Yolcu

Yolcu

Son dakika yolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.440 yolcu haberi bulunmuştur. Tüm yolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapısı açık otobüsten düştü!
Kapısı açık otobüsten düştü! Adana'da kapısı açık seyreden otobüsten bir kadın yolcu düştü. Düşen kadın ağır yaralandı.
26.04.2024 Adana
Türk Hava Yolları, 2023 yılında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı
Türk Hava Yolları, 2023 yılında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) 2023 yılında taşıdığı 83,4 milyon yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırdı.
25.04.2024 Ekonomi
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyip kaçtılar
İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyip kaçtılar Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi. Yaşanan tartışmayı taksi sürücüsü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.04.2024 Gündem
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi Bursa'nın Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak öldüren Ömer Z. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.04.2024 Gündem
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Sultanbeyli'de sabah saatlerinde seyir halindeki İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
21.04.2024 Gündem
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik'
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik' Pegasus Liderler Toplantısı'na telekonferans yöntemi ile katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin erişilebilirlik konusunda eşsiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi. Uraloğlu," "2002'de iç ve dış hatlarda seyahat eden yaklaşık 34,5 milyon olan yolcu sayısını 2023 yılında 214 milyonun üstüne yükselttik" dedi.
19.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Başkentray Ankara ulaşımının omurgası! Bayramda yarım milyon kişi kullandı
Başkentray Ankara ulaşımının omurgası! Bayramda yarım milyon kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı Projesi' çerçevesinde yaklaşık 2 yıl sürecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından, 1 saat olan Adana-Mersin arası 25 dakikaya düşecek.
18.04.2024 Adana
İstanbul- Sivas tren seferleri başlıyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi!
İstanbul- Sivas tren seferleri başlıyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.
12.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak. 2030 yılına kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.