Alman Polisi

Alman Polisi

Son dakika Alman polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alman polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alman polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 623 alman polisi haberi bulunmuştur. Tüm alman polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Alman polisi x hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaslarimiz halihazirda ellerinde bulunuyor" açıklamasında bulundu.
21.12.2023 Gündem
Almanya'da panik yaratan patlamalar! Polis halkı uyardı, caddeler trafiğe kapatıldı metro seferleri iptal edildi
Almanya'da panik yaratan patlamalar! Polis halkı uyardı, caddeler trafiğe kapatıldı metro seferleri iptal edildi Avrupa'nın göbeğinde ard arda gelen patlamalar panik yarattı. Almanya’nın Hamburg kentine bağlı Hafencity semtinde bir şantiyede önce patlamalar meydana geldi ardından yangın çıktı.
9.06.2023 Dünya
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Gündem
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı Almanya'da 2 Türk gazeteci gözaltına alındı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
17.05.2023 Gündem
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap şoke ederken, dolandırıcılar hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.
14.01.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi Klima tamiri nedeniyle çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi. Çıkan kavgada eşi hayatını kaybetti, kendisi ise engelli kaldı. 4 çocuğu bulunan Hayat Koğa, dehşet anlarını ve yaşadığı acıyı göz yaşları ile anlattı.
13.01.2023 Yaşam
Doktorum deyip güven kazandı, başkasına ait telefonu böyle sattı
Doktorum deyip güven kazandı, başkasına ait telefonu böyle sattı Telefon almak isterken kendini doktor olarak tanıtan şahıs tarafından 35 bin lira dolandırılan vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. Dolandırıcının ‘ben parayı doktora yolladım, telefonu aldım’ demesi üzerine kurulan oyun ortaya çıkarken, detaylar şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Dolandırıldıktan sonra çeteye katıldı! İstanbul'da 'Alman polisi' kılığında tuzak
Dolandırıldıktan sonra çeteye katıldı! İstanbul'da 'Alman polisi' kılığında tuzak İstanbul'da Alman vatandaşları dolandıran şebeke çökertildi. Kendilerini Alman polisi olarak tanıttılar, yaşlı vatandaşları; “Çekilişten para kazandınız, ön ödeme yapıp parayı alabilirsiniz” yalanı ile kandırdılar. Şebeke tarafından 46 bin euro dolandırılan şüphelilerden biri hakkındaki gerçek ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
'İkramiye kazandınız' diyerek Almanları binlerce Euro dolandırdılar
'İkramiye kazandınız' diyerek Almanları binlerce Euro dolandırdılar Telefon dolandırıcılarının Türkiye'den sonra Almanya'daki insanları da hedef aldığı ortaya çıktı. İstanbul'dan Almanya'da özellikle yaşlıları arayarak piyangodan ikramiye kazandıklarını söyleyip hesaplarına para aktardıkları, daha sonra yine aynı kişileri bu kez polis gibi arayarak 'Dolandırıldınız, hesabınızdaki bütün parayı vereceğimiz hesaplara aktarın' diyerek toplamda 394 bin euro topladı. Dolandırıcı çetesine operasyon düzenleyen polis, 28 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 23'ü hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.
26.09.2022 Yaşam
Killa Hakan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Yoğun bakımda olan Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda?
Killa Hakan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Yoğun bakımda olan Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda? Türkçe rap ile tanınan ve Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki 'Killa Hakan'ın hastanede tedavi gördüğü duyuruldu. Peki, Killa Hakan kimdir, yoğun bakımda mı? Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda?
4.06.2022 Magazin
Killa Hakan'dan kötü haber geldi! 'Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor'
Killa Hakan'dan kötü haber geldi! 'Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor' 'Killa Hakan' adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş sağlığıyla ilgili zor günler geçiriyor. Massaka ünlü rapçinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve dua istedi; "Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." dedi.
4.06.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık benim için Miçotakis diye biri yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık benim için Miçotakis diye biri yok Yunanistan Başbabakın Miçotakis'in ABD'den 'Türkiye'ye F-16 vermeyin' talebine Türkiye'nin tepkisi sert oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yüksek ekonomik istişare toplantısının iptal edildiğini duyurdu. Erdoğan Artık benim için Miçotakis yoktur" dedi.
23.05.2022 Siyaset
Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası canlı yayında alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sayıları 550 bini bulan yoklama kaçağı gençlerimiz bedelli askerlikten faydalanabilecek." dedi, Erdoğan açık cezaevlerinde kalan hükümlülerin izinlerinin uzatılması hakkında ise, "Açık cezaevlerinde 31 Mayıs'ta sona eren kovid 19 izinlerini 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatıyoruz." ifadelerini kullandı.
23.05.2022 Gündem
Yasak aşk vahşeti! Çarpık ilişki! 'Kocam beni erkeklerle aldatıyor'
Yasak aşk vahşeti! Çarpık ilişki! 'Kocam beni erkeklerle aldatıyor' Almanya'da eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp yakan ve farklı yerlere gömen katil zanlısı koca, cep telefonunda yaptığı internetteki araştırmaları gören kadının ailesinin şikâyeti üzerine yakayı ele verdi. Katilin kan donduran cinayetten önce Almanya ile suçluların iadesi anlaşması olmayan ülkeler, çözülemeyen cinayetler, Uğur Mumcu cinayeti, uçak bilet fiyatları, hırdavat malzemeleri satan işyerleriyle ilgili araştırma yapıp evinin yakınındaki bir petrol istasyonundan da bir bidon benzin aldığı ortaya çıktı. Öte yandan öldürülen Elif'in 'Kocam beni başka erkeklere aldatıyor' diyerek ailesine sitemde bulunduğu ifade edildi.
5.03.2022 Yaşam
Kayıp gurbetçi kadını kocası boğarak öldürmüş! Almanya'da oturdukları evin bahçesinde cesedi bulundu
Kayıp gurbetçi kadını kocası boğarak öldürmüş! Almanya'da oturdukları evin bahçesinde cesedi bulundu Almanya'da kocası ve 4 çocuğu ile yaşayan ve 9 gündür kayıp olan Elif Uzunoğlan'ın kocası tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Karısını öldürdüğünü itiraf eden ve aldatıldığını öne süre zanlı gözaltına alındı.
28.02.2022 Yaşam
Almanya'da öldürülen Mahmut, katilinin sesini kaydetmiş!
Almanya'da öldürülen Mahmut, katilinin sesini kaydetmiş! Almanya'nın Hessen Eyaleti'ne bağlı Lahn-Dill-Kreis Bölgesi'nde 1999'da ortadan kaybolan ve 2017'de kemikleri ormanda bulunan Denizlili Mahmut Caner'in, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 4 yıl sonra Denizli'ye gönderilen Caner'in kemikleri, Acıpayam ilçesinde toprağa verildi. Cinayetin, katilin ses kaydının Caner'in teybinde çıkmasıyla çözüldüğü öğrenildi.
16.09.2021 Gündem
Almanya Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Bulmak için özel ekip kurdular...
Almanya Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor! Bulmak için özel ekip kurdular... Türk asıllı Yasemin Gündoğan Almanya'yı ayağa kaldırdı. Yasemin Gündoğan'ın çalıştığı para dağıtım şirketinden 8 milyon euro çalarak kayıplara karışması üzerine Almanya'da özel ekip kuruldu. Alman basını haberi okurlarına 'Hırsızlığa yeni bir boyut kazandırdı' şeklinde duyururken Gündoğan'a yardım ettiği şüphesi ile bir kişi gözaltına alındı.
5.07.2021 Dünya
Alman polisinden Türk vatandaşına skandal hareket!
Alman polisinden Türk vatandaşına skandal hareket! Alman polisi, Frankfurt kentinde rahatsızlanan Türk vatandaşına şiddet uyguladı.
16.05.2021 Dünya
Almanya'da polis 400 bin üyesi olan çocuk istismarı ağını çökertti!
Almanya'da polis 400 bin üyesi olan çocuk istismarı ağını çökertti! Gelen son dakika haberine göre, Alman polisi 400 bin üyesi olan çocuk istismarı ağını çökertti.
3.05.2021 Dünya
İş adamına Alman polisinden şiddet! George Floyd olayını hatırlattı
İş adamına Alman polisinden şiddet! George Floyd olayını hatırlattı Almanya’nın Duisburg kentinde polis, Türk iş insanı Emre Tümsek’i işyerinin önünde darp etti. Polis şiddetine maruz kalan Tümsek, “Bir an nefes alamaz duruma geldim ve o an ABD'deki polis şiddetiyle hayatını kaybeden Geoge Floyd olayı gözümün önüne geldi” dedi.
25.04.2021 Gündem
Schalke taraftarları takım otobüsüne saldırdılar!
Schalke taraftarları takım otobüsüne saldırdılar! Bundesliga'da 33 yıl sonra kümeye düşen Schalke'de taraftarlar takım otobüsüne saldırdı.
21.04.2021 Almanya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.