Antifriz

Antifriz

Son dakika antifriz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antifriz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antifriz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antifriz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antifriz gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 antifriz haberi bulunmuştur. Tüm antifriz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın  Kış şartlarında araç içindeki suyun donmasını engelleyerek motorun zarar görmesinin önüne geçen, radyatör ve soğutma sistemi içinde oluşabilecek pas, korozyon ve benzeri problemleri önleyerek verimliliği artıran antifrizin yer yıl değiştirilmesi gerektiği belirtiliyor.
18.01.2024 Gündem
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor Malatya’da havaların soğumaya başlaması ile birlikte araç sürücüleri sanayinin yolunu tutmaya başladı. Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten tamirciler, küçük bakımların ihmali ile büyük masrafların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.
22.10.2023 Gündem
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarı geldi. Oto tamircisi Musa İnan araçların, lastikleri, yağ ve su seviyesi, aydınlatması ve sileceklerine dikkat edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. İnan ayrıca sahte yağ konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
23.06.2023 Ekonomi
Bayram öncesi araçla uzun yola çıkacaklar dikkat! Bakımları mutlaka yapılmalı
Bayram öncesi araçla uzun yola çıkacaklar dikkat! Bakımları mutlaka yapılmalı Kurban Bayramı tatilinde araçları ile uzun yola çıkacak vatandaşlar oto tamirciler tarafından uyarıldı. Uzun yola çıkmadan mutlaka bakım ve gözden geçirme tavsiyesi yapıldı.
22.06.2023 Gündem
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Arabası olanlar dikkat! 'Bin liradan kaçıp 25 bin liradan olmayın'
Arabası olanlar dikkat! 'Bin liradan kaçıp 25 bin liradan olmayın' Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Elazığ'da sürücüleri uyaran oto tamir ustaları, bin liralık kışlık bakımdan kaçan sürücülerin ileride 25 bin lira masrafla karşı karşıya kalabileceklerini söyledi.
4.12.2022 Ekonomi
Aracına 200 liraya antifriz almaktan kaçanlar 30 bin TL masraf kapıda
Aracına 200 liraya antifriz almaktan kaçanlar 30 bin TL masraf kapıda Diyarbakır'da uzmanı kış mevsiminde sürücüleri araçlarında antifriz kullanmaları konusunda uyararak, 200 liraya antifriz almaktan kaçanları 30 bin TL masraf beklediğini söyledi.
1.12.2022 Gündem
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı Lastikçiler, hem yollardaki gizli buzlanma hem de kar yağdığında lastikçilerde oluşacak yoğunluk nedeniyle sürücülerin, kent merkezlerine kar yağışını beklemeden araçlarına kışlık lastik taktırmalarını istedi.
29.11.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı: Merdiven altı 'antifriz'e dikkat
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı: Merdiven altı 'antifriz'e dikkat Havaların soğumasıyla birlikte otomobillere kışlık bakımı yaptırmak şart olurken, oto tamir ustaları merdiven altı antifrizlere karşı uyarıyor. Merdiven altı antifrizlerin, maliyeti büyük arızalara sebep olabileceğini belirten oto tamir ustası, "Merdiven altı antifrizler radyatör tıkanmalarına, silindir kapağı çatlamalarına, radyatörlerin donmasına neden olur" dedi.
13.11.2022 Otomobil
Arabası olan herkes için geçerli! 30 bin TL masraf çıkıyor
Arabası olan herkes için geçerli! 30 bin TL masraf çıkıyor Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Havalar giderek soğuyor. Bununla birlikte sürücüler için de uyarılar peş peşe geliyor. Bin TL'lik ödemeden kaçarken 20- 30 bin TL'lik masrafla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşte araç sahipleri için kritik açıklamalar...
31.10.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yaptırmayan 40 bin lira ödüyor
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yaptırmayan 40 bin lira ödüyor Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç sahiplerinin bakım telaşı başladı. İstanbul Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Metin Bakacak kış bakımıyla ilgili, "Araba sahipleri kış bakımlarını yaptırmadığı taktirde 40 bin liraya kadar masrafla karşılaşabilir." ifadelerini kullandı.
18.10.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiren uyarı! Hemen değiştirin
Arabası olan milyonları ilgilendiren uyarı! Hemen değiştirin Sürücüler havaların soğumasıyla araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmak için oto sanayilerin yolunu tuttu. Oto tamirciler, kış gelmeden araçların mutlaka bakımdan geçmesi gerektiğine dikkat çekti. Öte yandan, lastik bakımlarının da yapılması gerektiğini belirten oto tamir ustaları, antifriz ve cam suyunun hayati önem taşıdığını söyledi.
7.10.2022 Otomobil
Otomobil sahibi herkesi ilgilendiriyor! Fahiş fiyat için düğmeye basıldı Servis ücreti...
Otomobil sahibi herkesi ilgilendiriyor! Fahiş fiyat için düğmeye basıldı Servis ücreti... Periyodik bakım ücretleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Düğmeye basıldı. Son yıllarda vatandaşın sıklıkla şikayetçi olduğu otomobil yetkili servislerinin ücret politikası, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme geldi. TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, öncelikle otomobil markalarının sunduğu garanti çerçevesinin yetkili servislerde bir koz olarak kullanıldığına işaret etti.
15.04.2022 Ekonomi
LPG’li aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik açıklama: Ucuz fiyatlara satılıyor ancak...
LPG’li aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik açıklama: Ucuz fiyatlara satılıyor ancak... LPG’li araç sahibi herkesi yakından ilgilendiriyor. Çok önemli uyarı geldi. Piyasanın altında fiyatlara satılıyor ancak korumak yerine zarar veriyor. Tüm araçlar soğuk havalardan olumsuz yönde etkilenirken, LPG’li araçlarda durum daha fazla hayati önem taşıyor. Dikkat edilmediği takdirde yangınlar çıkabiliyor. Araç sahiplerinin ucuz antifriz kullanmaması konusunda uyarı geldi.
1.02.2022 Gündem
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı Uzun süredir etkisini sürdüren kar yağışı, beraberinde çok sayıda kazayı da getirdi. Kar yağışı ve buzlama sebebiyle kayganlaşan yollarda kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı.
29.01.2022 Ekonomi
Akaryakıt tüketimini artırıyor! Bunu yapan yanar, yüzde 20 daha fazla öder...
Akaryakıt tüketimini artırıyor! Bunu yapan yanar, yüzde 20 daha fazla öder... Benzin, motorin ve LPG'de fiyatlar arttı. Akaryakıtta fiyat artışının yanında bir de soğuk hava etkisi ile tüketim daha da fazla oluyor. Hayatı olumsuz etkileyen soğuk hava ve kar araçların yakıt tüketimini de yüzde 10-20 artırıyor. Bu soğuk havalarda daha daha az yakıt tüketmek mümkün. Peki nasıl? Akü, lastik, gaz, fren, motor... İşte kar ve soğukta cebinizin yanmasını önleyecek 10 öneri...
28.01.2022 Ekonomi
Arkadaşlarıyla iddiaya girdi, yarım çay bardağı antifriz içti! 25 yaşındaki genç...
Arkadaşlarıyla iddiaya girdi, yarım çay bardağı antifriz içti! 25 yaşındaki genç... Konya’nın Kulu ilçesinde arkadaşlarıyla iddiaya giren genç, antifriz içmesi sonucu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
13.01.2022 Gündem
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Mutlaka yaptırın. Kış mevsimine girilmesiyle kışlık araç bakım yoğunluğu arttı. Oto sanayicilerin yoğun mesaisi sürerken, ustalar sürücülerin antifriz ve lastik bakımının yapılması gerektiği konusunda uyardı.
17.12.2021 Ekonomi
Araçlara kışlık bakım uyarısı! 500 liradan kaçayım derken 10 bin liradan olmayın
Araçlara kışlık bakım uyarısı! 500 liradan kaçayım derken 10 bin liradan olmayın Siirt’te, havaların soğumasıyla birlikte sanayi ustaları, sürücüleri kışlık bakım yapmaları konusunda uyardı. Oto tamir ustası Ferhat Tekin, sürücülerin 500 liradan kaçıp 10 bin lira masrafla karşı karşıya kalabileceklerini söyleyerek uyarıda bulundu.
13.12.2021 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Antifriz diye aldığınız şey motoru bitiriyor
Arabası olanlar dikkat! Antifriz diye aldığınız şey motoru bitiriyor Son dakika haberi... Araba sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiren kritik açıklama! Ustalar uyardı, deniz suyundan yapılıyor, çok büyük hasar bırakıyor. Herkes ucuz diye tercih ediyor ama arabanızın motoru iflas edebilir. Düzce’de uzun yıllardır motor tamiri yapan Emrah Ustaoğlu, sürücüleri piyasadaki antifrizlere karşı çok önemli bilgiler verdi.
1.12.2021 Otomobil
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var...
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var... Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor. 1 Aralık itibariyle başlayacak trafikte kış kuralları 1 Nisan 2022'ye kadar devam edecek. Kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesilecek. Sürücüler için önemli uyarılar yapıldı. Kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması büyük önem taşıyor. Kış lastiklerinin karlı ve buzlu havalarda fren mesafesini yüzde 30 oranında kısalttığı ve kazaların önlenmesinde yüksek fayda sağladığını ifade edildi. Öte yandan tüm sürücülerin güvenli sürüş için araçlarını kontrol ettirmesinde fayda var.
29.11.2021 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat, uzmanlar uyarıyor!
Arabası olanlar dikkat, uzmanlar uyarıyor! Kış kapıya dayandı. Uzmanlar uyarıyor. Soğuk ve yağışlarla birlikte yol şartları değişime giriyor. Her türlü aracın kış öncesi bakıma ihtiyacı var.
27.10.2021 Otomobil
Yaz aylarında araç bakımı ihmal edilmemeli!
Yaz aylarında araç bakımı ihmal edilmemeli! Yaz aylarında sıcak havalar insanları etkilediği kadar araçları da etkiliyor. Özellikle motor soğutma sistemlerinde bakımların yolculuk öncesi yapılması sürüş güvenliği ve konforu için büyük önem taşıyor.
11.08.2021 Otomobil
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar...
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar... Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Birçok kişi bilmiyor. Araba sahiplerinin mutlaka eksiksiz olarak yapması gerekiyor. Artan sıcaklıklar insanları zorladığı gibi otomobiller üzerinde de etkili oluyor. Bakımsız otomobilleri yol kenarlarında bolca görmek mümkünken tam bakımlı otomobillerin sıcaktan etkilenmesi zorlaşıyor. Otomobilin sıcaklıkla mücadele etmesi için ana etken bakımların eksiksiz olmasından geçiyor.
5.08.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Antifriz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antifriz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.