Gazete Vatan Logo
Magazin Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor

Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor

Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.

Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor

Hera Aslan, önceki gün Ortaköy'de bir mekanda sahne aldı. Performansı öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Hera, "Heyecanla sahne saatini bekliyoruz. Arabesk konseptimi de burada uygulayacağım. Yeni şarkılara hazırlık var. Biraz fantazi tarzında sıfır bir müzik yapmak istiyorum. Arap olduğum için belki Arapça da yapabilirim" dedi.

"EBRU GÜNDEŞ VE BERKAY'A ŞARKI HAZIRLADIM"

Yeni şarkılar yazdığını dile getiren Hera, "Ebru Gündeş'e bir şarkı hazırladım. Bir tane de Berkay'a hazırladım ancak daha haberi yok, kendisine sunacağım" açıklamasını yaptı.

"TÜYLERİMİ DİKEN DİKEN EDİYOR"

32 yaşındaki güzel, uzun süredir aşk yaşadığı Ozan Doğulu ile ilgili soruya, "Ozan şu an biraz yoğun. 100. Yıl Marşı hazırlıyor. Tüylerimi diken diken ediyor. Kısa zaman içerisinde çıkacaktır. Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor. Biz çok güzel anlaşıyoruz, beni asla kırmıyor. Arkadaş, sevgili, dost her şeyi barındırıyor ilişkimiz" şeklinde konuştu.