Yolcu

Yolcu

Son dakika yolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.458 yolcu haberi bulunmuştur. Tüm yolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurdu
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurduAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
24.07.2024Ekonomi
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgası
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgasıAdana’da bir minibüsçü, ‘Benim hattıma girdin’ diyerek içinde yolcu varken başka bir minibüse çarparak aynasını kırdı. Olayın ardından iki farklı minibüs durağındaki sürücüler arasında kavga çıkarken, polis havaya ateş açarak tarafları ayırdı.
23.07.2024Gündem
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattı
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattıİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde 25 yaşındaki Nalan Kaya, cep telefonuyla özçekim(selfie) yaptığı esnada metrelerce yükseklikten denize düştü. Nalan Kaya denizdeyken seyir halinde olan bir tekne çarptı. Hastaneye kaldırılan Nalan Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
22.07.2024Gündem
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybetti
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybettiAdana'da kaza yapan motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi sulama kanalına düşüp 10 kilometre sürüklendikten sonra hayatını kaybetti, sürücü ise bekçiler tarafından kurtarıldı.
22.07.2024Adana
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttikUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 21 yılda mevcut demiryolu hatlarının elektrikli hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalarla, 2002 yılında 2 bin 122 kilometre olan elektrikli hat uzunluğunu yüzde 237 oranında arttırarak 7 bin 142 kilometreye yükselttiklerini söyledi.
21.07.2024Gündem
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
20.07.2024Gündem
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!Nevşehir’de köpeğe çarpmamak için aniden duran araca, düğün konvoyundaki bir araç arkadan çaptı. Kazada iki kişi yaralandı.
19.07.2024Gündem
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan Kapı
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan KapıAdana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından biri olup, Adana ve çevre illere ulaşım için önemli bir noktadır...
19.07.2024Adana
Adana Tren İstasyonları: Şehirler Arası Ulaşımın Kalbi
Adana Tren İstasyonları: Şehirler Arası Ulaşımın KalbiAdana, Türkiye'nin önemli demiryolu hatlarından birine sahiptir ve şehirler arası tren seferleri ile geniş bir ulaşım ağı sunar. Adana'daki ana tren istasyonları, şehri diğer büyük şehirlere ve bölgelerle bağlar.
18.07.2024Adana
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandı
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, yüksek hızlı, bölgesel ve anahat tren biletlerinde yüzde 10 emekli indiriminden faydalanan vatandaşların sayısının 98 bin 200’e ulaştığını belirterek, şehirlerarası otobüs kullanarak seyahat eden 250 bini aşkın emeklinin ise yüzde 20 indirimden yararlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, havayolunda ise yurt içi ve yurt dışı indirimli uçuşlardan 5 bin 145 emeklinin faydalandığını toplamda 353 binden fazla emeklinin tren, otobüs ve uçak gibi ulaşım hizmetlerinden indirimli bilet kullandığını açıkladı.
18.07.2024Gündem
Ankara'da belediye otobüsü devrildi: 5 kişi yaralı
Ankara'da belediye otobüsü devrildi: 5 kişi yaralıAnkara’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği belediye otobüsünün devrilmesi sonucu 5 yolcu yaralandı.
17.07.2024Gündem
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyor
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyorAdana'da yaşayan vatandaşlar yakın olması sebebiyle Mersin'e sıklıkla gidip geliyor. Nisan ayı itibarı ile durdurulan tren seferlerinin yeni bir gelişme yaşandı.
17.07.2024Adana
Gaziantep'te havalimanındaki yolcunun üzerinden 8 adet sikke çıktı
Gaziantep'te havalimanındaki yolcunun üzerinden 8 adet sikke çıktıGaziantep'te havalimanında bir yolcu üzerinde yapılan aramada 8 adet tarihi eser sikke ele geçirildi. Gözaltına alınan yolcu hakkında yasal işlem başlatıldı.
16.07.2024Gaziantep
Edirne, dünyada 2. sırada! Tarihi rekor kırıldı, akın akın geliyorlar
Edirne, dünyada 2. sırada! Tarihi rekor kırıldı, akın akın geliyorlarEdirne'de bulunan Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tarihi rekor daha yaşanarak, sadece 1 gün içerisinde 9 bin 628 binek araç ve 40 bin 593 yolcu girişi gerçekleştirildi.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni Ankara'dan yola çıktı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni Ankara'dan yola çıktıAnkara–İstanbul ve Ankara-Konya arasında 2 ay boyunca sefer yapacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, ilk seferi için Ankara'dan yola çıktı.
14.07.2024Gündem
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet etti
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet ettiAksaray'da uygulama noktasında durdurulan araçta yolcu konumundaki şahıs askeri personel olduğunu belirterek görevli memurlara aracının sürekli durdurulduğunu söyledikten sonra polisi polise şikayet etti. Görüntü almak isteyen basın mensuplarını fark eden şahıs kameramana da “Askerim ben, kapat şunu aslan parçası” diye talimat verdi.
10.07.2024Gündem
Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcu rekoru! 2 milyonu aştı
Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcu rekoru! 2 milyonu aştıDHMİ istatistiklerine göre, Adana Havalimanı\’ndan iç ve dış hatlarda Mayıs ayı itibariyle 5 aylık dönemde taşınan yolcu sayısı yaklaşık 2 milyonu aştı.
9.07.2024Adana
Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü yük trenine çarptı
Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü yük trenine çarptıAdana’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletlinin, hemzemin geçit üzerinden kaçmaya çalıştığı an cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheliler kaçmaya çalıştığı sırada arkadan gelen yük treni sebebiyle kaza yapıp trenle birlikte sürüklendi. Yakalanan sürücüye 44 bin 299 TL para cezası kesildi.
8.07.2024Adana
Antalya'da korkunç kaza! Portakal yüklü kamyona ok gibi saplandı
Antalya'da korkunç kaza! Portakal yüklü kamyona ok gibi saplandıAntalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın portakal yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kamyonun altına giren hafif ticari araç bulunduğu yerden vinç yardımıyla güçlükle çıkarıldıktan sonra yoldan kaldırıldı. Kazanın ardından Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
6.07.2024Gündem
Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kaza geçirdi
Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kaza geçirdiKocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu aralarında sosyal medya fenomeni Enes Batur Sungurtekin'in de olduğu 4 kişi yaralandı.
5.07.2024Gündem
Havalimanlarında yolcu rekoru! 6 ayda 105 milyon yolcu uçtu
Havalimanlarında yolcu rekoru! 6 ayda 105 milyon yolcu uçtuUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Haziran ayında Türkiye genelindeki havalimanlarında toplam 22 milyon 723 bin 642 yolcuya hizmet verildiğini belirterek, “2024 yılının Haziran ayında hizmet verilen yolcu trafiği 2023 yılının aynı ayı ile kıyaslandığında toplam yolcu trafiği yüzde 7,9 artış gösterdi” dedi.
5.07.2024Ekonomi
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı varBingöl'ün Solhan ilçesinde devrilen yolcu otobüsündeki 14 kişi yaralandı.
4.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.