Annesini Öldürdü

Annesini Öldürdü

Son dakika annesini öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan annesini öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını annesini öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annesini Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annesini öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 annesini öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm annesini öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Yakup Babacan (28), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında indirim uygulanarak müebbet hapse çarptırıldı.
25.01.2024 Gündem
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım İzmir'de annesi Fazile Ç.'yi (23) öldüren Barış Ç. (23), polisteki ifadesinde; annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.
11.12.2023 Gündem
16 yaşındaki çocuk tabancayla annesini öldürdü
16 yaşındaki çocuk tabancayla annesini öldürdü Samsun'da 16 yaşındaki çocuk annesine tabancayla öldürüp kayıplara karıştı.
27.07.2023 Gündem
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı! Bu kez ev kiralamak isteyenleri tuzağa düşürdüler. İnternet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı veren 3 şahıs, aynı evi farklı müşterilere kiraladıktan sonra ortadan kayboldu. Ortaya attıkları yalanla müşterileri günlerce oyalayan fırsatçıların, oyunu mağdurlar tarafından böyle fark edildi.
24.03.2023 Yaşam
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi Samsun'da kendisini görmeye geldiği annesini okulda öldürüp, annesinin erkek arkadaşını da ağır yaralayan 17 yaşındaki çocuk hakkında 39 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
23.03.2023 Yaşam
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var Türkiye sahte doktor, sahte fizyoterapist ve sahte diş hekimi skandallarını konuşurken, sonra şimdi de sahte akademisyenliğe götüren süreç ortaya çıktı. İnternet siteleri, ‘doçentlik’ makaleleri yazdıklarını belirten şirketlerin reklamlarıyla dolu. Ücretler 6 bin dolara kadar çıkarken kredi kartına 12 taksit bile yapılıyor. O kadar ki bu yolla profesör olan dahi var...
17.01.2023 Gündem
Evlat dehşeti! Alkol almasına kızan annesini öldürdü
Evlat dehşeti! Alkol almasına kızan annesini öldürdü Adana’da eve alkollü geldiği için kendisine kızan annesini silahla vurarak öldüren genç gözaltına alındı.
16.01.2023 Yaşam
Dilan Polat'ın son paylaşımı tepki çekti! Helikopter kiraladı
Dilan Polat'ın son paylaşımı tepki çekti! Helikopter kiraladı Doğum fotoğrafçılığıyla kariyerine başlayan ve ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat, sık sık iş insanı eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle gündeme geliyor. Ünlü çift bu kez de küçük çocuklarına aldıkları doğum günü hediyesi ile dikkat çekti.
26.12.2022 Magazin
Antalya'da kan donduran cinayet! Tartıştığı annesini boğazından bıçakladı
Antalya'da kan donduran cinayet! Tartıştığı annesini boğazından bıçakladı Kan donduran cinayet Antalya'da gerçekleşti. Anne ile oğul arasında yaşanan tartışma korkunç sonla bitti. Annesini öldüren şahıs komşuları tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Olayı duyup eve gelen baba ise uzun süre gözyaşı döktü.
8.12.2022 Yaşam
Kız kardeşi ağır yaralandı kendisi ve annesi vefat etti! Gol kralı bombalı saldırı sonucu...
Kız kardeşi ağır yaralandı kendisi ve annesi vefat etti! Gol kralı bombalı saldırı sonucu... Rusya'nın Ukrayna işgalinin 6.gününde bombalı saldırıda bulunan Rus askerleri golcü futbolcu Dmytro Martynenko ve annesini öldürdü.
2.03.2022 Futbol
14 yaşındaki kayıp kız çocuğu ölü bulundu
14 yaşındaki kayıp kız çocuğu ölü bulundu Malatya’da kayıp olarak aranan 14 yaşındaki kız çocuğu ölü olarak bulundu.
24.02.2022 Yaşam
Şişli'de feci ölüm! Başına poşet geçirilmiş halde bulundu
Şişli'de feci ölüm! Başına poşet geçirilmiş halde bulundu Şişli’de yabancı uyruklu bir kişi apartta ölü olarak bulundu. Başında poşet sarılı olan kişinin kesin ölüm nedeni adli Tıp Kurumu’nda yapılacak olan incelemenin ardından belirlenecek.
24.02.2022 Yaşam
Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü, babasını yaraladı!
Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü, babasını yaraladı! Şanlıurfa’da İbrahim Halil Badıllı (28), uyuşturucu almak için para istediği annesi Hanife Badıllı’yı (76) çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldürdü, babası Emin Badıllı’yı (81) ise yaraladı.
24.02.2022 Yaşam
Banyoya saklanan annesini öldürdü, babasını defalarca bıçakladı!
Banyoya saklanan annesini öldürdü, babasını defalarca bıçakladı! Kayseri'de, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Kadir Dursun, tartıştığı annesi Aysel Dursun'u tabancayla vurarak öldürüp, babası Duran Dursun'u da bıçakla yaraladı. Silahı daha sonra kendi başına dayayıp, ateşleyen Kadir Dursun, ağır yaralandı. Kadir Dursun, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 
23.11.2021 Gündem
17 yaşındaki genç, tabancayı temizlerken annesini öldürdü!
17 yaşındaki genç, tabancayı temizlerken annesini öldürdü! Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde babasına ait ruhsatlı tabancayı temizlerken kazayla annesi Müzeyyen Ç.'yi (44) vurarak ölümüne neden olan Y.E.Ç. (17), çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
18.10.2021 Gündem
13 yaşındaki kız üvey annesini öldürdü! '1 yıldır planlıyordum'
13 yaşındaki kız üvey annesini öldürdü! '1 yıldır planlıyordum' Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, üvey annesi Z.O.'yu (56), İngiliz anahtarı ile başına vurup 2 yerinden bıçaklayarak öldüren E.N.O. (13) adlı kız çocuğu tutuklandı. Üvey annesinden nefret ettiğini söyleyen E.N.O., " Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" dediği öğrenildi.
28.06.2021 Gündem
Giresun'da dehşet! Annesini baltayla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı
Giresun'da dehşet! Annesini baltayla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı Giresun'un Bulancak ilçesinden kan donduran bir haber geldi. T.A. isimli kişi, annesini baltayla öldürdü, kardeşi ile 2 polisi yaraladı. T.A., bu sırada yaralı polis memurlarından birisinin açtığı ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti.
16.05.2021 Yaşam
Gaziantep'te vahşet! Rehin aldığı annesini öldürdü!
Gaziantep'te vahşet! Rehin aldığı annesini öldürdü! Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, tartıştığı annesi Vesile Dönmez'i evde rehin alan Uğur Dönmez, pompalı tüfekle vurarak, öldürdü.
29.12.2020 Gündem
'Süpermen' dehşeti! Önce arkadaşını sonra annesini öldürdü
'Süpermen' dehşeti! Önce arkadaşını sonra annesini öldürdü Ukrayna'da Süpermen hırkası giymiş 26 yaşındaki kişi, arkadaşını boğarak öldürdü. İzlerini örtmeye çalışan katil zanlısı, öldürdüğü kişinin oda arkadaşı ve annesini de öldürdü. Zanlının gözaltına alındığı belirtildi.
26.12.2020 Gündem
Kedi tartışması sonucu annesini öldürdü
Kedi tartışması sonucu annesini öldürdü Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde evde cesedi bulunan kadının, oğlu tarafından öldürüldüğü tespit edildi.
4.07.2020 Yaşam
Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü
Uyuşturucu parası vermeyen annesini öldürdü Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Erol G.’nin (33), uyuşturucu parası vermediği için tartıştığı annesi Durdu G.’yi (54) başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü ileri sürüldü. Durdu G.’nin kızları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.
1.12.2019 Yaşam
Emine Bulut'un katili hakim karşısında!
Emine Bulut'un katili hakim karşısında! Kırıkkale'de, eski eşi Emine Bulut'u (38) 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'ın (43) tutuklu yargılanmasına başlandı. Kadın dernekleri temsilcileri, duruşma öncesi adliye önünde açıklama yaptı.
9.10.2019 Gündem
Annesini öldürdü! Aynaya bu yazıyı yazdı
Annesini öldürdü! Aynaya bu yazıyı yazdı Bursa'nın Gemlik ilçesinde evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulunan kadının oğlu, katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
12.09.2019 Yaşam
Annesini öldürdü, şüphe çekmemek için bunu yaptı
Annesini öldürdü, şüphe çekmemek için bunu yaptı Ordu’da annesini boğarak öldüren şahıs, şüphe çekmemek için akrabalarını arayıp yardım istedi. Otopsi raporunda ölen kadının boynunun kırık olduğu tespit edilirken, suçunu itiraf eden oğlu adliyeye sevk edildi.
29.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Annesini Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annesini öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.