Alpay Özalan

Alpay Özalan

Son dakika alpay özalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alpay özalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alpay özalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alpay Özalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alpay özalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 alpay özalan haberi bulunmuştur. Tüm alpay özalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray Kulübü'nü kabul etti.
16.06.2023 Galatasaray
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanının, Başkanvekilleri, Katip Üyelikler ve İdare Amirlerine seçilen üyelerin listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.06.2023 Gündem
AK Parti TBMM Başkan Vekili belli oldu
AK Parti TBMM Başkan Vekili belli oldu TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, İdare Amirleri İbrahim Eyüpoğlu, Alpay Özalan ve Hasan Turan oldu.
14.06.2023 Gündem
Eski milli futbolcular vekil seçildi
Eski milli futbolcular vekil seçildi Eski milli futbolcular Alpay Özalan AK Parti'den, Saffet Sancaklı MHP'den, Ünal Karaman ise İYİ Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
1.08.2022 Siyaset
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti Spor kulüplerinde köklü değişiklikler getiren Spor kanunu teklifi Meclis Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.
30.03.2022 Gündem
'Spor Yasası' teklifi komisyonda
'Spor Yasası' teklifi komisyonda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, spor kulüpleri ve spor federasyonlarının yapısını değiştiren 'Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
30.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı Huber Köşkü’nde kabul etti.
16.10.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 4 madde tepkisi: CHP'nin iradesi midir, Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz yeni anayasa diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi de değiştiririz.' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor. İlk 4 maddeyi değiştirme fikri CHP ve tüm CHP'lilerin iradesi midir, yoksa Kılıçdaroğlu'nun kişisel işi midir?" dedi.
6.10.2021 Siyaset
Bakan Selçuk ve öğrencilerden TBMM'ye '15 Temmuz' ziyareti
Bakan Selçuk ve öğrencilerden TBMM'ye '15 Temmuz' ziyareti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz darbe girişiminin 5'inci yıl dönümü nedeniyle öğrencilerle birlikte TBMM'deki 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
14.07.2021 Gündem
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı! "Durmak yok, gollere devam..."
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı! "Durmak yok, gollere devam..." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün video konferans yöntemiyle açılışını yaptığı Göztepe Gürsel Aksel Stadı'na geçerek incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın koruduğu kaleye penaltı atışı kullandı.
22.02.2021 Siyaset
Kulüplere yeni düzenleme yolda! 'Marşımızı okuyan yok'
Kulüplere yeni düzenleme yolda! 'Marşımızı okuyan yok' AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Alpay Özalan spor kulüplerinin kafalarına göre borçlanmasının önüne geçecek bir yasal düzenleme hazırladıklarını söyledi
24.01.2021 Süper Lig
İzmir'deki depremin 58. saatinde bir mucize!
İzmir'deki depremin 58. saatinde bir mucize! İzmir'deki Emrah Apartmanı enkazından yaklaşık 58 saat sonra 14 yaşındaki İdil Şirin yaralı çıkarıldı. Öte yandan 14 yaşındaki İdil Şirin’in kardeşi İpek Şirin’in cansız bedenine ulaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Depremden 58 saat sonra enkaz altından sağ salim çıkarılan İdil ile sevindik, kardeşi İpek'i kaybettiğimizi öğrenince yıkıldık. Dualarımız yeni mucizeler için. Kurtarma ekiplerimize güç kuvvet diliyorum. Güzel haberler bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
2.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir'e: "Daha işiniz bitmedi"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir'e: "Daha işiniz bitmedi" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir’in yönetim, teknik heyet ve futbolcularını kabul ederken, turuncu-lacivertlilere Avrupa kulvarında da başarılar diledi
28.07.2020 Başakşehir
TBMM kararları Resmi Gazete'de
TBMM kararları Resmi Gazete'de AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop'un Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilmesi ile Meclis Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.07.2020 Gündem
Alpay Özalan kimdir? Yeni AK Parti idare amiri olan Alpay Özalan nereli, kaç yaşında?
Alpay Özalan kimdir? Yeni AK Parti idare amiri olan Alpay Özalan nereli, kaç yaşında? AK Parti, iki idare amirinde değişikliğe gitti. AK Parti kapalı grup toplantısıyla TBMM grup yönetimini seçti. Grup başkanvekilleri yerini korurken iki idare amiri değişti. Yeni idare amirleri yapılan oylamaya göre Alpay Özalan ve Ali Şahin oldu. Peki, Alpay Özalan kimdir?
30.06.2020 Gündem
Ali Şahin kimdir? AK Parti idare amiri olan Ali Şahin nereli, kaç yaşında? Ali Şahin biyografisi!
Ali Şahin kimdir? AK Parti idare amiri olan Ali Şahin nereli, kaç yaşında? Ali Şahin biyografisi! AK Parti Grup Başkan ve grup başkanvekilleri görevine devam ediyor. AK Parti iki idare amirinde değişikliğe gitti. Alpay Özalan ve Ali Şahin idare amiri oldu. Peki, Ali Şahin kimdir? Ali Şahin kaç yaşında, nerelidir?
30.06.2020 Gündem
AK Parti'den Alpay Özalan ve Ali Şahin'e yeni görev
AK Parti'den Alpay Özalan ve Ali Şahin'e yeni görev TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti yönetiminde, idare amirliği görevlerinde değişikliğe gidildi. İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, yeni TBMM idare amirleri oldu.
30.06.2020 Siyaset
Meclis'te Özkoç kavgası! Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu
Meclis'te Özkoç kavgası! Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu Meclis’te dün CHP’li Engin Özkoç’un konuşması sırasında AK Parti ve CHP’li vekiller arasında yumruklu, tekmeli kavga çıktı. Son yılların en büyük kavgasında yaralananlar oldu.
5.03.2020 Siyaset
Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında kavga çıktı!
Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında kavga çıktı! Bütçe görüşmeleri sırasında, CHP, MHP ve AK Partili milletvekilleri birbirine girdi. Yaşanan kavga nedeniyle birleşime ara verildi.
11.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rakiplerin korkulu rüyasıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rakiplerin korkulu rüyasıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek defansta gerek ofansif olarak da gayet güzel ataklarla rakiplerin korkulu rüyası haline gelebiliyor. Bundan dolayı başta Şenol Hocamızı ve teknik kadroyu kutluyorum. Sporcularımızı kutluyorum. Federasyonumuzun başkan ve yönetimini tebrik ediyorum." dedi.
14.11.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Alpay Özalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alpay özalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.