Araba Fiyat

Araba Fiyat

Son dakika araba fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 779 araba fiyat haberi bulunmuştur. Tüm araba fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba fiyatlarına darbe üstüne darbe! Yeni düşüş dalgası geliyor
Araba fiyatlarına darbe üstüne darbe! Yeni düşüş dalgası geliyor 2023 yılının son 4 ayında sıfır ve ikinci elde görülen fiyat düşüşleri ile birlikte araba almak isteyenler açısından büyük fırsat oluşmuştu. Şu anda sıfır araçlarda halen kampanyalar sürerken, bazılarında ise bu kampanyalar sonlandı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte bayiler liste fiyatlarında güncellemeye gitti. Öte yandan uzmanlar Çin menşeli markaların yarattığı rekabet ortamı ve pazarda beklenen daralma gibi sebeplerden dolayı fiyatların daha da düşeceğine işaret etti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
20.01.2024 Ekonomi
İkinci el arabada fiyat artışına darbe vuruldu! Bayiler sıfır arabalarla dolu taşacak
İkinci el arabada fiyat artışına darbe vuruldu! Bayiler sıfır arabalarla dolu taşacak Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Arabada kampanya fırsatı devam ediyor. Talebin azalmasının ardından araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşmişti. Öte yandan bu düşüşün önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor. Bunun yanında 2023 yılında üretilmiş ve 2023 model olan araçların satışları devam ediyor. Şubat ayı itibariyle 2024 model araçların bayilerde yer alacağını, buna bağlı olarak fiyatlarda artış yaşanacağını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, “Araçlar zamlı gelecek. Sıfır veya ikinci el araç yenileyecek olanlar şu anda araç almak için en doğru zaman” dedi. Peki 2024 yılı üretimli araçlar piyasaya sürüldü mü? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
İkinci el ve sıfır otomobil alacaklara kritik uyarı: Daha fazla indirim olmayacak!
İkinci el ve sıfır otomobil alacaklara kritik uyarı: Daha fazla indirim olmayacak! Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Ticaret Bakanlığı, 6 ay 6 bin km ve ikinci el araçların sıfır fiyatını aşmayacak şekilde satılmasına ilişkin getirilen düzenlemeyi uzatmıştı. Düzenlemenin devam etmesi fiyatları nasıl etkiler? İşte detaylar...
12.12.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır arabada yapılan cazip indirimler ve yüksek oranlı kredi ortamında sunulan düşük faizli krediler, otomobil almak isteyenlerin ilgisini sıfır otomobile çekmede etkili oldu. Yıl sonu kampanya ve indirimlerin en cazip olduğu ay genellikle Kasım veya Aralık ayları öne çıkıyor. Kasım ayında sunulan cazip indirimlerin reel tüketiciler tarafından ilgi çekmesi sebebiyle otomobil ve hafif ticari pazarı bir önceki yılın Kasım ayına göre yaklaşık %40 artarak, kaydedilen en iyi ikinci Kasım ayı olarak tarihe geçti. Bu ayda C segment sedan aile otomobili olan Fiat Egea Sedan ve Crossover olan Egea Cross en çok satan otomobiller arasında. B Segment Hatcback araç olan Renault Clio ve aynı markaya ait C segment Megane en çok satan otomobiller arasında göze çarptı. Öte yandan en ucuz araba modelleri tek tek açıklandı.
5.12.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Düşüş başladı, yeni yıl uyarısı geldi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Düşüş başladı, yeni yıl uyarısı geldi Otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleriyle büyük bir dönüşüm sürecine giriyor. Yatırım aracı olarak görülen otomobillerin bu rolünden çıkarılması ve ikinci el piyasasında fiyat düzenlemeleri, sektörde yeni bir dönemi başlatıyor.
22.11.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında her şey tersine döndü! Yeni yıl uyarısı yapıldı
Araba fiyatlarında her şey tersine döndü! Yeni yıl uyarısı yapıldı Otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleriyle büyük bir dönüşüm sürecine giriyor. Yatırım aracı olarak görülen otomobillerin bu rolünden çıkarılması ve ikinci el piyasasında fiyat düzenlemeleri, sektörde yeni bir dönemi başlatıyor.
20.11.2023 Ekonomi
Araba alımında en cazip dönem geldi! Araba fiyatlarında sürpriz gelişme
Araba alımında en cazip dönem geldi! Araba fiyatlarında sürpriz gelişme Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İnternet sitelerinde gerçeği yansıtmayan, fiyat şişirmeleri ve aldatmacaları içeren ilanlar yoluyla araç satışı artık yasaklandı. Peki bu durum araç fiyatlarını nasıl etkiledi?
6.11.2023 Ekonomi
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu Türkiye piyasasında sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken, Bursa'da açık oto pazarı dolup taştı. Fırsatı kaçırmak istemeyenler cebine göre araç ararken, satıcılar ise fiyatların yılbaşından itibaren tekrar yükseleceğini söyledi.
5.11.2023 Ekonomi
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller...
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller... ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Model Y'lerde yaşanan indirim 400 bin liraya kadar vardı.
4.11.2023 Otomobil
Ev ve araba fiyat artışlarını durduran uygulama: İlanlar tek tek siliniyor
Ev ve araba fiyat artışlarını durduran uygulama: İlanlar tek tek siliniyor Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Peki ilanlarda son durum ne? İşte detaylar..
4.11.2023 Ekonomi
Araba alım satımında yeni sayfa açıldı! Fiyatlar dibi gördü, kampanyalar başladı
Araba alım satımında yeni sayfa açıldı! Fiyatlar dibi gördü, kampanyalar başladı Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Araba alım satımı yatırım aracı olmaktan çıktı. Araba ilanlarında artış gözlemlenirken fiyatlar düştü. Kampanyalar peşi sıra başladı. Öte yandan araba alıp satarken nelere dikkat edilmesiyle ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Peki, araç alırken nelere dikkat etmeli? İşte araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları sert düştü! Araba alacaklara kritik uyarı geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları sert düştü! Araba alacaklara kritik uyarı geldi Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araba almak isteyen vatandaşlara sıfır modellerde firmalar tarafından büyük indirimler sunuluyor. İndirim oranların yüzde 15 seviyesine kadar geldi. Vatandaşlar ise fiyatların daha da düşmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Peki araba fiyatlarında düşüş devam eder mi? Bu dönemde araba almak mantıklı mı? İşte detaylar
24.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Araba satışında 'senet' dönemi! Galericiler kredi notu düşük olanlar için harekete geçti
Araba satışında 'senet' dönemi! Galericiler kredi notu düşük olanlar için harekete geçti Son dönemde araç piyasasında yaşanan durgunluğa karşın galericiler harekete geçti. Özellikle taşıt almaya yönelik kullandırılan kredilerin azalmasıyla birlikte galericiler yeni bir yönteme başvurdu. İşte detaylar...
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika! Sıfır ve ikinci el arabada düşüş dalgası
Araba fiyatlarında son dakika! Sıfır ve ikinci el arabada düşüş dalgası Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında düşüş dalgası başlayacak. Hükümet tarafından araba satışı ile ilgili adımların ardından satışlar yavaşlayacak. Yavaşlayan satışlar fiyat düşüşünü de beraberinde getirecek. İkinci el araba fiyatları sıfır araba fiyatını geçemeyecek. Kuralları ihlal eden araba sahiplerinin noter işlemleri gerçekleştirilmeyecek. İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.07.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı! Peş peşe uyarılar geldi
Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı! Peş peşe uyarılar geldi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, bu yılın ilk altı aylık döneminden geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak 1 milyon 4 bin 721 oldu. Öte yandan hükümet tarafından atılan adımlar neticesinde araba fiyatlarında düşüş gerçekleşti. Araba alım-satım yapacaklara da dikkat çeken uyarılarda bulunuldu. Peki araba fiyatlarında son durum ne? İşte milyonları ilgilendiren detaylar...
18.07.2023 Ekonomi
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ÖTV dilimleriyle ilgili dikkat çeten detaylar ortaya çıktı. Araba fiyatlarının yükselmesi sebebiyle ÖTV dilimlerinde araç kalmadı. Otomobillerin vergisiz fiyatı üzerinden hangi ÖTV dilimine gireceğini belirleyen matrah limitleri Temmuz 2023 itibarıyla geçerliliğini yitirdi. Kur ve maliyet artışları nedeniyle otomobillerin vergi öncesi fiyatları yükseldiği için yüzde 45, 50, 60 ve 70’lik ÖTV diliminde otomobil kalmadı. Yani 2.7 milyon TL’lik ithal Mercedes-Benz C-Serisi AMG’den de 655 bin TL’lik yerli Fiat Egea Sedan’dan da artık yüzde 80 ÖTV alınıyor. İşte araba almak isteyen milyonları ilgilendiren detaylar...
17.07.2023 Ekonomi
İkinci el araba satışı için flaş karar! 15 Temmuz'da başlıyor, 300 bin TL'ye kadar cezası var
İkinci el araba satışı için flaş karar! 15 Temmuz'da başlıyor, 300 bin TL'ye kadar cezası var İkinci el araba satışı ile ilgili flaş karar! Ticaret Bakanlığı, ikinci el araçta yeni düzenlemenin 15 Temmuz'da yürürlüğe gireceğini, yönetmeliğe aykırı ilanlara 300 bin liraya kadar ceza uygulanacağını açıkladı.
6.07.2023 Ekonomi
Otomobil fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bu tarihten önce otomobil almak hayal olacak
Otomobil fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bu tarihten önce otomobil almak hayal olacak Otomotiv piyasasındaki sorunlar devam ederken, sıfır araç almak isteyenler aylarca sıra beklemek zorunda kalıyor. Araca hemen sahip olmak isteyenler ise ikinci ele yöneliyor ancak umduğunu bulamıyor ve fiyatlar sürekli artıyor. Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Dr. Öğretim Göre. Anıl Aba, önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...
20.06.2023 Ekonomi
İkinci el araba alacaklara dikkat çeken uyarı! 'Aracın beyninden sildirin'
İkinci el araba alacaklara dikkat çeken uyarı! 'Aracın beyninden sildirin' İkinci el araba alma planı yapan birçok kişi fiyatların bayram sonrasında yükseleceği endişesi ile ile harekete geçti. Özellikle son günlerde yüksek kilometreli araçların, düşük kilometreli olarak gösterildiğinin ortaya çıkması güvenlik endişelerini de beraberinde getirdi. Ancak uzmanlar ikinci el araç alacaklara dikkat çeken bir uyarıda daha bulunarak, verilerin otomobilin beyninden sildirilmesi gerektiğini açıkladı.
20.06.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İki kat arttı
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İki kat arttı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yılın ilk yarısında ikinci el araç fiyatlarındaki artış oranı sıfır kilometrenin iki katını geçti. Ocak-Haziran 2023 döneminde sıfır kilometre araç fiyatları yüzde 28 zamlanırken, ikinci el araç fiyatları yüzde 70 arttı. Aradaki uçurum her yaz satışlarını arttıran ikinci el piyasasına da yansıdı. Uzmanlar, sıfır otomobil alamayanların ikinci ele yöneldiğini ancak ‘balon’ fiyatlar ve krediye erişim sıkıntıları nedeniyle satışların sönük geçtiğini söyledi.
19.06.2023 Ekonomi
İkinci el arabada büyük yoğunluk! Yüzde 100'e çıktı
İkinci el arabada büyük yoğunluk! Yüzde 100'e çıktı İkinci el araba ile ilgili flaş gelişme! İkinci el araç piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yüksek talep ve tedarik sorunlarından dolayı sıfır otomobil bulamayanlar mayıs ayının ortasından önce ikinci el otomobil almak için adeta zamanla yarışıyor. Son bir haftada ekspertiz noktalarındaki trafiğin yüzde 100 arttığını belirten uzmanlara göre, artan bu talebin arkasında ‘önümüzdeki dönemde döviz yükselecek’ endişesi var.
14.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.