Hera Aslan

Hera Aslan

Son dakika hera aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hera aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hera aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hera Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hera aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 hera aslan haberi bulunmuştur. Tüm hera aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Magazin
Cansu Dere'den 14 milyonluk teklif iddiasına yanıt!
Cansu Dere'den 14 milyonluk teklif iddiasına yanıt! Cansu Dere, 14 milyon liralık reklam teklifini geri çevirdiği iddiasına yanıt verdi: “Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Öyle bir teklif yok.”
13.05.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti Aranjör ve DJ Ozan Doğulu, önceki akşam kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hera Aslan (32) ile Ankara'da bir mekanın açılışında sahne aldı. 2018 yılında boşandığı Ece Hanım ile evliliğinden Arya, Lila ve Elya adında üç kızı olan Doğulu, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı Hera da bu soruya kayıtsız kalmadı.
29.04.2023 Magazin
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yılbaşı Gecesi' filminin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi.
28.12.2022 Magazin
Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan’ın boy farkı gündem oldu
Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan’ın boy farkı gündem oldu Kenan Doğulu’nun abisi DJ Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada eleştirilere sebep oldu. Ozan Doğulu ve sevgilisinin arasında boy farkı gözlerden kaçmadı.
28.12.2022 Magazin
Ozan Doğulu ve Hera Aslan aşkı yemekte böyle başlamış! 'Hüngür hüngür ağladım'
Ozan Doğulu ve Hera Aslan aşkı yemekte böyle başlamış! 'Hüngür hüngür ağladım' Uzun zamandır Ozan Doğulu ile aşk yaşayan şarkıcı Hera Aslan bilinmeyenlerini anlattı. İlişkilerinde yaş farkının problem olamadığını söyleyen Aslan, ‘Ozan beni yemeğe çıkardı, o akşam ‘beni toprağa sen gömeceksin’ dedi. O cümleyi duyunca hüngür hüngür ağladım" dedi.
12.02.2022 Magazin
Hera Aslan'dan Ozan Doğulu itirafı!
Hera Aslan'dan Ozan Doğulu itirafı! Uzun zamandır Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, katıldıkları her organizasyonda el ele görüntü vermeyi ihmal etmiyor. Hera Aslan son olarak sevgilisi Ozan Doğulu’nun ismini vücuduna dövme yaptırdı.
11.02.2022 Magazin
Gözlerini Hera Aslan'dan alamadı!
Gözlerini Hera Aslan'dan alamadı! Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan, bir mekanda sahneye çıktı. Doğulu, sahne boyunca gözlerini bir an olsun sevgilisi Aslan’dan ayırmadı.
4.12.2021 Magazin
Hera Aslan, Ozan Doğulu'ya eşim diyor! Çarpıcı açıklama: 'Çocuk için...'
Hera Aslan, Ozan Doğulu'ya eşim diyor! Çarpıcı açıklama: 'Çocuk için...' Aranjör ve DJ Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Aslan, önceki akşam Cigangir'de bir mekanda sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını cevaplayan Aslan, Doğulu ile olan ilişkisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.11.2021 Magazin
Hera Aslan'ın Ozan Doğulu'ya 'eşim' demesi dikkat çekti! 'Sadece nikahımız yok'
Hera Aslan'ın Ozan Doğulu'ya 'eşim' demesi dikkat çekti! 'Sadece nikahımız yok' Kendisinden 17 yaş büyük Ozan Doğulu ile dört yıldır aşk yaşayan şarkıcı Hera Aslan (32), özel hayatı hakkında konuşurken, ünlü aranjör için 'eşim' demesi dikkat çekti.
6.11.2021 Magazin
Hera Aslan, İstanbul'un yağmurundan kaçtı
Hera Aslan, İstanbul'un yağmurundan kaçtı Kendisinden 17 yaş büyük aranjör Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan (32), Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.
8.09.2021 Magazin
Ozan Doğulu'dan evlilik cevabı
Ozan Doğulu'dan evlilik cevabı Aranjör Ozan Doğulu ile şarkıcı sevgilisi Hera Aslan, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi.
20.01.2021 Magazin
Hera Kübra Aslan yıllar sonra itiraf etti: Ahlaksız teklif aldım!
Hera Kübra Aslan yıllar sonra itiraf etti: Ahlaksız teklif aldım! İki yıldır Ozan Doğulu ile birlikte olan Hera Kübra Aslan, sunuculuk yaptığı dönemde ahlaksız teklif aldığını yıllar sonra katıldığı Youtube programında açıkladı.
31.01.2020 Magazin
Ozan Doğulu-Kübra Hera Aslan çifti kural bozdu
Ozan Doğulu-Kübra Hera Aslan çifti kural bozdu DJ ve aranjör Ozan Doğulu, 2007 yılında evlendiği 3 kızının annesi Ece Yosmaoğlu ile geçtiğimiz sene tek celsede boşanmıştı. Çiftin boşanmasına, Ozan Doğulu'nun birlikte albüm çıkardığı Kübra Hera Aslan'ın neden olduğu iddia edilmişti. Bir mekanda görüntülenmelerinin ardından sevgili oldukları ortaya çıkan ikilinin aşkı doludizgin devam ediyor.
4.10.2019 Magazin
Yok ya ne evliliği?
Yok ya ne evliliği? Ozan Doğulu, sevgilisi Kübra Hera Aslan’la Bodrum dönüşü İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi.
10.06.2019 Magazin
Banu Zorlu canlı yayında pot kırdı!
Banu Zorlu canlı yayında pot kırdı! Bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Banu Zorlu, canlı yayında Kübra Hera Aslan'la bir araya geldi.
9.04.2019 Magazin
Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan artık kaçmıyor
Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan artık kaçmıyor Şarkıcı Kübra Hera Aslan ve aranjör Ozan Doğulu önceki gün birlikte görüntülendi.
28.02.2019 Magazin
Ece Yosmaoğlu, 'Doğulu' soyadını sildi
Ece Yosmaoğlu, 'Doğulu' soyadını sildi Müzisyen Ozan Doğulu’nun eski eşi Ece Yosmaoğlu, önceki gün instagram hesabından 'Doğulu' soyadını silip kızlık soyadı olan 'Yosmaoğlu'nu kullanmaya başladı.
22.11.2018 Magazin
Güzelliğimi gizledim önyargıları yıktım
Güzelliğimi gizledim önyargıları yıktım Ozan Doğulu ile Öle Öle parçasında düet yapan Kübra Hera Aslan şarkıları ve sesi konusunda iddialı.
15.06.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hera Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hera aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.