Ozan Doğulu

Ozan Doğulu

Son dakika Ozan Doğulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ozan Doğulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ozan Doğulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Doğulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan doğulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 ozan doğulu haberi bulunmuştur. Tüm ozan doğulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti Aranjör ve DJ Ozan Doğulu, önceki akşam kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hera Aslan (32) ile Ankara'da bir mekanın açılışında sahne aldı. 2018 yılında boşandığı Ece Hanım ile evliliğinden Arya, Lila ve Elya adında üç kızı olan Doğulu, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı Hera da bu soruya kayıtsız kalmadı.
29.04.2023 Magazin
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yılbaşı Gecesi' filminin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi.
28.12.2022 Magazin
Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan’ın boy farkı gündem oldu
Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan’ın boy farkı gündem oldu Kenan Doğulu’nun abisi DJ Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada eleştirilere sebep oldu. Ozan Doğulu ve sevgilisinin arasında boy farkı gözlerden kaçmadı.
28.12.2022 Magazin
Ozan Doğulu ve Hera Aslan aşkı yemekte böyle başlamış! 'Hüngür hüngür ağladım'
Ozan Doğulu ve Hera Aslan aşkı yemekte böyle başlamış! 'Hüngür hüngür ağladım' Uzun zamandır Ozan Doğulu ile aşk yaşayan şarkıcı Hera Aslan bilinmeyenlerini anlattı. İlişkilerinde yaş farkının problem olamadığını söyleyen Aslan, ‘Ozan beni yemeğe çıkardı, o akşam ‘beni toprağa sen gömeceksin’ dedi. O cümleyi duyunca hüngür hüngür ağladım" dedi.
12.02.2022 Magazin
Hera Aslan'dan Ozan Doğulu itirafı!
Hera Aslan'dan Ozan Doğulu itirafı! Uzun zamandır Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, katıldıkları her organizasyonda el ele görüntü vermeyi ihmal etmiyor. Hera Aslan son olarak sevgilisi Ozan Doğulu’nun ismini vücuduna dövme yaptırdı.
11.02.2022 Magazin
Ece Seçkin'den 'Sahneye külotla çıkmasınlar' açıklamasına yanıt! 'Annesini, babasını örnek alsın'
Ece Seçkin'den 'Sahneye külotla çıkmasınlar' açıklamasına yanıt! 'Annesini, babasını örnek alsın' Müzisyen Ozan Doğulu, önceki akşam Gümüşsuyu'nda bir mekanda 50'nci yaş gününü kutladı. Doğum günü partisine katılanlar arasında yer alan şarkıcı, giydiği kıyafet ve ayakkabılarıyla dikkat çekti. Ece Seçkin, meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın günlerdir magazin gündeminden düşmeyen "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklamasını değerlendirdi.
15.01.2022 Magazin
Beren Saat, kıyafetiyle gündem oldu! Flaşların azizliğine uğradı!
Beren Saat, kıyafetiyle gündem oldu! Flaşların azizliğine uğradı! Beren Saat, Kenan Doğulu ile birlikte eşinin abisi Ozan Doğulu'nun 50'nci yaş günü partisine katıldı. Davetlilere koronavirüs testi yapılan doğum günü için transparan bir kıyafet tercih eden oyuncu, sosyal medyada gündem oldu. Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Beren Saat, "Kıyafetimi beğendiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
14.01.2022 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Gözlerini Hera Aslan'dan alamadı!
Gözlerini Hera Aslan'dan alamadı! Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan, bir mekanda sahneye çıktı. Doğulu, sahne boyunca gözlerini bir an olsun sevgilisi Aslan’dan ayırmadı.
4.12.2021 Magazin
Hera Aslan, Ozan Doğulu'ya eşim diyor! Çarpıcı açıklama: 'Çocuk için...'
Hera Aslan, Ozan Doğulu'ya eşim diyor! Çarpıcı açıklama: 'Çocuk için...' Aranjör ve DJ Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Aslan, önceki akşam Cigangir'de bir mekanda sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını cevaplayan Aslan, Doğulu ile olan ilişkisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.11.2021 Magazin
Hera Aslan'ın Ozan Doğulu'ya 'eşim' demesi dikkat çekti! 'Sadece nikahımız yok'
Hera Aslan'ın Ozan Doğulu'ya 'eşim' demesi dikkat çekti! 'Sadece nikahımız yok' Kendisinden 17 yaş büyük Ozan Doğulu ile dört yıldır aşk yaşayan şarkıcı Hera Aslan (32), özel hayatı hakkında konuşurken, ünlü aranjör için 'eşim' demesi dikkat çekti.
6.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Hera Aslan, İstanbul'un yağmurundan kaçtı
Hera Aslan, İstanbul'un yağmurundan kaçtı Kendisinden 17 yaş büyük aranjör Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan (32), Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.
8.09.2021 Magazin
Ege kimdir? Pop sanatçısı Ege kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları…
Ege kimdir? Pop sanatçısı Ege kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları… İbo Show’da bu hafta 90’lar rüzgârı esecek. Cumartesi günlerinin en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da bu hafta da birbirinden değerli sanatçılar ağırlanıyor. Delice Bir Sevda ile fırtınalar koparan Ege de bu haftaki konular arasında yer alıyor. Peki, Ege kimdir? Ege kaç yaşında, nereli? Ege’nin gerçek ismi ne, kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları…
13.02.2021 Gündem
Ozan Doğulu'dan evlilik cevabı
Ozan Doğulu'dan evlilik cevabı Aranjör Ozan Doğulu ile şarkıcı sevgilisi Hera Aslan, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi.
20.01.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Ege'den kötü haber! Koronavirüs...
Ünlü şarkıcı Ege'den kötü haber! Koronavirüs... Ünlü şarkıcı Ege, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.
22.11.2020 Magazin
Kenan Doğulu: Bir çocuk gelir ve dünyayı değiştirir
Kenan Doğulu: Bir çocuk gelir ve dünyayı değiştirir Şarkıcı Kenan Doğulu'nun kız kardeşi Canan Doğulu Özdemir, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne oldu. Doğulu, kardeşi ve ailesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak mutluluğunu ifade etti.
6.10.2020 Magazin
Canan Doğulu'dan müjdeli haber!
Canan Doğulu'dan müjdeli haber! Şarkıcı Kenan Doğulu ile aranjör Ozan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulu, ikinci kez hamile olduğunu açıkladı
24.06.2020 Magazin
Bengü kimdir? Bengü Erden kaç yaşında ve nereli? Bengü ilk Anneler Günü'nü kutluyor!
Bengü kimdir? Bengü Erden kaç yaşında ve nereli? Bengü ilk Anneler Günü'nü kutluyor! Geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızı Zeynep'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan şarkıcı Bengü sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuluyor. Karantina günlerini evinde kızı ve eşi ile geçiren Bengü, Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oluyor. Peki, Bengü kimdir? Bengü Erden kaç yaşında ve nereli?
10.05.2020 Gündem
Kenan Doğulu'dan duygulandıran paylaşım
Kenan Doğulu'dan duygulandıran paylaşım Bir dönemine damga vuran müzisyen Yurdaer Doğulu, yaşasaydı 79'uncu yaşını kutlayacaktı. Kendisi gibi müzisyen olan oğulları Kenan ve Ozan Doğulu, babalarını doğum gününde sosyal medya paylaşımlarıyla andı.
8.04.2020 Magazin
Hera Kübra Aslan yıllar sonra itiraf etti: Ahlaksız teklif aldım!
Hera Kübra Aslan yıllar sonra itiraf etti: Ahlaksız teklif aldım! İki yıldır Ozan Doğulu ile birlikte olan Hera Kübra Aslan, sunuculuk yaptığı dönemde ahlaksız teklif aldığını yıllar sonra katıldığı Youtube programında açıkladı.
31.01.2020 Magazin
Sinan Akçıl’dan Mustafa Sandal’a gönderme!
Sinan Akçıl’dan Mustafa Sandal’a gönderme! Ünlü şarkıcılar Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl, önceki akşam Ozan Doğulu’nun Arnavutköy'deki stüdyosunda yeni albüm projeleri için çalışmalar yaptı. Çıkışta kameralar karşısına geçen ikiliden Sinan Akçıl, açıklamasıyla Mustafa Sandal'ı tiye aldı.
19.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Doğulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan doğulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.