Alternatif Yollar

Alternatif Yollar

Son dakika alternatif yollar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alternatif yollar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alternatif yollar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alternatif Yollar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alternatif yollar gelişmeleri de dahil olmak üzere 610 alternatif yollar haberi bulunmuştur. Tüm alternatif yollar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserlere ve etkinliklere katılıp bu coşkuya ortak olacak vatandaşlar da konser ve etkinlik listelerini araştırıyor, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları töreninin saatini sorguluyor. Peki, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
28.10.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Karadeniz Tahıl Girişimi sürecinin yeniden başlamasını istiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Karadeniz Tahıl Girişimi sürecinin yeniden başlamasını istiyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kiev ziyareti kapsamında Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile yaptığı basın toplantısında “Şu anda tahıl ihracatı için alternatif yollar arandığını biliyoruz. Bu yolların riskler barındırdığını görüyoruz. Karadeniz Tahıl Girişimi sürecinin yeniden başlamasını istiyoruz. Tüm taraflarla diyaloğa her zaman devam edeceğiz” dedi.
25.08.2023 Gündem
Rus Savunma Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Potansiyel düşman olarak değerlendirilecek
Rus Savunma Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Potansiyel düşman olarak değerlendirilecek Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Karadeniz Girişimi'nin işlerliğinin sona ermesi ve deniz insani koridorunun kapatılması nedeniyle 20 Temmuz 2023 saat 00:00'dan (TSİ) itibaren Karadeniz Havzası'nda Ukrayna limanlarına seyreden tüm gemiler potansiyel askeri kargo taşıyıcıları olarak değerlendirilecek” ifadelerine yer verildi.
19.07.2023 Dünya
10 Haziran İstanbul kapalı yollar listesi! Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle bugün hangi yollar kapalı? İşte İstanbul kapalı ve alternatif yollar 10 Haziran!
10 Haziran İstanbul kapalı yollar listesi! Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle bugün hangi yollar kapalı? İşte İstanbul kapalı ve alternatif yollar 10 Haziran! İstanbul Valiliği, Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle megakentte bugün trafiğe kapatılacak yolları açıkladı. İşte 10 Haziran İstanbul kapalı yollar listesi ile alternatif yollar…
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü Adana'da! Bakan Karaismailoğlu: Şehir trafiğinde rahatlık sağlayacak
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü Adana'da! Bakan Karaismailoğlu: Şehir trafiğinde rahatlık sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK canlı yayınında bugün açılışı yapılacak Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Sıkışan şehir trafiğinde Adana'lılara önemli rahatlık sağlayacak burası. Buradaki sıkışıklıkları alternatif yollarla ortadan kaldırıyoruz. Kıymetli bir eser olarak Adana'ya bitirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Sırplar, Kosova'da yeni barikat kurdu
Sırplar, Kosova'da yeni barikat kurdu Kosova polisi, dün gece ülkenin kuzeyinde Sırplar tarafından yeni bir barikat daha kurulduğunu açıkladı.
17.12.2022 Dünya
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, Trakya Bölgesi’nde yaşanacak fırtına ve sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.
10.12.2022 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar İstanbul'da yarın düzenlenecek Boğaziçi Triatlonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, hangi yollar kapalı? İşte 11 Eylül 2022 İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
10.09.2022 Yaşam
Balkondan konser 500 dolar
Balkondan konser 500 dolar İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, 9 Eylül Cuma günü gerçekleşecek Tarkan konseri için Kordon’daki balkonlu evler, geceliği 100 dolardan başlayıp 500 dolara kadar kiraya veriliyor. Bölgedeki emlakçılar gelen taleple ilgili, “Telefonlar susmuyor” açıklamasını yaparken; neredeyse tüm balıkçı teknelerinin de aynı gün için kiralanacağı belirtiliyor. Akşam saat 7’den gece 12’ye kadar kiralanabilecek tekneler için verilen fiyat ise 8 bin TL .
6.09.2022 Yaşam
Bağdat Caddesi trafiğe kapalı mı? Bağdat Caddesi neden trafiğe kapalı, kaç gün trafiğe kapalı olacak?
Bağdat Caddesi trafiğe kapalı mı? Bağdat Caddesi neden trafiğe kapalı, kaç gün trafiğe kapalı olacak? İstanbul'un en kalabalık caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nin trafiğe kapalı olup olmadığı sorgulanıyor. İBB'den açıklama geldi. Peki Bağdat Caddesi trafiğe kapatıldı mı? Bağdat Caddesi kaç gün trafiğe kapalı, ne zaman trafiğe açılacak? Bağdat Caddesi neden trafiğe kapalı?
17.08.2022 Gündem
Maltepe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 18 Ağustos! Maltepe’de hangi yollar trafiğe kapalı?
Maltepe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 18 Ağustos! Maltepe’de hangi yollar trafiğe kapalı? Maltepe'de devam eden meydan yenilemesi nedeniyle Maltepe minibüs yolu iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak. İBB, yaklaşık 4 ay trafiğe kapatılacak yol için İETT otobüslerinin de güzergahları değiştirdi. İşte Maltepe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar 18 Ağustos!
16.08.2022 Yaşam
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi 15 Temmuz yollar kapalı mı 2022, Bugün hangi yollar kapalı, 15 Temmuz'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. 15 Temmuz'da yapılacak anma programları nedeniyle yolların açık olup olmadığı, hangi yolların kapalı olacağı sorgulanıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bugün İstanbul'un belli bölgelerinde anma programları düzenleneceği için, bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da köprü kapalı mı 2022, bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da trafiğe kapalı olan yollar…
15.07.2022 Gündem
Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman, Horhor Caddesi kapanış saati!
Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman, Horhor Caddesi kapanış saati! 15 Temmuz yollar saat kaçta kapanacak, açılacak? 15 Temmuz anma etkinliklerine katılacaklar ya da aracıyla devam ederken kapalı yollara denk gelmek istemeyenler yolların kapanış ve açılış saatlerini sorguluyor. Peki, Bugün yollar kaçta kapanıyor, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman Caddesi kapanış ve açılış saati nedir? İşte kapalı olan yollar ve güzergahlar…
15.07.2022 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Yollar ne zaman açılacak?  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak?
Yollar ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu bugün koşuluyor. Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında son bulacak maratonda 15 Temmuz Şehirler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Pek çok kişi de 'Yollar ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı?' sorularını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte İstanbul'da kapatılan yollar ve trafiğin açılacağı saatler...
7.11.2021 Gündem
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu İstanbul Maratonu ne zaman? İstanbul Valiliği, 7 Kasım Pazar günü düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar…
6.11.2021 Gündem
Hafta sonu hangi yollar kapalı? İstanbul Valiliği açıkladı! İşte hafta sonu kapalı ve alternatif yollar!
Hafta sonu hangi yollar kapalı? İstanbul Valiliği açıkladı! İşte hafta sonu kapalı ve alternatif yollar! İstanbul Valiliği, hafta sonu kentte düzenlenecek program ve etkinlikler nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar ise kapanan yolları ve alternatif yolları araştırmaya başladı. Peki İstanbul'da hafta sonu hangi yollar trafiğe kapatılacak?
25.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alternatif Yollar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alternatif yollar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.