Antidepresan

Antidepresan

Son dakika antidepresan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antidepresan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antidepresan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antidepresan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antidepresan gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 antidepresan haberi bulunmuştur. Tüm antidepresan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de yaşlılar arasında giderek artıyor! Kronik rahatsızlık olarak ortaya çıksa da nedeni bambaşka
Türkiye’de yaşlılar arasında giderek artıyor! Kronik rahatsızlık olarak ortaya çıksa da nedeni bambaşka 2013 yılında 37 milyon 258 bin 388 kutu olan antidepresan kullanımı, yüzde 75 oranında artarak 2023 yılında 65 milyon 451 bin 831 kutuya çıktı. Depresyon sadece gençleri değil, yaşlıları da etkiliyor. İleri yaş depresyonu olarak adlandıran ve özellikle 65 yaş ile üstü bireylerde ortaya çıkan bu durum daha çok fiziksel güçlerin azalması, yakınların kaybı ve sosyal statüdeki değişimlere dayanıyor. Klinik Psikolog Burcu Amrağ da yaşlılarda depresyon riskine dikkat çekerken, belirtilerin kronik hastalıklarla karıştırılabileceğini ve enerjisiz ve yorgun hissetme, uyku ve iştah değişiklikleri ve/veya unutkanlık, konsantrasyon güçlüğü gibi yakınmaları olan ileri yaştaki kişilerin mutlaka depresyon açısından da değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
24.03.2024 Yaşam
Rober Hatemo antidepresan kullandığını söyledi! "Babam vefat ettikten sonra garip şeyler olmaya başladı!”
Rober Hatemo antidepresan kullandığını söyledi! "Babam vefat ettikten sonra garip şeyler olmaya başladı!” Mart 2022'de babası Şahin Hatemo'nun ölümü ardından sahnede sevenleriyle buluştu. "Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başladı" diyen Hatemo, yaşadığı sağlık sorunlarından ve tedavi sürecinden bahsetti.
16.02.2024 Magazin
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi duyurdu. Kara Para aklma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polay, geçtiğimiz ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine kaldırılmıştı. Antidepresan ilaç kullandığı öğrenilen Dilan Polat, yapılan tedavinin ardından cezaevine sevk edilmiştiş. Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi Şükran Polat kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
13.01.2024 Gündem
Akıl hastanesine kaldırılmıştı! Dilan Polat için felç açıklaması geldi
Akıl hastanesine kaldırılmıştı! Dilan Polat için felç açıklaması geldi Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Polat'ın 4 yıldır antidepresan kullandığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise avukatı Dilan Polat'ın sağlık durumu ile ilgili felç riski ihtimaliden bahsetti.
1.01.2024 Gündem
Böylesi hiç görülmedi! Tam  2 bin yıllık, Bursa'da ele geçirildi
Böylesi hiç görülmedi! Tam 2 bin yıllık, Bursa'da ele geçirildi Bursa'da ortaya çıkan 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil için önce eksper gönderip ardından da alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 3'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aramice yazılı 26 sayfalık tarihi eserin Barnabas'ın kayıp İncil'i olup olmadığının incelenmesi için müzeye verileceği öğrenildi.
26.12.2023 Gündem
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi Ziraat Mühendisi Kemal Özdemir, "Sarı kantaron, lavanta, oğulotu, tıbbi papatya, ginkgo, passiflora gibi antidepresan bitkileri doktor kontrolünde kullanılmalı. Aksi takdirde olumsuz etkileri de olabilir" dedi.
26.12.2023 Yaşam
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor?
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya’nın şarkıcı Mert Demir’le flört ettiği iddia edildi. Demir’in son şarkısı “Ateşe Düştüm”de fonda duyulan ses Serenay Sarıkaya’ya ait olması nedeniyle ikilinin bu şarkıdan sonra flört ettiği söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.11.2023 Magazin
Osmanlı’dan günümüze… Doğal antidepresan ve kanser savaşçısı ghee yağının faydaları saymakla bitmiyor! A, D, E ve K2 vitamini içeren tek besin
Osmanlı’dan günümüze… Doğal antidepresan ve kanser savaşçısı ghee yağının faydaları saymakla bitmiyor! A, D, E ve K2 vitamini içeren tek besin Tereyağının yüzde 99 oranında süt yağı içeren ve sade yağ olarak da bilinen Ghee yağı, son dönemlerde yeniden popüler hale geldi. Osmanlı döneminden günümüze kadar gelen bu lezzetli yağ, aynı anda A, D, E ve K2 vitaminlerini içeren tek besin olarak biliniyor.
17.10.2023 Sağlık
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Doğal antidepresan! Ağrı kesici özelliği dikkat çekiyor, uyku sorunları için çözüm...
Doğal antidepresan! Ağrı kesici özelliği dikkat çekiyor, uyku sorunları için çözüm... Kireçlenmelere karşı etkili, kronik yorgunluğu bitiriyor. Bel ve boyun fıtığı, romatizma, epilepsi, uyku sorununa iyi geliyor, antidepresan ve ağrı kesici özelliği bulunuyor. Karaciğerin bağışıklık sistemi, karaciğer yağlanması, hepatit B, sivilce gibi cilt sorunlarında etkili, kronik yorgunluk hissi, ciltte sivilce oluşumu, karaciğer yağlanması ve hepatit B için çok faydalı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, her derde deva kürün tarifini verdi...
10.09.2023 Sağlık
Canan Karatay ‘bunlar doğal antideprasan’ diyerek açıkladı! İşte strese karşı doğal çözümler
Canan Karatay ‘bunlar doğal antideprasan’ diyerek açıkladı! İşte strese karşı doğal çözümler Canan Karatay strese karşı doğal çözümü açıkladı. Prof. Dr. Canan Karatay, sağlığın en büyük düşmanların stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
29.08.2023 Sağlık
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor Dahiliye Uzman Dr. Pelin Köprücü Arslan, "Sıcak çarpmasında genellikle şu belirtileri görüyoruz. Yüksek ateş, kuru ve kızarık cilt, kalp atım hızında artış, baş dönmesi, baş ağrısı ve hatta komaya kadar giden hastalarımız olabiliyor. Ciddi bir organ hasarına da neden olabiliyor ve ölüme kadar giden hasta sonuçlarını görebiliyoruz" dedi.
24.07.2023 Sağlık
Kaldirik Otu Nedir? Kaldirik Otu Faydaları Nelerdir?
Kaldirik Otu Nedir? Kaldirik Otu Faydaları Nelerdir? Kaldırık ya da kaldirik otu diğer isimleri ile ıspıt, hodan ya da sığırdili olarak da bilinir. Bahar aylarında satılan kaldirik otu hodangiller familyasındandır.
11.07.2023 Sağlık
Kantaron Otu Nedir? Kantaron Otu Faydaları Nelerdir?
Kantaron Otu Nedir? Kantaron Otu Faydaları Nelerdir? Kantaron otu, sarı kantaron ya da kılıç otu olarak da bilinir. Bu bitki, sarı kantarongiller ailesine dahil olan aslında çiçekli bir bitkidir. Özellikle son yıllarda yağ olarak kullanımı artmış, birçok şeye iyi geldiği bilinen bir bitkidir. Aslında çok uzun yıllardır hastalık tedavilerinde ve çeşitli amaçlarla kullanılan bu bitki, günümüzde daha fazla ilgi görmektedir. Kantaron otunun bu denli ilgi görmesinin sebebi ise hem faydalarının çok fazla olması hem de çok hızlı etki göstermesidir.
11.07.2023 Sağlık
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kantaron yağı özellikle yara izlerinin tedavisinde kullanılan bir yağdır. Saç bakımı, cilt bakımı ve sindirim sistemi için de kantaron yağının kullanılması önerilir. 
11.07.2023 Sağlık
Çoban Çökerten Otu Nedir? Çoban Çökerten Otu Faydaları Nelerdir?
Çoban Çökerten Otu Nedir? Çoban Çökerten Otu Faydaları Nelerdir? Botanikteki ismi Tribulus terrestis olarak da ifade edilen çoban çökerten otu yaban kimyonu ailesindendir. Doğada kendi kendine yetişen çoban çökerten otu toprağa yatay bir şekilde büyür.
7.07.2023 Sağlık
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bitkisel yağlar genellikle sağlık için gerekli faydaları sağlamaktadır. Sarı kantaron yağı da yaraları iyileştirmesi beklenen ve en çok kullanılan yağlar arasında gösterilmektedir. 
23.06.2023 Sağlık
Annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bağcılar'da annesinin kafasını keserek sokağa atan Ali Sayan'ın yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Sayan olayı hatırlamadığını söylerken, sanığın babası ve abisi ise şikayetçi olmadıklarını dile getirdi. Öte yandan tanık olarak dinlenen Faydagül Sayan ise “Üstünde ve elindeki bıçakta kan vardı. İçeri baktım Havva'yı ölmüş halde gördüm. Öldüğünde elleri kafası yerindeydi. ‘Ali ne yaptın? Anneni mi öldürdün? dedim. Ağzından kan gelmişti, kan tavana sıçramıştı. ‘Komşular duymasın' dedi Ali. Gözleri dışarı çıkacak gibiydi” dedi. Mahkeme ara kararında sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
22.06.2023 Gündem
Sanal anne babalar internette çocuk avında! "Ben senin sanal annenim yavrum!"
Sanal anne babalar internette çocuk avında! "Ben senin sanal annenim yavrum!" Çocuklar ve ergenler arasında sanal anne-baba akımı başladı. Kendilerini ‘yasak koymayan, eğlenceli, anlayışlı’ olarak tanımlayan sanal anne-babalar, ağlarına düşürdükleri çocukları gerçek ailelerine karşı soğutuyor. Onların cinsel yönelimlerini, inançlarını, yaşantı şekillerini değiştirmeye çalışıyor.
14.06.2023 Gündem
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ şarkısına gözünü dikti!
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ şarkısına gözünü dikti! Şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda 2.Sayfa programında Mabel Matiz’in seslendirdiği 'Antidepresan' şarkısını yorumlamasıyla gündeme gelmişti. Nihat Doğan şimdi ise şarkıyı almak için vereceği parayı açıkladı.
30.03.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık!
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık! 'Kiralık Aşk', 'Dikkat Köpek Var' ve 'Lise Defteri' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısının birçok oyuncu tarafından yorumlanmasıyla ilgili soru sorulan Büyüktopçu, cevabıyla dikkat çekti.
4.02.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt!
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt! Merve Boluğur özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi. Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla da çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.
4.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Antidepresan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antidepresan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.