Apo

Apo

Son dakika apo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apo gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.343 apo haberi bulunmuştur. Tüm apo haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunu nedeniyle diziye ara veren usta oyuncu ara vermişti. Peki Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönüyor?
23.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi ünlü oyuncu Ebru Destan duyurdu. Kızılcık Şerberi dizisinde Apo karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
27.01.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu?  NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI?
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu? NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI? Kızılcık Şerbeti 46. bölümüyle ekrana geldi. Seyircileri şaşkına uğratan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Apo karakterinin kalk krizi geçirdiği görülürken, Mustafa’nın Nilay’a çocuk benden değil dediği görülüyor. Fragmanı izleyen vatandaşlar “Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Apo diziden ayrılıyor mu, Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, hamile mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay’ın çocuğu kimden?
20.01.2024 Televizyon
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor Kızılcık Şerbeti 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımının başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya yer alırken yeni bölüm fragmanında dehşet bir ayrıntı var. Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü takmaya hazırlanan Apo, Pembe hanıma döndü ve dedi ki: "Pembe hanım..." Apo, itirafa hazırlanırken Doğa'nın intikam planı ifşa oldu.
6.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih, "Lütfen izin ver, kendimi affetireyim" diye Doğa'ya yalavardı. Doğa, "Her şeye senin için katlanıyorum. Ama az kaldı" diyerek intikam için startı verdi. Öte yandan Umut önce Apo'ya şimdi de Fatih'e resti çekti.
26.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ile İbrahim karşı karşıya geldi. Ancak Ertuğrul'un gelişiyle Mihri ve Nursema kurtuldu. Öte yandan Umut, "Ben sizin kuklanız değilim, beni böyle azarlayamazsınız" diyerek Abdullah'a resti çekti.
23.10.2023 Televizyon
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim öğretim yılı pazartesi günü başladı, 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı.
14.09.2023 Yaşam
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında...
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında... Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşcıoğlu, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un nihakında Alev ve Apo şevu izliyoruz. Ancak Pembe onları çok uygunsuz bir şekilde yakalıyor. Öte yandan Doğa'nın intikam planı ikinci sezona kaldı.
1.06.2023 Televizyon
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'nin, PKK'yı destekleyen anlayışından bu memleket kurtulacak
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'nin, PKK'yı destekleyen anlayışından bu memleket kurtulacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Soylu, "Siz, CHP'nin bürosundan PKK işaretleri yapıyorsunuz, hiç yakışıyor mu bir terör örgütünün altına Cumhuriyet Halk Partisini koymak? Hiç Kandil'in talimatlarına onun uymasını sağlamak yakışıyor mu?" dedi.
26.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan CHP'ye HDP tepkisi: 3 kuruşluk oyunu alacağız diye...
Tanju Özcan'dan CHP'ye HDP tepkisi: 3 kuruşluk oyunu alacağız diye... Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'ye tepki göstererek, "Artık yeter ABD uşağı HDP'nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz" dedi.
16.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak
Bakan Soylu: Toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beylikdüzü Balık Hali'ni ziyaret etti. Soylu, “Suriye'nin kuzeyiyle, Irak'ın kuzeyinde toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak" dedi. Balıkçı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Soylu, seçim otobüsünün üstüne çıkarak vatandaşlarla birlikte "Duyanlara duymayanlara" şarkısını söyledi.
12.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin “Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği” dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Erdoğan, Ordu ve Giresun'da halka seslendi: Temmuzda yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız
Erdoğan, Ordu ve Giresun'da halka seslendi: Temmuzda yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Temmuz ayında maaşlarda yeni artış olacağını söyleyen Erdoğan, hem enflasyon farkının hem refah payının dikkate alınarak artışlar yapılacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "21 yıllık iktidarlık dönemimizde bizim önümüzü kesemedikleri için bu durumdan rahatsızlar. Hiç kusura bakmasınlar onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz. Şimdi karşımıza bir garip masayla çıktılar." dedi.
4.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan berberlere Pazar tatili açıklaması
Bakan Soylu'dan berberlere Pazar tatili açıklaması İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Pazar tatili berbere ana sütü gibi helaldir. Ticaret bakanımızla biraz önce tekrar konuştum. Şükrü başkanın söylediğini de söyledim, dediğini ifade ettim. Dedi ki inşallah bu önümüzdeki pazar değil ondan sonraki pazar berberlerde tatil başlıyor. Bu mesele bizim uzun zamandan beri, biz derken kendimizi sizin içinizde hissettiğim için biz diyorum" dedi.
4.05.2023 Gündem
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti Eski DGM savcısı Nuh Mete Yüksel, 76 yaşında hayatını kaybetti. Yüksel 28 Şubat sürecinde görev yapmış, Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen, Hizbullah, Alman vakıfları gibi birçok kritik soruşturmaya imza atmıştı.
30.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu ülke hainlere bırakılamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu ülke hainlere bırakılamaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium’da Gençlik İçin Hemen Şimdi Programı’nda açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs mesajı veren Erdoğan, "Bu ülke bu hainlere bırakılamaz. Gençler biz yapmak için varız bunlar yıkmak için var. Öyleyse çok çalışmamız lazım." dedi.
25.04.2023 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı: Esnaf ÖTV ödemeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı: Esnaf ÖTV ödemeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'nın Gemlik ilçesine yerli otomobil Togg ile geldi. Erdoğan, Gemlik'te vatandaşlara seslendi. Esnafa peş peşe müjdeler veren Erdoğan, "Esnafımız şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici işletmeciliği ve aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi.
24.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Apo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.