Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Son dakika Emily Ratajkowski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emily Ratajkowski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emily Ratajkowski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emily Ratajkowski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emily ratajkowski gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 emily ratajkowski haberi bulunmuştur. Tüm emily ratajkowski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi 2014 ve 2015 senesinde Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, defalarca aldatılmanın ardından boşanma kararı almıştı.
16.09.2023 Magazin
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu. Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanmanın ardından çok kez ünlü isimlerle gündeme gelmişti. 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ünlü modelin son paylaşımı çok konuşuldu.
11.09.2023 Magazin
Emrata yatakta pozunu paylaştı: Irina Shayk kayıtsız kalamadı
Emrata yatakta pozunu paylaştı: Irina Shayk kayıtsız kalamadı Cesur paylaşımlarıyla dünya magazininin gündeminden düşmeyen ünlü model Emily Ratajkowski, bu defa yatak paylaşımıyla ilgi odağı oldu.
3.09.2023 Magazin
Emily Ratajkowski yeni imajını paylaştı! 'Kızıla döndü'
Emily Ratajkowski yeni imajını paylaştı! 'Kızıla döndü' Defalarca kez aldatıldıktan sonra boşanma kararı alan model Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ratajkowski, saçlarını kızıla boyatınca imajını da göbeğine kadar inen mayosuyla poz vererek göstermeyi tercih etti.
19.07.2023 Magazin
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı İş insanı Michael Rubin'in yaz partisine katılan güzel Emily Ratajkowski, ses getiren organizasyondan karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Transparan beyaz bir elbise tercih eden Emily Ratajkowski, kalça dansı yaptığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2023 Magazin
'Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!'
'Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!' Sebastian Bear-McClard'ın kendisini aldattığını öğrenip onu terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Ünlü isim, son verdiği röportajda gündemden düşmeyen öpücükle ve arkadaşı Olivia Wilde'la ilgili konuştu.
23.04.2023 Magazin
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması! 'Kesinlikle çıkmakla ilgilenmiyorum'
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması! 'Kesinlikle çıkmakla ilgilenmiyorum' Sebastian Bear-McClard ile ilişkisi ihanet gerekçesiyle bitiren Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Son olarak ünlü ismin, Styles aşkının çok daha önce başladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Ünlü çiftin sosyal medyayı sallayan durumu! Sokakta öpüşürken yakalandılar
Ünlü çiftin sosyal medyayı sallayan durumu! Sokakta öpüşürken yakalandılar Olivia Wilde ile kısa süre önce ayrılan Harry Styles'ın Tokyo sokaklarında Emily Ratajkowski'yi öperken görülmesi sosyal medyayı salladı. Sevgilisinden yeni ayrılan ünlü oyuncunun aşk acısını çabuk atlattığı ve Olivia Wilde'i unuttuğu sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
26.03.2023 Magazin
Emily Ratajkowski'den duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!
Emily Ratajkowski'den duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım! Sylvester Apollo adını verdiği oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, oğlunun doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
7.03.2023 Magazin
Emily Ratajkowski isyan etti: Ne zaman biriyle flört etsem herkes öğreniyor!
Emily Ratajkowski isyan etti: Ne zaman biriyle flört etsem herkes öğreniyor! Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini aldatıldıktan sonra bitiren dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski, bekar hayatına hızlı bir dönüş yapmıştı. Bu durumla ilgili sürekli gündeme gelen Emily Ratajkowski, yaşananlara isyan etti.
27.01.2023 Magazin
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş"
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş" Emily Ratajkowski, yeni yıla arkadaşlarıyla sahilde parti yaparak girerken gümüş payetli bir elbiseyle resmen tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel model poz verirken minicik eteğinin yukarı kalkıp kalçasının görünmesini de umursamadı.
2.01.2023 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, bir ödül töreni gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncunun giyim tarzı bakın kime benzetildi.
2.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski: Kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum
Emily Ratajkowski: Kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum ABD'li model Emily Ratajkowski'nin dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.Ayrılıktan sonra Brad Pitt ile anılmış ve bu iddialara da nokta koymuştu. Geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde yeni sevgilisiyle gündemde olan ünlü model, 'korkutucu' bir şekilde kilo kaybettiğini açıkladı.
1.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı! Ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
1.11.2022 Magazin
Emily Ratajkowski'nin küvet pozları olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü
Emily Ratajkowski'nin küvet pozları olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü Emily Ratajkowski, kendisini defalarca kez aldattığı gerekçesiyle boşanma kararı aldığı Sebastian Bear-McClard ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sylvester Apollo Bear ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Dünyaca ünlü modelin Mart 2021'de dünyaya gelen oğluyla çıplak küvet pozları tartışma yarattı.
24.09.2022 Magazin
Emily Ratajkowski'den kadınlara destek!
Emily Ratajkowski'den kadınlara destek! Dünyanın en seksi kadınları arasında anılan model ve oyuncu Emily Ratajkowski dört yıllık eşi Sebastian Bear McClard tarafından defalarca kez aldatılmıştı. ABD’li model Emily Ratajkowski evli şarkıcı Adam Levine ile mesajlaşan kadınlara destek çıktı.
23.09.2022 Magazin
Emily Ratajkowski ihanetin ardından ortaya çıktı! Kırmızı bikiniyle görüldü
Emily Ratajkowski ihanetin ardından ortaya çıktı! Kırmızı bikiniyle görüldü Hollywood aktrisi Emily Ratajkowski, oğluyla sahilde bir aile gününün tadını çıkarırken, kıvrımlarını minik kırmızı bir bikiniye ortaya çıkardı.
7.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Emily Ratajkowski uzun zaman sonra paylaşım yaptı!
Emily Ratajkowski uzun zaman sonra paylaşım yaptı! Sebastian Bear McClard tarafından defalarca kez aldatılan model Emily Ratajkowski boşanmaya karar verdi. Eşiyle boşanma aşamasında olan ünlü model kendini çocuğuna ve doğaya verdi. Çocuğuyla bol bol zaman geçiren Emily Ratajkowski uzun zaman sonra sosyal medyada paylaşım yaptı. Emily Ratajkowski'yi görenler "O adam için üzülme" yorumları yaptı.
17.08.2022 Magazin
Emily Ratajkowski eşine bir şans daha verecek mi?
Emily Ratajkowski eşine bir şans daha verecek mi? Ünlü model Emily Ratajkowski'nin, 4 yıllık eşi Sebastian Bear McClard'dan ihanet yüzünden boşanacağı iddiası bir süredir magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü isim, yüzüğünü çıkararak da ilişkilerinin bittiği söylentilerini desteklemişti. Son olarak modele yakın bir kaynak; McClard'ın, Ratajkowski'ye kendisine bir şans daha vermesi için yalvardığını açıkladı.
4.08.2022 Magazin
Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard ayrıldı! Sebebi seri aldatma mı?
Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard ayrıldı! Sebebi seri aldatma mı? Cesur pozlarıyla sosyal medyada adından sıkça söz ettiren model ve oyuncu Emily Ratajkowski, 4 senedir evli olduğu Sebastian Bear-McClard'dan ayrılma kararı aldı. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Ratajkowski'nin aldatıldığına yönelik iddialar var.
19.07.2022 Magazin
Emily Ratajkowski'nin 31.yaş tatili!
Emily Ratajkowski'nin 31.yaş tatili! İngiliz asıllı ABD'li oyuncu ve model Emily Ratajkowski,, 31’inci yaşını Meksika Tulum’da kız arkadaşlarıyla çıktığı tatilde kutladı. Ratajkowski,zürefa desenli bikinisiyle adından söz ettirdi.
9.06.2022 Magazin
Kendall Jenner'ın ilhamı gökyüzü!
Kendall Jenner'ın ilhamı gökyüzü! ABD’li model Emily Ratajkowski, plaj giyim markası Inamorata’nın yeni tasarımlarını tanıtıyor. Ünlü model tasarımlarına verdiği isimlerle dikkat çekti.
16.05.2022 Magazin
Emily Ratajkowski, kırmızı mayosuyla Instagram’ı salladı!
Emily Ratajkowski, kırmızı mayosuyla Instagram’ı salladı! Son yılların popüler modellerinden Emily Ratajkowski, anne olduktan 9 ay sonra verdiği pozlarla Instagram’ı yaktı geçti. Ünlü model Emily Ratajkowski'nin geçen ay çıkan My Body (Benim Bedenim) adlı kitabı New York Times’ın en çok satanlar listesine girdi.
7.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emily Ratajkowski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emily ratajkowski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.