Android Telefon

Android Telefon

Son dakika android telefon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan android telefon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını android telefon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Android Telefon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan android telefon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.797 android telefon haberi bulunmuştur. Tüm android telefon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Advertorial
vivo V25 5G inceleme
vivo V25 5G inceleme vivo’nun göz alıcı ve renk değiştiren tasarımına ek, iyi bir pil ömrü ve her durumda kullanışlı kameralar sunan yeni akıllı telefonu V25 5G tüm detayları ile incelendi.
21.11.2022 Advertorial
Oppo A96 inceleme
Oppo A96 inceleme Bütçesini çok aşmadan günlük işlerini rahatlıkla karşılayabilecek bir Android telefon isteyenler için Oppo A96 bu videoda detaylı bir şekilde incelendi.
10.11.2022 Advertorial
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor...
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor... Telefonunuza bu uygulamayı indirdiyseniz hemen kaldırın! Banka hesaplarını ele geçiriyor. Google'dan kritik uyarı geldi. Android kullanıcısı milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İçerisinde kötü amaçlı yazılım taşıyan bu uygulamayı indirenler siyah bir ekranla karşılaşıyor. Dolandırıcılar bildirimleri de devre dışı bırakıyor. Kullanıcılar böylelikle hiçbir şeyin farkına varmadan telefonunda istedikleri şeyi yapabiliyorlar.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
21 yaşındaki genç 'ruhunu' sattı! Yeni sahibi ise ruhun fiyatını güncelledi, dudak uçuklatan rakam...
21 yaşındaki genç 'ruhunu' sattı! Yeni sahibi ise ruhun fiyatını güncelledi, dudak uçuklatan rakam... 21 yaşındaki Hollandalı Stijn van Schaik, NFT dünyasını şaşırtan bir olaya imza attı. 'Benim adım Stijn van Schaik ama bana Stinus diyebilirsin.' diyen genç, ruhunu NFT'ye çevirip sattı. Schaik, internet sitesi dahi oluşturdu. Sitede ruh satışının kurallarını ve 'ruh satışı anlaşmasını' açıkladı. 'Stinus'un Ruhu' 0,11 ETH karşılığında (yaklaşık 364 dolar) başka bir kişinin eline geçti. Yeni sahibi ise ruha dudak uçuklatan bir değer biçti.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
ATAK helikopterleri Filipinlere teslim edildi
ATAK helikopterleri Filipinlere teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, bugün Filipinler'e ihraç edilen 2 Atak helikopterinin teslim törenine katıldı. Taarruz helikopteri Atak helikopterinin ilk yurt dışı teslimatı Filipinler'e yapılırken Col Jesus Villamor Hava Üssü’nde yapılan törende konuşan Demir, tarihi bir ana tanıklık etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi...
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi... Akıllı telefon üreticilerini zorlu bir yıl bekliyor. Bir yandan maliyetler artarken diğer yandan talepler azalıyor. Son analizlere göre 2022'de planlanan akıllı telefon üretimi 170 milyon azaltıldı.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar! Hava saldırısı uyarısı gönderecek
Google'dan flaş karar! Hava saldırısı uyarısı gönderecek Google, Ukraynalı Android telefon kullanıcılarına, güvenliklerine yardımcı olmak amacıyla gelen hava saldırıları için uyarılar vermeye başlayacağını duyurdu.
16.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor?
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor? Sabah saatlerinden itibaren Android cihaz sahipleri 'Google sürekli duruyor' hatası ile karşılaştı. Bazı cihazlarda 3 saniyede bir Google durduruldu uyarısı çıkıyor. Cihazlar oluşan kullanılabilirlik sorununu aşmaya çalışan pek çok kişi çözüm arıyor. Xiaomi, Samsung ve gibi Android cihazlarda gözlemlenen Google sürekli duruyor hatası çözümü için detaylar araştırılıyor. Peki, Android çöktü mü? Google neden çöktü? Telefonda Google neden açılmıyor? Google sürekli duruyor hatası neden olur ve nasıl çözülür? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat...
Android telefon kullanan herkesi kapsıyor! Bu mesaj size geldiyse dikkat... Android telefon kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Uzmanlar, Android telefonlara bulaşan bir kısa mesaj dolandırıcılığının 4 ülkeye yayıldığını belirtti. Bir paket teslimat firmasından geliyormuş gibi görünen mesaj, kullanıcılardan APK kullanarak bir izleme uygulaması yüklemelerini istiyor. APK dosyaları, Android uygulamalarını güvenli Google Play mağazasının dışında yüklemenin bir yolu. iPhone kullanıcıları ise, bu telefonlar Android APK'larını yükleyemediğinden etkilenmiyor.
24.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Android telefon sahiplerine çok önemli Twitter uyarısı
Android telefon sahiplerine çok önemli Twitter uyarısı Twitter, Android işletim sistemine sahip kullanıcılarına uygulamalarını güncelleme çağrısında bulundu.
6.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Google Nearby Share kullanıma sunuldu!
Google Nearby Share kullanıma sunuldu! Apple cihazlarda uzun yıllardır bulunan ve internet kullanılmadan cihazların arasında veri transferini mümkün kılan AirDrop'un Android alternatifi olan Google Nearby Share kullanıma sunuldu. Nearby Share nasıl kullanılır? İşte detaylar...
5.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de 30 milyon kişi kullanıyor! Büyük tehlike...
Türkiye'de 30 milyon kişi kullanıyor! Büyük tehlike... Çinli video sitesi TikTok, veri ihlali skandalıyla gündemde. Türkiye’de 30 milyon kullanıcısı var. Kaydetmekten, paylaşmaya; gözetlemekten, kopyalamaya büyük ihmal olabilir. Tehlikeye karşı uyarılar peş peşe geldi.
1.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'dan Türkiye ile ilgili flaş açıklama
Google'dan Türkiye ile ilgili flaş açıklama Rekabet Kurumu'nun kestiği cezanın ardından arama motoru Google'ın Türkiye’de piyasaya sürülecek Android telefonlara, kendi programlarını kullanabilmeleri için lisans vermeyeceği yönündeki iddialar üzerine Google'dan flaş bir açıklama geldi.
15.12.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone 11 geliyor! Lightning kablolara veda...
iPhone 11 geliyor! Lightning kablolara veda... Apple'ın Eylül ayında duyurması planlanan yeni telefonları, pek çok yenilikle birlikte gelecek. Ancak cihazlarla ilgili en önemli değişiklik lightning yuvasının kaldırılması olacak. Bunun yerine şirket, daha yaygın bir hale gelen USB-C standardını iPhone'lara getirmeyi planlıyor.
19.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Beyaz tema fazla şarj tüketiyor!
Beyaz tema fazla şarj tüketiyor! Google, Android uygulamalarında ve arayüzünde siyah tema için kolları sıvamış durumda. Peki, akıllı telefonlarda siyah tema seçeneği son kullanıcıya neler kazandırıyor?
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Android telefonlara Google zammı geliyor
Android telefonlara Google zammı geliyor Avrupa Komisyonu'nun kestiği 5 milyar dolarlık ceza Google'ı harekete geçirdi. Artık Chrome ve Google Arama'yı kullanmak istemeyen cihaz üreticilerinden 40 dolar lisans ücreti alınacak. Google'ın bu adımı nedeniyle Android telefon fiyatları zamlanacak.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan eski iPhone sahiplerine çok kötü haber
Whatsapp'tan eski iPhone sahiplerine çok kötü haber Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan eski iPhone ve Android telefon sahiplerini çok yakından ilgilendiren kötü bir haber geldi. Whatsapp'ın bu telefonlarda her an çalışmayı durduracağını açıklayan şirket, hangi modellerin Whatsapp'tan mahrum kalacağını da duyurdu.
21.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung da iPhone X kervanına katıldı
Samsung da iPhone X kervanına katıldı Apple'ın iPhone X modelinden ilham alan firmalar arasına Samsung da girmeye hazırlanıyor. Firmanın yeni telefon modelleri olan Galaxy A9 Star ve Galaxy A9 Star Lite'ın sızdırılan görüntülerinde bu benzerlik açıkça belli oluyor
4.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Android kullanıcılarına yalan söylemişler
Android kullanıcılarına yalan söylemişler Andrid işletim sistemine sahip telefon üreticilerinin tüm kullanıcılarına yalan söylediği ortaya çıktı. Yayınladığı güvenlik güncellemeleri ile kullanıcılarını kandıran Android telefon üreticilerinin kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye attığı anlaşıldı. İşin şaşırtan tarafı ise Samsung dahil dev isimler bu listede yer alıyor.
13.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Kayınpeder damadına aşık oldu
Kayınpeder damadına aşık oldu Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi.
6.04.2018 Yaşam
WhatsApp logosunu değiştiriyor!
WhatsApp logosunu değiştiriyor! WhatsApp logosu bundan sonra telefonunuza göre değişecek. Otomatik olarak gerçekleşecek logo değişimi kısa süre içerisinde başlıyor. Eğer isterseniz logoyu kendiniz de seçebileceksiniz.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar! Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. İşte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Android Telefon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki android telefon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.