Android

Android

Son dakika android haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan android ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını android haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Android

haberleri sayfasında son dakika yaşanan android gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.602 android haberi bulunmuştur. Tüm android haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Root Nedir, Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Root Yapma Yöntemleri...
Root Nedir, Nasıl Yapılır? Android Cihazlarda Root Yapma Yöntemleri... Özellikle Android telefonlarda sistem dosyalarını otomatik bir şekilde eklenmesini ya da silinmesini sağlayabilen uygulama olarak adlandırılmaktadır. Bu işlemler düzenleme işlemlerinde sağlayabilmektedir. Sistemlerde bulunabilecek olan çeşitli değişikliklerden sonra root erişimi gerekecek uygulamaları ve olanakları tanımaktadır.
1.02.2024 Gündem
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır?
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır? Birçok uygulamada bir aracı olarak kullanılan menü seçeneği olarak nitelendirilmektedir. Birden farklı telefonların model kısmında bulunan bu ayraç açıklama uygulama gibi özellikleri etkin bir şekilde girilmesini sağlamaktadır.
28.01.2024 Gündem
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek Amerikan teknoloji şirketi Google, kullanıcılarının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada, 5 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
29.12.2023 Gündem
Deprem önceden tahmin edilebilir mi? Google depremi nasıl biliyor, Google deprem uyarısı gerçekten işe yarıyor mu?
Deprem önceden tahmin edilebilir mi? Google depremi nasıl biliyor, Google deprem uyarısı gerçekten işe yarıyor mu? Bursa’nın Gemlik ilçesinde 5.1 büyüklüğünde yaşanan deprem başta İstanbul olmak üzere birçok ilde hissedildi. Depremden saniyeler önce Google’dan yapılan uyarı, Android telefonları olan kullanıcıları meraklandırdı. Google deprem uyarısı depremden yaklaşık 20 saniye önce gönderildi. Peki, Google depremi saniyeler önce nasıl bildi, deprem önceden tahmin edilebilir mi? Google depremi nasıl biliyor?
4.12.2023 Gündem
Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır, Google depremi saniyeler önce nasıl bildi? Depremler önceden tahmin edilebilir mi?
Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır, Google depremi saniyeler önce nasıl bildi? Depremler önceden tahmin edilebilir mi? Türkiye’de yaşanan depremlerde Android telefonlar için uyarlanan deprem uyarı sistemi, İstanbul’da hisseden Gemlik Körfezi depremi sonrası merak konusu oldu. Depremi saniyeler önce kullanıcılara bildiren deprem uyarısı sisteminin nasıl açıldığı ve kullanıldığı için sorgulamalar başladı. Google'ın Deprem Uyarı Sistemi, Android işletim sistemine sahip cihazlarda çalışan bir deprem algılama ve uyarı servisidir. Deprem uygulaması 4 Aralık'ta Bursa Mudanya'daki 5.1 büyüklüğündeki depremini saniyeler öncesinde bildirmesinin ardından bir kez daha gündeme geldi. Peki, Google Android Deprem Uyarı Sistemi nedir, nasıl kullanılır? Deprem uyarı sistemi nasıl açılır, Android deprem uyarı sistemi nasıl çalışır?
5.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) vites büyüttü. Kuruluşundan bu yana tek vardiya olarak üretim yapan Gemlik'teki fabrikada üretim çift vardiya olarak yapılmaya başlandı. Seri üretime geçilmesiyle birlikte günlük 160 araç olan üretim sayısının da Ekim ayı ile birlikte 280 araç olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.
20.09.2023 Ekonomi
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…
9.08.2023 Ekonomi
Whatsapp yabancı numara arama kapatma! Whatsapp bilinmeyen numaradan arama engelleme nasıl yapılır? Whatsapp yurt dışından gelen arama engelleme…
Whatsapp yabancı numara arama kapatma! Whatsapp bilinmeyen numaradan arama engelleme nasıl yapılır? Whatsapp yurt dışından gelen arama engelleme… WhatsApp kullanıcıları yurt dışı merkezli yabancı numara tarafından arandıklarını söyleyerek rahatsız edilmeye başladıklarını sosyal medya platformları üzerinden paylaşılıyor. Peki, WhatsApp yurt dışı arama nasıl kapatılır? WhatsApp'ta yabancı numaralardan gelen arama nasıl engellenir?
8.08.2023 Gündem
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır?
Martı Tag yasal mı? Tag nedir, nasıl kullanılır? Alternatif ulaşım yöntemleri sunan Martı Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunuldu, Türkiye’nin birçok yerine yayıldı. Martı CEO'su Öktem "Kontak kapatmak zorunda kalacağız" diyen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'ya "İstanbul'da 45 bin TAG sürücümüz var. Gerekirse biz hatır için İstanbul'u taşırız.” İfadelerini kullanınca Martı Tag için yapılan aramalar arttı. Peki, Martı Tag yasal mı, Tag nedir?
8.08.2023 Gündem
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım)
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım) Google Play Store’da iki casus yazılım uygulaması bulundu. Uygulamaları indiren 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı, Çinli bilgisayar korsanlarının tehdidi altında.
13.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler... Akıllı telefonlarda bulunan NFC özelliğinin kolaylık sağlayan bir özellik olduğu bilinmektedir. NFC, Near Field Communication kelimesinin kısaltması olarak bilinmektedir. Kelimenin Türkçe anlamı ise Yakın Alan İletişimi olarak ifade edilebilir. NFC, telefonunuzun yakınında bulunan farklı bir cihazla temas ettirilmeden iletişim kurulmasını sağlamaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için ise telefonun ilgili cihaza yaklaşık 4 santimetre kadar yaklaştırılması gerekmektedir. 
4.07.2023 Eğitim
Vivo Y36 incelemesi
Vivo Y36 incelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat…
3.07.2023 Advertorial
WhatsApp canlı destek özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp canlı destek özelliği nedir, ne iş yarar?
WhatsApp canlı destek özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp canlı destek özelliği nedir, ne iş yarar? WhatsApp canlı destek özelliği nasıl kullanılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni canlı destek özelliğiyle kullanıcılara canlı müşteri hizmetlerinden yararlanma fırsatı sunuyor. Android'de test edilen özellik Windowsta kullanılmaya başlandı. WhatsApp canlı destek özelliği nedir, ne işe yarar? İşte detaylar..
19.06.2023 Eğitim
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
Pound İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sterlin İşareti Nasıl Yapılır?
Pound İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sterlin İşareti Nasıl Yapılır? Pound işareti, Birleşik Krallık para birimi olarak bilinen sterlin sembolüne verilen isim olarak bilinmektedir. Sterlin simgesi olarak bilinmekte olan pound simgesinin birçok alanda kullanılması gerekebilmektedir. Özellikle de bilgisayarda veya telefonda pound işaretinin yapılması için uygulanacak olan yöntemler hakkında bilgi sahibi olunması kolaylık sağlayacaktır. 
25.05.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Android ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki android haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.