Alkollü Yolcu

Alkollü Yolcu

Son dakika alkollü yolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkollü yolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkollü yolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkollü Yolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkollü yolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 alkollü yolcu haberi bulunmuştur. Tüm alkollü yolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu belirlenen kadın, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi Manisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023 Yaşam
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduğu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. THY uçağı, Hindistan'daki Chennai Havalimanı'na acil iniş yaptı. 
30.03.2023 Yaşam
Kadın yolcuya hakaret etmişti! Açığa alındı
Kadın yolcuya hakaret etmişti! Açığa alındı İstanbul’daki özel halk otobüsü şoförlerinden biri katlanan bisikletiyle otobüsüne binen kadına ,“Ben alkollü yolcu taşımıyorum. Pis sarhoşlar” diyerek saldırmıştı. O şoför açığa alındı.
22.09.2020 Yaşam
Alkollü yolcu rahatsızlık verince...
Alkollü yolcu rahatsızlık verince... Uçakta çevresine rahatsızlık veren alkollü bir kişi, diğer yolcular tarafından bantlandı.
21.07.2015 Yaşam
THY uçağı alkollü yolcu yüzünden zorunlu iniş yaptı
THY uçağı alkollü yolcu yüzünden zorunlu iniş yaptı TÜRK Hava Yolları’nın İstanbul’dan Kazablanka’ya giden uçağı, alkollü bir yolcunun uçak içinde huzursuzluk çıkarttığı gerekçesiyle zorunlu olarak Cezayir’e indi...
15.06.2015 Yaşam
Taksi şoförlerine psikolojik destek eğitimi
Taksi şoförlerine psikolojik destek eğitimi İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, şehirdeki tüm taksi şoförlerine, işleri sırasında karşılaştıkları zorlukları kolay atlatabilmeleri için psikoloji eğitimi verecek.
15.12.2014 Eğitim
Taksi şoförleri psikoloji eğitimi alacak
Taksi şoförleri psikoloji eğitimi alacak İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, şehirdeki tüm taksi şoförlerine, işleri sırasında karşılaştıkları zorlukları kolay atlatabilmeleri için psikoloji eğitimi verecek.
15.12.2014 Yaşam
Sarhoş yolcu THY uçağına birbirene kattı!
Sarhoş yolcu THY uçağına birbirene kattı! Akşam saatlerinde Trabzon'dan İstanbul'a gitmek üzere olan THY uçağına binen sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı.
14.11.2014 Haber
Sarhoş yolcu THY uçağını birbirene kattı!
Sarhoş yolcu THY uçağını birbirene kattı! Akşam saatlerinde Trabzon'dan İstanbul'a gitmek üzere olan THY uçağına binen sarhoş yolcu uçağı birbirine kattı.
14.11.2014 Yaşam
Savaş uçakları havalandı ama...
Savaş uçakları havalandı ama... Kuzey Amerika hava trafiği, alkolü fazla kaçıran iki kadın yolcu nedeniyle hareketli saatler yaşadı.
28.08.2014 Dünya
Alkolllü yolcu uçaktan indirildi!
Alkolllü yolcu uçaktan indirildi! Tunus Hava Yolları’na ait bir uçakla İstanbul’dan Tunus’a gitmek için uçağa binen İssam Yakoubi isimli yolcu alkolün etkisiyle uçakta olay çıkarttı...
30.01.2014 Yaşam
'Uçakta içeceğim ısrarı nedir?'
'Uçakta içeceğim ısrarı nedir?' THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'dan ilginç içki yasağı açıklaması
29.09.2021 Gündem
Alkollü yolcu hostese saldırdı
Alkollü yolcu hostese saldırdı Dengesiz hareketler yapmaya başladı ve...
8.02.2013 Yaşam
İstanbul için New York taksi modeli
İstanbul için New York taksi modeli Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Örgütü (UCLG) Başkanı olarak bazı çalışmalara katılmak için New York’a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bugün THY’ye ait bir uçakla İstanbul’a döndü...
29.09.2021 Gündem
Havada ‘İllegal Hasan’ paniği!
Havada ‘İllegal Hasan’ paniği! Uçağa üzerinde ’İllegal’ yazan tişörtüyle ve alkollü binen Hasan Soner,uçağı birbirine kattı
27.06.2008 Yaşam
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi Kütahya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak alev aldı. Sürücü Orhan Kaçar ile Özlem Biçer kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, bulunduğu yerde sıkışan diğer arkadaşları Samet Yavuz (39) ise yanarak hayatını kaybetti.
4.01.2024 Gündem
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı Kadıköy'de tacizden kaçan Kübra K. (25) bindiği takside, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer ile karşılaştı. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma tamamlandı. Şüpheli Mustafa E. (35) hakkında “Cinsel saldırı" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" Suçlarından 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.
2.12.2023 Gündem
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Kural çiğneyen sürücüler yüzünden 1056 kişi hayatını kaybetti
Kural çiğneyen sürücüler yüzünden 1056 kişi hayatını kaybetti Emniyet Genel Müdürlüğü, yılın ilk 5 aylık kaza bilançosunu kamuoyu ile paylaştı. 2023'ün Ocak-Mayıs döneminde ülke genelinde meydana gelen 207 bin 675 kazada 1056 kişi hayatını kaybetti, 123 bin 521 kişi yaralandı. Bursa'da ise 5 aydaki kazalarda 40 kişi hayatını kaybetti.
10.06.2023 Gündem
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi Kapıkule Sınır Kapısı’nda yürütülen operasyonda toplam 1 milyon Tük lirası değerinde elektronik sigara, alkollü içki ve ilaç ele geçirildi.
9.06.2023 Gündem
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkollü Yolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkollü yolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.