Araba Satışı

Araba Satışı

Son dakika araba satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 araba satışı haberi bulunmuştur. Tüm araba satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba satışında yeni dönem! Artık zorunlu olacak
Araba satışında yeni dönem! Artık zorunlu olacak Avrupa Birliği ülkelerinde satılacak tüm yeni otomobillere "kara kutu" zorunluluğu geliyor. 2024 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak uygulamada, cihazlar, kaza öncesi ve sonrası otomobildeki tüm verileri kaydedecek.
31.01.2024 Ekonomi
Araba alım satımında yeni sayfa açıldı! Fiyatlar dibi gördü, kampanyalar başladı
Araba alım satımında yeni sayfa açıldı! Fiyatlar dibi gördü, kampanyalar başladı Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Araba alım satımı yatırım aracı olmaktan çıktı. Araba ilanlarında artış gözlemlenirken fiyatlar düştü. Kampanyalar peşi sıra başladı. Öte yandan araba alıp satarken nelere dikkat edilmesiyle ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Peki, araç alırken nelere dikkat etmeli? İşte araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Ev ve araba satışında bir dönem kapanıyor! Fiyatları dibe çekecek hamleler art geldi
Ev ve araba satışında bir dönem kapanıyor! Fiyatları dibe çekecek hamleler art geldi Araba ve ev satışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev ve araba satışında yeni dönem başladı. Sahte ilanlarla yapılan dolandırıcılıklar ve spekülatif fiyat artışları Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Kasım ayında yürürlüğe girecek yeni düzenlemeyle, ilan sitelerinde kimlik doğrulaması yapmadan gayrimenkul ve araç ilanı verme dönemi bitiyor. Buna göre, şahısların kendisine, birinci veya ikinci dereceden akrabasına ait olmayan ilanları yayınlaması yasaklanırken, işletmelerin de yetki belgelerini doğrulaması gerekiyor. Uymayana ihlal başına 100 bin TL’ye kadar ceza var.
18.10.2023 Ekonomi
Ev ve araba satışında yeni dönem! Fiyatları dibe çekecek hamleler peş peşe geldi
Ev ve araba satışında yeni dönem! Fiyatları dibe çekecek hamleler peş peşe geldi Araba ve ev satışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev ve araba satışında yeni dönem başladı. Sahte ilanlarla yapılan dolandırıcılıklar ve spekülatif fiyat artışları Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Kasım ayında yürürlüğe girecek yeni düzenlemeyle, ilan sitelerinde kimlik doğrulaması yapmadan gayrimenkul ve araç ilanı verme dönemi bitiyor. Buna göre, şahısların kendisine, birinci veya ikinci dereceden akrabasına ait olmayan ilanları yayınlaması yasaklanırken, işletmelerin de yetki belgelerini doğrulaması gerekiyor. Uymayana ihlal başına 100 bin TL’ye kadar ceza var.
1.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı İstanbul’da 21 yaşındaki bir genç internette gördüğü aracı almak istedi. Dolandırıcı hem araç sahibini hem de aracı satın almak isteyen genci 'sizinle kuzenim ilgilenecek' diyerek kandırdı. Başkasının arabasını satışa çıkaran dolandırıcı, her ikisini de hiç görmeden durumu idare etti.
24.08.2023 Gündem
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Dr. Ufuk S. (31), savcılıktaki ifadesinde, "Hastanın çamaşırını ya da giysisini çıkarmasını istemedim, kendim de çıkarmadım" dedi.
7.08.2023 Yaşam
Bedelli askerlikte yeni dönem başladı! Vazgeçenler yeniden başvuramayacak
Bedelli askerlikte yeni dönem başladı! Vazgeçenler yeniden başvuramayacak Bedelli askerlikte yeni dönem resmen başladı. Milli Savunma Bakanlığı'nın Askeralma Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Bedelli askerlikle ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Buna göre bedelli hakkından vazgeçenler, yeniden başvuru yapamayacak.
7.08.2023 Gündem
İstanbul'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
İstanbul'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda motosikletli iki saldırgan yoldan geçen iki kişiye kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan ismi öğrenilemeyen 2 kişi ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken bir kişinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
7.08.2023 Yaşam
İstanbul'da gökyüzünde heyecanlandıran görüntü
İstanbul'da gökyüzünde heyecanlandıran görüntü  İstanbul'da gökyüzünde görülen parlak cisim heyecana yol açtı. Meteor izlenimi veren parlak cisim bir süre sonra gözden kayboldu.
7.08.2023 Yaşam
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın!
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki kolonya fabrikasına da sıçradı. İki fabrikadan çıkan alevler gökyüzünü kaplarken, havadan yangın söndürme helikopteri ve 4 TOMA'nın da katılımıyla itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.
7.08.2023 Gündem
Sıfır araba satışı ile ilgili yeni gelişme! Tarih verildi, tamamen bitiyor
Sıfır araba satışı ile ilgili yeni gelişme! Tarih verildi, tamamen bitiyor Araba fiyatları ve satışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Pandeminin ardından patlak veren küresel çip krizi otomotiv üreticileri için neredeyse bitti. 2021 yılında dünya çapında 9.5 milyon, 2022 yılında ise 3 milyon adet aracın üretilmemesine neden olan kriz, 2023 yılının ocak-haziran döneminde yalnızca 524 bin aracı etkiledi. Otomobillerdeki teknolojilerin giderek daha karmaşık hale geldiğini vurgulayan uzmanlar ise 2020’de araç başına 500 dolar olan çip maliyetinin 2028 yılında 1400 dolara (37 bin TL) kadar çıkabileceğini açıklıyor.
7.08.2023 Ekonomi
Garajlardaki arabalar pazarlara düştü! İkinci elde panik satışları başladı
Garajlardaki arabalar pazarlara düştü! İkinci elde panik satışları başladı Araba fiyatlarındaki artışlar rekor seviyeye geldi. Hükümet vatandaşlardan gelen haklı çağrıya cevap vererek araç piyasasıyla ilgili peş peşe adımlar attı. Atılan adımları sonrası vatandaşlarda panik satışları başladı. Ceza yememek için araç ilanlarını kaldıran satıcılar garajlardaki daha poşeti çıkmamış araçlarıyla otomobil pazarlarına akın etti. Sektör temsilcileri konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak fiyatların düşüp düşmeyeceği hakkında bilgi verdi.
1.08.2023 Ekonomi
Araba satışında flaş MTV ayarı! Yeni dönem ödemeyen satamayacak
Araba satışında flaş MTV ayarı! Yeni dönem ödemeyen satamayacak Araba satışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba satışında dikkat çeken MTV detayı ortaya çıktı. Ek MTV, birinci taksiti ilgili kanunun yayımlandığı ayı izleyen ayın sonuna kadar, ikinci taksiti 2023 yılının Kasım ayı sonuna kadar olmak üzere iki eşit taksitte ödenecek. Bunun yanında MTV borcunu ödemeyen aracını satamayacak. Bunun yanında araçların MTV ücretleri de ortaya çıktı. İşte arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika! Sıfır ve ikinci el arabada düşüş dalgası
Araba fiyatlarında son dakika! Sıfır ve ikinci el arabada düşüş dalgası Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında düşüş dalgası başlayacak. Hükümet tarafından araba satışı ile ilgili adımların ardından satışlar yavaşlayacak. Yavaşlayan satışlar fiyat düşüşünü de beraberinde getirecek. İkinci el araba fiyatları sıfır araba fiyatını geçemeyecek. Kuralları ihlal eden araba sahiplerinin noter işlemleri gerçekleştirilmeyecek. İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.07.2023 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem! İnceleme başlatıldı
Araba satışında yeni dönem! İnceleme başlatıldı Araba satışı ile ilgili yeni dönem başlıyor. 15 Temmuz itibarıyla kurallara uymayan ikinci el araba satışı yapanlara büyük cezalar kesilecek. Öte yandan Metehan Meşe isimli bir sosyal medya kullanıcısı ikinci el araç ticaretinde yapılan hilelerle ilgili videolar çekti. Meşe’nin yaptığı paylaşımlar vatandaşlardan büyük tepki toplarken, Ticaret Bakanlığı genç hakkında inceleme başlattı. İşte araba satışı ile ilgili tüm detaylar...
14.07.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarını kökten etkileyecek uygulama! 15 Temmuz'da hayata geçiyor, dikkat çeken noter açıklaması geldi
Araba fiyatlarını kökten etkileyecek uygulama! 15 Temmuz'da hayata geçiyor, dikkat çeken noter açıklaması geldi Araba alacak milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! İkinci el araba fiyatlarını kontrol altına alacak uygulama hayata geçti. İkinci el araç fiyatlarının, sıfır otomobil fiyatını geçmeyecek olmasını ve yılda 3'ten fazla bireysel araç satışının kabul edilmemesini içeren karar, 15 Temmuz'da yürürlüğe giriyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ikinci el otoda tebdili kıyafetle denetim yaptıklarını belirterek, "Yaklaşık 4.800 kişi 50'den fazla satış yapmış. Savunma istendi, ceza gönderilecek" dedi. Öte yandan Bakan Bolat, "Türkiye Noterler Birliği'yle de işbirliği sağlandı, 15 Temmuz itibarıyla Noterler de yılda 3'ten fazla bireysel satışı gerçekleştirmeyecekler" dedi. TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı ise uygulamanın sıfır otomobil fiyatlarında nasıl bir etkisi olacağını açıkladı.
13.07.2023 Otomobil
Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Noterde ‘görevdeyim’ tuzağı
Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Noterde ‘görevdeyim’ tuzağı Araba almayı düşünen milyonları ilgilendiren dolandırıcılık! İstanbul'da bir galerici ile aracını satmak isteyen vatandaş, büyük bir şok yaşadı. Pendik'teki galerici Sercan S.'yi arayan Cuma Ö., daha önce de kendisinden araç aldığını belirtip bu kez aracını satmak istediğini söyledi ve görevde olduğunu ileri sürerek kuzeni Emre K.'nin geleceğini söyledi. Emre K.'ye ise, "Sizden aracınızı alacağım ama görevdeyim. Aracı Pendik'teki kayınpederim görüp alacak" dedi. Sercan S. ile Emre K., kurulan tezgahtan habersiz noterde alım satım yaptı. Aracını satmak için el sıkışan Emre K., ise bakın tuzağa düştüğünü nasıl anladı.
12.07.2023 Otomobil
Kiracılara kötü haber: Daireden çıkmanız gerekir
Kiracılara kötü haber: Daireden çıkmanız gerekir Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Yargıtay'dan kiracıları üzecek bir karar geldi. Yargıtay, mülk sahibinin başka bir evde kiracı olarak oturması durumunda kiradaki evin boşaltılması gerektiğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, konut tahliye davalarında ev sahibinin kirada oturmasının ihtiyacın varlığının başlıca kanıtı olduğunu vurguladı.
6.07.2023 Ekonomi
Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg yaşadığı zor günleri anlattı: 'Kaçırılmış olabilir'
Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg yaşadığı zor günleri anlattı: 'Kaçırılmış olabilir' Köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, yaşadığı zor günleri anlattı. Kötü bir rüyada gibi olduğunu söyleyen Berzeg, “Sanki gerçekdışı bir olay ve bir film senaryosunun içindeki oyuncu gibiyim” dedi.
6.07.2023 Yaşam
İkinci el araba satışı için flaş karar! 15 Temmuz'da başlıyor, 300 bin TL'ye kadar cezası var
İkinci el araba satışı için flaş karar! 15 Temmuz'da başlıyor, 300 bin TL'ye kadar cezası var İkinci el araba satışı ile ilgili flaş karar! Ticaret Bakanlığı, ikinci el araçta yeni düzenlemenin 15 Temmuz'da yürürlüğe gireceğini, yönetmeliğe aykırı ilanlara 300 bin liraya kadar ceza uygulanacağını açıkladı.
6.07.2023 Ekonomi
İnternet üzerinden ucuz araç vaadi dolandırıcılarına operasyon!
İnternet üzerinden ucuz araç vaadi dolandırıcılarına operasyon! Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden başkalarına ait araçları düşük fiyata satabileceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.
22.06.2023 Yaşam
Araba fırsatçılarına ceza yağdı! Sıfır ve ikinci el araba satamayacaklar
Araba fırsatçılarına ceza yağdı! Sıfır ve ikinci el araba satamayacaklar Araba satan herkesi ilgilendiriyor. Sıfır ve ikinci el araba satışında flaş gelişme. Ticaret Bakanlığı, otomotiv piyasasında arz ve talep dengesizliğine yönelik yaptığı denetimler sonucunda, "6 ay 6 bin kilometre" satış kısıtlamasına uymayan yetkili bayi ve galerilere toplam 35.1 milyon lira, stokçuluk yapanlara 8 milyon 292 bin lira, liste fiyatının üzerinde elden ödeme talep eden yetkili bayilere de 17 milyon 834 bin lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.
13.06.2023 Ekonomi
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi?
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi? A101 bu kez de elektrikli araba satıyor. Yat satarak Türkiye'nin gündemine oturan A101 aktüel ürünler kataloğunda şimdi de ucuz elektrikli araba satışı yapılıyor. Elektrikli bisiklet, elektrikli motosiklet, elektrikli scooter ardından Volta EV1 elektrikli araç satışa sunuldu. 9 Mart 2023 tarihli A101 kataloğunda yer alan elektrikli araba fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu. Sınırlı sayıda satışa sunulan Volta EV1 marka elektrikli araç fiyatı ve özellikleri sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 elektrikli araba nasıl satın alınır, ön sipariş var mı?
10.03.2023 Ekonomi
Araba alıp-satan herkesi ilgilendiriyor! Yeni tuzak: 'Parayı verdim ama arabayı almadım'
Araba alıp-satan herkesi ilgilendiriyor! Yeni tuzak: 'Parayı verdim ama arabayı almadım' Dolandırıcılar türlü türlü yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Özellikle emlak sektöründeki fırsatçılığın ardı arkası kesilmezken, şimdi de araba dolandırıcıları piyasa çıktı. Van’da yaşanan bir olay ise akıllara durgunluk verdi. Konuyla ilgili uyarıda bulunan Avukat Mustafa Karakum, “Ruhsattaki isim, satış yapılanın kimliği ve parayı gönderenin ismi kesinlikle uyuşması gerekiyor, aksi takdirde satış yapmayın” uyarısında bulundu.
4.01.2023 Gündem
Araba satışında yeni dönem! Teminat istenecek
Araba satışında yeni dönem! Teminat istenecek Araba satışında yeni dönem başlıyor. AK Parti’nin TBMM’ye sunduğu kanun teklifiyle, motorlu araç ticareti yapanlardan teminat istenebilecek. Gerekli görüldüğü durumlarda teminat alınmayacağı gibi teminat miktarı iki katına kadar artırılabilecek. Teminat verme zorunluluğu getirilen mükelleflerin istenen teminatı vermemesi durumunda, önceki hesap dönemine ait brüt satışın binde 3’ü tutarında usulsüzlük cezası kesilecek. İşte araba satışında yeni detaylar...
22.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.