Ece Seçkin

Ece Seçkin

Son dakika Ece Seçkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Seçkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Seçkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Seçkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece seçkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 ece seçkin haberi bulunmuştur. Tüm ece seçkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Hadise, Ece Seçkin'in jet cevabının ardından sessizliğini bozdu, son noktayı koydu
Hadise, Ece Seçkin'in jet cevabının ardından sessizliğini bozdu, son noktayı koydu Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçkin, o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi.
13.12.2023 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Ece Seçkin hastalığı hakkında konuştu! “Yedi ay işkence çektim, 18 doz aşı oldum”
Ece Seçkin hastalığı hakkında konuştu! “Yedi ay işkence çektim, 18 doz aşı oldum” Ünlü şarkıcı Ece Seçkin kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Hastalığı hakkında da konuşan Seçkin “Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim. Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik” diyen Seçkin, hastalık sürecini anlattı.
9.10.2023 Magazin
Ece Seçkin köpek için şarkıyı kesti!
Ece Seçkin köpek için şarkıyı kesti! Şarkıcı Ece Seçkin'in, sesten korkan bir köpek için konserini durdurup, zabıta memurlarından yardım istediği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.
28.06.2023 Magazin
Ece Seçkin servet değerinde kazanç elde etti!
Ece Seçkin servet değerinde kazanç elde etti! Geçtiğimiz hafta Maslak’ta bulunan bir mekanda sahne alan şarkıcı Ece Seçkin İdiyopatik Alerji hastalığıyla mücadele ettiğini duyurmuş ve süreç hakkında bilgi vermişti. Şimdi ise Ece Seçkin yaptığı reklam anlaşmasıyla servet değerinde kazanç elde etti.
23.06.2023 Magazin
Ece Seçkin'den çocuk itirafı: Benim gibi minik bir kızım olsun
Ece Seçkin'den çocuk itirafı: Benim gibi minik bir kızım olsun Yaklaşık üç yıldır alerjik hastalık ile mücadele eden, yaşadığı zor günleri "Gitmediğim doktor kalmadı" diyerek anlatan Ece Seçkin, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 31 yaşındaki şarkıcı, çocuk isteyip istemediği sorularına da yanıtladı.
5.06.2023 Magazin
Ece Seçkin derin yırtmacıyla olay yarattı!
Ece Seçkin derin yırtmacıyla olay yarattı! Söylediği şarkıların yanı sıra sık sık tercih ettiği cesur sahne kostümleriyle gündeme gelen Ece Seçkin, önceki gün bir mekanda sevenleriyle buluştu. Ece Seçkin, tercih ettiği sahne kostümüyle gözleri üzerine çekti.
5.05.2023 Magazin
Ece Seçkin'den iğne izlerine çiçekli çözüm!
Ece Seçkin'den iğne izlerine çiçekli çözüm! Uzun süredir sık sık acil servislik olan, yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle sahnede de zor anlar yaşayan Ece Seçkin, iğne izlerine çiçekli çözüm buldu.
10.04.2023 Magazin
Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı'
Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı' Uzun süredir sık sık doktorluk olan, yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle sahnede de zor anlar yaşayan şarkıcı Ece Seçkin, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, "Tıpkı benim gibi ölümden dönen hastalar var" dedi.
7.04.2023 Magazin
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı. Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk son haliyle magazin gündemine oturdu. Akartürk, 81 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.
22.01.2023 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru acil ameliyat dedi
Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru acil ameliyat dedi Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği İskender karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan hastaneye yatacak.
22.01.2023 Magazin
Ece Seçkin'in evine ödediği fiyat dudak uçuklattı!
Ece Seçkin'in evine ödediği fiyat dudak uçuklattı! Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı Ece Seçkin kazandığı paralarla eve yatırım yapıyor. Ünlü isim son olarak aldığı eve dudak uçuklatan bir rakam ödedi.
22.01.2023 Magazin
Ece Seçkin'den cesur paylaşımlar! Bornozlu pozları konuşuldu
Ece Seçkin'den cesur paylaşımlar! Bornozlu pozları konuşuldu Sık sık verdiği cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ece Seçkin son pozlarıyla yine hayranlarını mest etti. Sere serpe uzanıp pozlar veren Ece Seçkin bornozunun önünü açıp bikinisiyle vücudunu sergiledi.
13.11.2022 Magazin
Zeynep Bastık konseri yarıda kesti! 'Güvenliğimden endişe ettim'
Zeynep Bastık konseri yarıda kesti! 'Güvenliğimden endişe ettim' Son dönemlerde müzik piyasasında adından söz ettiren isimlerden olan Zeynep Bastık, dün akşam Mersin'de verdiği konserini yarıda kesti. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ünlü şarkıcı, "Yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri bitirmek zorunda kaldım" dedi.
7.11.2022 Magazin
Ece Seçkin yırtmacıyla olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü
Ece Seçkin yırtmacıyla olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü Şarkıcı Ece Seçkin konserlerinde giydiği kıyafetlerle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı son sahne tarzıyla sosyal medyayı salladı. Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Ece Seçkin son olarak sahnede kasığına kadar gelen yırtmaçlı bir etekle dikkat çekti.
20.09.2022 Magazin
Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalamadı! 'Sen avukat mısın?'
Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalamadı! 'Sen avukat mısın?' Ünlü popçu Ece Seçkin, "Güzelim" adlı yeni şarkısını plajda çektiği bir kısa video ile duyurdu. Sosyal medyada bikinili pozlar da veren ünlü şarkıcı, bir takipçisinin "Kalça illa ki açık şekilde olacak" şeklindeki yorumuna kayıtsız kalamadı.
30.08.2022 Magazin
Zuhal Topal'dan dikkat çeken poz! "En güzel deniz kızı"
Zuhal Topal'dan dikkat çeken poz! "En güzel deniz kızı" Acun Ilıcalı ile arasındaki sorunları çözdükten sonra TV8'de "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programını sunmaya başlayan Zuhal Topal ailesiyle bir süredir tatilde. Zuhal Topal son olarak kumlarda sere serpe poz vererek dikkat çekti.
31.07.2022 Magazin
Ece Seçkin'e konser sırasında büyük şok! Çıldırıp isyan etti
Ece Seçkin'e konser sırasında büyük şok! Çıldırıp isyan etti Ece Seçkin konser verdiği sırada şoke eden bir olay yaşadı. Boynuna telefon fırlatılan Seçkin konseri durdurarak isyan etti. Ece Seçkin daha sonra boynunun morarmış halini de paylaşarak "Refleksle kolumu kaldırmasam gözüm çıkmıştı" dedi.
31.07.2022 Magazin
Ece Seçkin spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı!
Ece Seçkin spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı! Şarkıcı Ece Seçkin,sahnede iddialı isimler arasında yer alıyor. Şimdilerde tatil yapan Seçkin, spor yaparken çekildiği videosunu paylaştı. Tanga bir bikini giyen Seçkin, kalçalarına şeftali emojisiyle sansürledi. İşte o anlar...
5.07.2022 Magazin
Ece Seçkin 2 ay önce yaşadığı sağlık sorununu anlattı! 'Hepsinin sonu hastanede bitti'
Ece Seçkin 2 ay önce yaşadığı sağlık sorununu anlattı! 'Hepsinin sonu hastanede bitti' Geçen yıl pilot sevgilisi Çağrı Terlemez’le nikâh masasına oturan Ece Seçkin anne olmaya hazır hissetmediğini söyledi. Ünlü şarkıcı, “Çocuk yapmayı bence herkes ister. Ama bu dönem benim için doğru değil galiba. Sorumluluk duygum var ama ruhen değil. Daha kariyerimle alakalı yapmam gereken şeyler var” diye konuştu.
25.06.2022 Magazin
Ece Seçkin'in sahne tarzını görenler şaşırdı! Sütyensiz...
Ece Seçkin'in sahne tarzını görenler şaşırdı! Sütyensiz... Sahne kostümleriyle sık sık adından söz ettiren başarılı şarkıcı Ece Seçkin yine iddialı bir seçim yaptı. Ece Seçkin pembe sütyensiz elbisesiyle paylaşım yapınca bazı takipçileri ise "Seren Serengil görmesin" yorumları yaptı. Seren Serengil Gülşen'in sahne tarzıyla ilgili yaptığı sert yorumlarla sık sık gündeme geliyordu.
23.06.2022 Magazin
Ece Seçkin transparan elbisesiyle dikkat çekti!
Ece Seçkin transparan elbisesiyle dikkat çekti! Antalya Belek'te sahne alan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, giydiği transparan elbise ile dikkat çekti. Seçkin, sahnedeki anlarını Instagram hesabından paylaştı.
14.06.2022 Magazin
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar'
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar' Ece Seçkin, sütyensiz sahne kostümüyle herkesi adeta büyüledi. Cesur kıyafet tercihiyle sahnede muhteşem bir performans sergileyen Ece Seçkin, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki öğrencileri adeta coşturdu. Instagram hesabından göğüs uçlarını belli eden pozuyla olay yaratan Ece Seçkin'e beğeni ve yorum yağdı.
3.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Seçkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece seçkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.