Apollo

Apollo

Son dakika apollo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apollo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apollo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apollo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apollo gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 apollo haberi bulunmuştur. Tüm apollo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü?
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü? Rocky serisinin ilk dört filminde Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Carl Weathers, hayatını kaybetti. Carl Weathers, lise sırasında boks, futbol, jimnastik, judo, futbol ve güreşle uğraştı. Peki, Carl Weathers kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Carl Weathers hangi filmlerde oynadı?
4.02.2024 Magazin
Bilim insanları için kritik faktör: Ay tozu
Bilim insanları için kritik faktör: Ay tozu Her başarılı keşif yeni yollara ihtiyaç duyar ve aynı şey Ay için de geçerli.
25.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak Arka bahçelerimize teleskoplar kurduk, yetmedi ıssızlıkların ortasındaki dağların tepesine teleskoplar kurduk, yetmedi teleskoplarımızı uzaya yolladık.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Ay'da meydana gelen depremlerin sırrı çözüldü
Ay'da meydana gelen depremlerin sırrı çözüldü Ay 3,7 ila 2,5 milyar yıl önce jeolojik olarak aktifti; depremler, volkanik patlamalar ve gaz çıkışları yaşanıyordu. Ay’ın atmosfersiz bir gök cismi olması nedeniyle, geçmişte meydana gelen olayların izleri yıllar sonra bile özenle korunuyor.
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), astronotları Ay'a yeniden ulaştırma hedefi ile yeni bir iniş aracı, yeni uzay giysileri ve hatta Ay'ın yörüngesinde dönecek bir uzay istasyonu için kontratlar yaptı.
5.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Şaşırtan iddia! 'ABD'nin Ay'a indiğine dair kanıt yok'
Şaşırtan iddia! 'ABD'nin Ay'a indiğine dair kanıt yok' 20 Temmuz 1969'da Apollo 11'in aya inişi, insanlık tarihinin en şaşırtıcı başarılarından biriydi. O gün, tahmini 530 milyon TV izleyicisi, ABD'li astronotlar Neil Armstrong ve Buzz Aldrin'in Ay'a ilk adımlarını atmalarını izledi.
9.05.2023 Bilim ve Teknoloji
MİT'ten nokta operasyon! Ahmet Gümüş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Ahmet Gümüş etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde eğitim sorumlusu Ahmet Gümüş'ü, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
4.05.2023 Gündem
NASA yeni ‘uzay kıyafetini’ tanıttı
NASA yeni ‘uzay kıyafetini’ tanıttı Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), planlanan Artemis III Ay misyonu kapsamında Apollo’da kullanılan kıyafetlerden daha modern, esnek ve kadınlar için daha uygun olduğu belirtilen uzay kıyafetini tanıttı.
16.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Emily Ratajkowski'den duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!
Emily Ratajkowski'den duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım! Sylvester Apollo adını verdiği oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, oğlunun doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
7.03.2023 Magazin
MİT'ten  Kuzey Irak ve Suriye'de operasyon! Etkisiz hale getirildiler
MİT'ten Kuzey Irak ve Suriye'de operasyon! Etkisiz hale getirildiler Terör örgütüne yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan kritik bir operasyon daha düzenledi. Teröristler Songül Tarıncı ve Osman Mutlu'nun öldürüldüğü bildirildi.
15.12.2022 Gündem
Orion’un Dünya’ya dönmesiyle Artemis I uzay görevi tamamlandı
Orion’un Dünya’ya dönmesiyle Artemis I uzay görevi tamamlandı NASA’nın uzay görevleri kapsamında Orion uzay aracını taşıyan Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketinin geçen ay fırlatılmasıyla başlayan Artemis I mürettebatsız test uçuşu, Orion uzay aracının Meksika açıklarına inerek Dünya’ya dönmesiyle tamamlandı.
12.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Ay yörüngesine gönderilen Orion uzay aracı Dünya’ya döndü
Ay yörüngesine gönderilen Orion uzay aracı Dünya’ya döndü ABD’nin Ay'a insan taşımayı hedefleyen Artemis Ay Programı çerçevesinde Ay yörüngesine gönderdiği Orion uzay aracı, başarılı şekilde Dünya’ya geri döndü. Orion’un Dünya’ya dönüşü Apollo 17'nin Ay'a inişinin 50. yıl dönümüne denk geldi.
11.12.2022 Dünya
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Emily Ratajkowski'nin küvet pozları olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
Emily Ratajkowski'nin küvet pozları olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü Emily Ratajkowski, kendisini defalarca kez aldattığı gerekçesiyle boşanma kararı aldığı Sebastian Bear-McClard ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sylvester Apollo Bear ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Dünyaca ünlü modelin Mart 2021'de dünyaya gelen oğluyla çıplak küvet pozları tartışma yarattı.
24.09.2022 Magazin
Artemis'in fırlatılması ikinci kez ertelendi
Artemis'in fırlatılması ikinci kez ertelendi ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), "Artemis I" adıyla bilinen uzay keşif görevi çerçevesinde, bugün fırlatılması planlanan rokette hidrojen sızıntısının giderilememesi sebebiyle fırlatmanın iptal edildiğini duyuruldu.
3.09.2022 Dünya
SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Nasa Artemis projesi nedir?
SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Nasa Artemis projesi nedir? NASA, yeniden Ay'a gitmek için ilk adımı atıyor. Yıllar sonra insanlı Ay görevine başlayacak NASA, Orion kapsülünü uzaya fırtlatacak. Peki, SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Orion kapsülü deneme uçuşu saat kaçta? Nasa ay görevi ne zaman? Nasa Artemis projesi nedir? İşte detaylar…
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
Nasa’nın uzay teleskobu hangisi? James Webb teleskobu nedir? James Webb teleskobunun görevi ne?
Nasa’nın uzay teleskobu hangisi? James Webb teleskobu nedir? James Webb teleskobunun görevi ne? Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA) şimdiye kadarki uzaya fırlatılan en büyük ve en güçlü teleskop olan James Webb Teleskobu KPSS’de sınav sorusu oldu. Adaylar sınavın ardından NASA’nın uzay teleskobu James Webb hakkında bilgileri araştırıyor. Peki, Nasa’nın uzay teleskobu hangisi? Uzaya fırlatılan en büyük ve en güçlü teleskop hangisi? James Webb teleskobu nedir? James Webb teleskobunun görevi ne? James Webb teleskobu ne zaman fırlatıldı? James Webb teleskobu fotoğraflarına nerden bakılır? İşte bilmeniz gereken her şey…
31.07.2022 Bilim ve Teknoloji
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Temiz olduğunu kanıtlamak için nehir suyunu içen başbakan hastanelik oldu!
Temiz olduğunu kanıtlamak için nehir suyunu içen başbakan hastanelik oldu! Pencap Eyalet Başbakanı, yıldönümü çerçevesinde gerçekleştirilen törende, suyun içilecek kadar temiz olduğunu göstermek için nehirden bir bardak su içti. Başbakan Bhagwant Mann'ın su içtikten sonra yaşadıkları ülke gündemini sarstı.
22.07.2022 Dünya
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Duhok- Gara bölgesinde düzenlediği operasyonda PKK/HPG Askeri Konsey üyesi ve Apollo Akademiler sorumlusu 'Dersim Malatya' kod adlı İzzettin İnan etkisiz hale getirildi. 
17.07.2022 Gündem
James Webb Uzay Teleskobu nedir, nerede, özellikleri neler, görevi ne? James Webb Uzay teleskobu Google'da Doodle oldu!
James Webb Uzay Teleskobu nedir, nerede, özellikleri neler, görevi ne? James Webb Uzay teleskobu Google'da Doodle oldu! NASA tarafından geliştirilen ve 25 Aralık 2021 yılında uzaya fırlatılan James Webb Uzay Teleskobu evrenin en net ve renkli fotoğrafını çekti. James Webb Uzay Teleskobu tarafından çekilen fotoğrafların yayınlanmasının ardından James Webb Uzay Teleskobu hakkında araştırmalar arttı. Merak edilen James Webb Uzay Teleskobu hakkında detaylı bilgiler…
13.07.2022 Bilim ve Teknoloji
James Webb Uzay Teleskobu’ndan evrenin en derin ve detaylı fotoğrafı
James Webb Uzay Teleskobu’ndan evrenin en derin ve detaylı fotoğrafı Dünyanın en büyük ve en güçlü uzay teleskobu James Webb’in çektiği ilk tamamen renkli fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafın, evrenin bugüne kadar çekilmiş en derin ve en detaylı fotoğrafı olduğu belirtildi.
12.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Sözde PKK-HPG konseyi üyesi terörist Hanım Demir etkisiz hale getirildi!
Sözde PKK-HPG konseyi üyesi terörist Hanım Demir etkisiz hale getirildi! Milli İstihbarat Teşkilatınca (MİT), PKK'nın silahlı faaliyetlerinin yönetildiği sözde PKK-HPG konseyi üyesi ve YJA-STAR'ın tepe yöneticilerinden 'Berfin Nurhak' kod adlı terörist Hanım Demir, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirildi.
4.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Apollo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apollo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.