Aranjör ve DJ Ozan Doğulu, önceki akşam kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hera Aslan (32) ile Ankara'da bir mekanın açılışında sahne aldı. 2018 yılında boşandığı Ece Hanım ile evliliğinden Arya, Lila ve Elya adında üç kızı olan Doğulu, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı Hera da bu soruya kayıtsız kalmadı.
29.04.2023 Magazin
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi!
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi! Yeni çıkardığı ‘Harcandıkça’ eserini, geçtiğimzi günlerde Camp Nou Stadı’nda oynanan Barcelona-Girona maçında tanıtan Simge Sağın, 2018 yılında ayrıldığı aranjör Ozan Bayraşa ile müzik kampına girdi.
18.04.2023 Magazin
Hakan Yelbiz kimdir, kaç yaşındaydı? Hakan Yelbiz neden öldü?
Hakan Yelbiz kimdir, kaç yaşındaydı? Hakan Yelbiz neden öldü? Hakan Yelbiz, kullandığı araçla Söke istikametinden Milas’a doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptı. Yelbiz olay yerinde hayatını kaybetti.
10.01.2023 Magazin
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'
Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var' Son dönemde Merve Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlar Murat Dalkılıç'ı kızdırdı. Ünlü popçu geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Merve Boluğur da son günlerde hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtla gündeme geldi. İlişkilerine dair aldığı yorumlara isyan eden oyuncu, sevgilisi Mert Aydın ile görüntülendi. Sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarıyla ilgili soru sorulunca Merve Boluğur sinirlendi.
7.08.2022 Magazin
Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Fotoğraftaki detay şaşırttı...
Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor mu? Fotoğraftaki detay şaşırttı... Aranjör Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Merve Boluğur'un son paylaşımı kafaları karıştırdı. Sevgilisiyle fotoğrafını yayınlayan Boluğur, 'evet' mesajını not düştü. Takipçileri, ünlü oyuncunun evlilik teklifi aldığını düşündü.
5.08.2022 Magazin
Boğaz’da ebru yaşar fırtınası esti!
Boğaz’da ebru yaşar fırtınası esti! Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla İstanbul Boğazı’nın eşsiz ambiyansında unutulmaz bir konsere imza attı. Ünlü sanatçı tüm geliriyle farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı 6 açık hava konser serisinin birincisini önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleştirdi. Sevenlerinin hınca hınç doldurduğu ve büyük coşkunun yaşandığı gecede Yaşar, sahne performansı ve repertuvarı ile yine tam not aldı.
29.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan müzik kısıtlaması yorumu! "Uymamız lazım"
Serdar Ortaç'tan müzik kısıtlaması yorumu! "Uymamız lazım" Serdar Ortaç, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, müzik kısıtlaması ile alakalı açıklamalarda bulundu.
3.07.2022 Magazin
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor…
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor… Radyo D ve Dream Türk, müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
10.05.2022 Televizyon
Şirket çalışanlarına tiyatro molası: "Güne Bakan Cam Kırıkları"
Şirket çalışanlarına tiyatro molası: "Güne Bakan Cam Kırıkları" Mecburi İstikamet Yapım, Türk Tiyatrosu’nun en kıymetli yazarlarından Memet Baydur'un "Güne Bakan Cam Kırıkları" oyununu oda tiyatrosu formunda tasarlandı. Tek bir elektrik prizi olan her yeri tiyatro sahnesine çevrilmesine imkan veren formatı ile şirketler, çalışanları ile bu oyunu kendi binalarında izleyerek günlük iş telaşına ‘dur’ diyebilecek.
14.03.2022 Kültür Sanat
Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu arabada bekledi! 'Aman iyi bakın elbiselerime'
Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu arabada bekledi! 'Aman iyi bakın elbiselerime' Popçu Gülşen, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Aranjör Ozan Çolakoğlu, eşini kuru temizlemeci dükkanının kapısında, yaklaşık bir saat araç içerisinde bekledi. Ünlü şarkıcının, çok konuşulan sahne kostümleriyle ilgili ricası ve basın mensuplarına cevabı dikkat çekti.
6.02.2022 Magazin
Simge'den sevgilisi Aytaç Özgümüş'e romantik sözler!
Simge'den sevgilisi Aytaç Özgümüş'e romantik sözler! Simge Sağın, iki yıldır aranjör Aytaç Özgümüş ile aşk yaşıyor. Ünlü şarkıcı, birlikte ilk fotoğraflarını bir yıl önce Instagram'da paylaşmıştı.
4.01.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen ile ilgili kıyafet açıklaması!
Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen ile ilgili kıyafet açıklaması! Şarkıcı Gülşen (45) ile aranjör Ozan Çolakoğlu (49), 2016'da dünya evine girmiş, bir yıl sonra oğulları Azur'u kucaklarına almışlardı. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Çolakoğlu, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen eşinin sahne kıyafetleri hakkında konuştu.
2.01.2022 Magazin
Hera Aslan, Ozan Doğulu'ya eşim diyor! Çarpıcı açıklama: 'Çocuk için...'
Hera Aslan, Ozan Doğulu'ya eşim diyor! Çarpıcı açıklama: 'Çocuk için...' Aranjör ve DJ Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Aslan, önceki akşam Cigangir'de bir mekanda sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını cevaplayan Aslan, Doğulu ile olan ilişkisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.11.2021 Magazin
Caroline Show’a bu hafta, Suat Aydoğan konuk oluyor!
Caroline Show’a bu hafta, Suat Aydoğan konuk oluyor! Her Cumartesi akşamı saat 22.00’de Radyo D ve Dream Türk tv ortak canlı yayınıyla sevenleriyle buluşan “Caroline Show”, Caroline Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla birbirinden değerli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
12.11.2021 Televizyon
Hera Aslan'ın Ozan Doğulu'ya 'eşim' demesi dikkat çekti! 'Sadece nikahımız yok'
Hera Aslan'ın Ozan Doğulu'ya 'eşim' demesi dikkat çekti! 'Sadece nikahımız yok' Kendisinden 17 yaş büyük Ozan Doğulu ile dört yıldır aşk yaşayan şarkıcı Hera Aslan (32), özel hayatı hakkında konuşurken, ünlü aranjör için 'eşim' demesi dikkat çekti.
6.11.2021 Magazin
Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu temelli gidiyor!
Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu temelli gidiyor! Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu kararını verdi. Ünlü şarkıcı, İstanbul’daki stüdyosunda yer alan tüm ekipmanlarını sattı. Stüdyosunu da kapatan müzisyen, bir ay sonra tamamen Londra’ya taşınacak.
3.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aranjör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aranjör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.