Gazete Vatan Logo
Magazin Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı'

Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı'

Uzun süredir sık sık doktorluk olan, yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle sahnede de zor anlar yaşayan şarkıcı Ece Seçkin, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, "Tıpkı benim gibi ölümden dönen hastalar var" dedi.

Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı'

Yaklaşık üç yıldır kaşıntı, kabartı, morarma ve kızarıklıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren, en yakın hastanenin yolunu tutmak zorunda kalan Ece Seçkin, Posta gazetesine hastalığını anlattı.

"GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI"

Her şey pandemi döneminde başladı. Ağustos 2021'de ikinci doz COVID-19 aşısı oldum, bir hafta geçti geçmedi vücudumda döküntüler oluştu. Gitmediğim doktor kalmadı. 'İdiyopatik Alerji' (sebebi bilinmeyen) tanısı koydular. 18 doz aşı oldum. Sonunda alerjimin tedavi edilebilir değil, sadece bastırılabilir olduğu anlaşıldı.

"KÜÇÜK DİL ŞİŞMESİYLE ÖLÜMDEN DÖNDÜM"

31 yaşındaki şarkıcı, "Bu konuda çok araştırma yaptım. Tıpkı benim gibi küçük dil şişmesiyle ölümden dönen hastalar olduğunu gördüm. Evet, çok zor günler geçirdim ve yaşadıklarımı anlatmak için çekindim" ifadelerini kullandı.

Hastalığının gerçek sebebini öğrenmek için ABD'ye gideceğini söyleyen Ece Seçkin, "Üç ay sonra hastalığımın gerçek sebebini öğrenmek ve bunun gerçekten COVID-19 aşısıyla bağlantılı olup olmadığını çözmek için Amerika'ya gidip, hem tedavi olacağım hem incelemelere katılacağım" dedi.

Haberin Devamı