İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
'Mahallenin genç magandaları' böyle görüntülendi!
'Mahallenin genç magandaları' böyle görüntülendi! İstanbul Sultangazi'de gündüz vakti sokak ortasında pompalı tüfekle ateş eden gençler amatör kameraya kaydedildi.
28.01.2020 Yaşam
Saldırı sonrası büyük panik kamerada!
Saldırı sonrası büyük panik kamerada! Manchester Arena'da konser salonunun dışındaki açık alanda meydana gelen patlamada en az 22 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı.İşte saldırı sonrası kaydedilen amatör kamera görüntüleri.
23.05.2017 Dünya
Aldatan erkek arkadaşını böyle dövdü
Aldatan erkek arkadaşını böyle dövdü Genç kız, kendisini aldatan erkek arkadaşını böyle dövdü. Olay anı amatör kameraya yansıdı.
30.05.2015 Dünya
Tartıştığı kadının kalçasına vurunca olay oldu
Tartıştığı kadının kalçasına vurunca olay oldu Rusya'da çekildiği iddia edilen görüntülerde İngilizce konuşan adamın trende bir kadınla tartıştığı, sonra da yanından geçip giderken kadının kalçasına vurduğu görülüyor. Ancak ABD'li olduğu tahmin edilen adamın bu hareketi kendisine pahalıya patlıyor. Zira kadının arkasında duran kocası olaya müdahale edince ABD'li adam saygısızca hareketinin bedelini dayak yiyerek ödüyor.
10.08.2014 Dünya
Ölüm oyunu!
Ölüm oyunu! Sekizinci kat penceresinden dışarı çıktı ve...
23.01.2014 Dünya
Bu görüntüler şoke etti!
Bu görüntüler şoke etti! Askeri mevzide bomba şov
29.09.2021 Gündem