Ankara Spor Salonu

Ankara Spor Salonu

Son dakika Ankara Spor Salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Spor Salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Spor Salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Spor Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara spor salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.042 ankara spor salonu haberi bulunmuştur. Tüm ankara spor salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim?
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim? CHP'yi kurultay heyecanı sardı. 1368 kurultay delegesi, CHP yeni genel başkanını belirlemek için sabırsızlanıyor. 13 yıldır genel başkanlık görevini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ile Manisa Milletvekili Özgür Özel CHP yeni genel başkanlığı için yarışıyor. Peki, CHP kurultayı kim kazandı? 38. CHP kurultayı adayları kim, CHP genel başkanı kim oldu?
4.11.2023 Gündem
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler?
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı ile ilgili detaylar 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı genel başkan seçimi öncesinde sorgulanmaya başlandı. Peki, CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? CHP kurultay adayları kimler?
4.11.2023 Gündem
CHP'de Özgür Özel 8. Genel Başkan oldu
CHP'de Özgür Özel 8. Genel Başkan oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile bugün ve yarın Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Grup Başkanı Özgür Özel’in yarışına sahne olan kurultayda yarın yeni parti yönetimi belirlenecek. İlk sonuçlarda 1366 kayıtlı delegenin 682'si Özgür Özel'e, 664'ü Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verirken; sandıktan 18'i geçersiz, 2'si boş olmak 20 geçersiz oy çıkmıştı. Yapılan 2'nci tur seçim sonuçlarında Özgür Özel 812, Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. Açıklanan sonuçlar sonrası Özgür özel CHP Genel Başkanı oldu.
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, canlı izle aktif mi? GS Nef Türk Telekom bilet fiyatları ne kadar?
Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, canlı izle aktif mi? GS Nef Türk Telekom bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Nef, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi 3. maçında deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak. Türk Telekom, bu sezon sahasında oynadığı 16 lig maçını da kazandı. Peki, Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izle var mı?
1.06.2023 Basketbol
Ev hanımlarına emeklilik desteği! Aile Koruma Kalkanı Programı nedir, ev hanımlarına emeklilik şartları nelerdir, ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır?
Ev hanımlarına emeklilik desteği! Aile Koruma Kalkanı Programı nedir, ev hanımlarına emeklilik şartları nelerdir, ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? 14 Mayıs seçimleri için çalışmalar başlarken, AK Parti'nin seçim beyannamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Üniversiteli öğrencilerine vergi muafiyetinden, ev hanımlarına emeklilik desteğine; kamuda mülakatın kaldırılmasından, enflasyon ve büyüme hedefine birçok başlık beyannamede yer alıyor. Söz konusu vaatlerin açıklanmasının ardından “Aile Koruma Kalkanı Programı nedir, ev hanımlarına emeklilik şartları nelerdir, ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Ev hanımlarına emeklilik desteği…
11.04.2023 Gündem
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi!
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi! Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapılıyor. Kabine üyeleri toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldi.
11.04.2023 Ekonomi
Vergi muafiyeti nedir, ne anlama geliyor? Üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti şartları nelerdir?
Vergi muafiyeti nedir, ne anlama geliyor? Üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti seçim beyannamesini açıklıyor. Erdoğan’ın açıkladığı seçim vaatlerinden biri de Üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti oldu. Erdoğan vaadi "Üniversiteli öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanacak." İfadesiyle duyurdu. Peki, vergi muafiyeti nedir, ne anlama geliyor? Üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti şartları nelerdir? Vergi muafiyeti nasıl alınır?
11.04.2023 Gündem
AK Parti seçim beyannamesinde neler var, 2023 AK parti seçim vaatleri açıklandı mı?  AK Parti 23 maddelik seçim beyannamesi içeriği nedir?
AK Parti seçim beyannamesinde neler var, 2023 AK parti seçim vaatleri açıklandı mı? AK Parti 23 maddelik seçim beyannamesi içeriği nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti seçim beyannamesini açıklıyor. Peki, AK Parti seçim beyannamesi 2023 açıklandı mı, AK Parti seçim beyannamesi nedir, 23 maddelik AK Parti seçim beyannamesinde neler var? Seçim beyannamesinde neler var?
11.04.2023 Gündem
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı. "Önümüzdeki dönemde ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere getireceğiz" diyen Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı. Ankara-İstanbul arasına süper hızlı tren hattının kurulacağını belirten Erdoğan, 6-G teknolojisinin hazırlıklarına da başlanılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayata geçireceğimiz "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz." dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili ise şunları söyledi: Son 5 yıldaki uygulama tecrübesine ve değişen ihtiyaçlara göre restore ederek, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize daha fazla katkı verecek şekilde geliştireceğiz.
11.04.2023 Gündem
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak?
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak? AK Parti'de liste maratonu sona erdi. Sırada seçim beyannamesi açıklanacağı aday tanıtım toplantısı var. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 600 ismi kamuoyuna duyuracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena önündeki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Gümbür gümbür 14 Mayıs'a gidiyoruz. Buradaki katılımı görünce mutluluğum daha da arttı." diye konuştu.
11.04.2023 Gündem
Uzman isimler 'Türkiye Yüzyılı'nı yorumladı: 'Yeni Kızılelma... Erdoğan bilinen siyasete format attı'
Uzman isimler 'Türkiye Yüzyılı'nı yorumladı: 'Yeni Kızılelma... Erdoğan bilinen siyasete format attı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen program ile "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini açıkladı. Gazeteciler ve uzmanlar 16 farklı başlığın yer aldığı vizyon belgesini yorumladı. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Erdoğan yeni bir siyaset tarzı önerdi. Bilinen siyasetlere de bir format attı aslında" dedi.
28.10.2022 Gündem
Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı' coşkusu! Binlerce kişi akın etti
Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı' coşkusu! Binlerce kişi akın etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin 'Türkiye Yüzyılı' programının tanıtımını gerçekleştirdiği Ankara Spor Salonu'ndaki toplantıya 81 ilden AK Parti teşkilatlarından katılım sağlandı. Salonun içi tamamen dolarken, çevresinde de büyük bir kalabalık toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı öncesi dışarıda kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bizi bölemeyecek, kimse bizim önümüze taş koyamayacak" dedi.
28.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Yüzyılı" projesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Yüzyılı" projesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hücrelerine kadar vesayete hizmet etmek üzere hazırlanmış 12 Eylül darbesi Anayasasının raf ömrü çoktan dolmuştur. Bu doğrultuda başlattığımız girişimlerin bazıları Meclis safhasında, bazıları daha teklif aşamasında, muhalefetin destek vermemesi sebebiyle, akim kalmıştır. Her şeyiyle milli iradenin ürünü yeni bir Anayasayı ülkemize kazandırmak, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun ilk hedeflerinden biridir" dedi.
28.10.2022 Siyaset
Vizyon belgesi nedir, Vizyon belgesi 28 Ekim’de mi açıklanacak? AK Parti vizyon belgesi ne zaman açıklanacak?
Vizyon belgesi nedir, Vizyon belgesi 28 Ekim’de mi açıklanacak? AK Parti vizyon belgesi ne zaman açıklanacak? Vizyon belgesi nedir, AK Parti vizyon belgesi ne zaman açıklanacak? 2023'ün yol haritası niteliğindeki belgenin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiden, dış politikaya kadar pek çok başlıktaki hedefleri sırlayacak.
27.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu
Milletler Ligi'nde şampiyon İtalya oldu FIVB Milletler Ligi final maçında altın madalya için İtalya ve Brezilya karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında İtalya, rakibi Brezilya’yı 3-0 yenerek şampiyon oldu ve altın madalya kazandı.
17.07.2022 Voleybol
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde karşılaştığı İtalya'ya 3-0 mağlup oldu ve finale çıkma şansını kaybetti.
16.07.2022 Voleybol
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi!
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi! Dün akşam çeyrek final maçında Tayland'la karşılaşan ve güçlü rakibini 3-1'lik skorla deviren Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'un maç sonunda özür paylaşımı büyük dikkat çekti.
15.07.2022 Voleybol
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde yarı finale çıktı! İşte dev rakibimiz
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde yarı finale çıktı! İşte dev rakibimiz Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi çeyrek final maçında Tayland'ı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Millilerin yarı finaldeki rakibi İtalya oldu.
14.07.2022 Voleybol
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi'nde Türkiye, Bulgaristan ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliğinde yapılan maçta ay-yıldızlılar, rakibini 3-0 mağlup etti.
5.06.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Spor Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara spor salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.