Alışveriş Sitesi

Alışveriş Sitesi

Son dakika alışveriş sitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alışveriş sitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alışveriş sitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alışveriş Sitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alışveriş sitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 639 alışveriş sitesi haberi bulunmuştur. Tüm alışveriş sitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023?
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023? Trendyol uygulaması çöktü, Trendyol açılmıyor, neden? Online alışveriş sitesi Trendyol’a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden giriş yapmaya çalışıyor. Hatanın kaynağı ve çözümünün ne olduğunu merak eden kullanıcılar Trendyol’da sorun mu var, Trendyol neden açılmıyor? Sorularına yanıt arıyor.
9.11.2023 Gündem
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar? E-ticaret platformu Trendyol, Gazze’ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz. Söz konusu gelişmenin ardından “10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?” gibi soruların yanıtı merak edilmeye başlandı.
21.10.2023 Ekonomi
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar Jandarma ekipleri, internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşları günlük yaklaşık 2 Milyon, aylık yaklaşık 40 Milyon TL dolandıran örgüt üyeleri yakalandı. 2 ayrı adreste yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar, banka/kredi kartı ile doküman ele geçirildi.
16.07.2023 Yaşam
Yemek Sepeti neden kapalı? 21 Mart Yemek Sepeti çöktü mü? Yemek Sepeti neden açılmıyor?
Yemek Sepeti neden kapalı? 21 Mart Yemek Sepeti çöktü mü? Yemek Sepeti neden açılmıyor? Yemek Sepeti neden kapalı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Online alışveriş sitesi Yemek Sepeti 21 Mart 2023 Salı akşam saatlerinde erişim sıkıntısı yaşıyor. Kullanıcıların sipariş vermek için girdiği Yemek Sepeti çöktü mü?
21.03.2023 Gündem
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu Fırsatçılar rahat durmuyor, vatandaşları türlü türlü yöntemlerle dolandırmaya devam ediyor. Bu kez de Maltepe’de yaşayan engelli bir genç dolandırıcıların kurbanı oldu. Telefonuna gelen ‘ek gelir’ mesajındaki linke tıklayan genç, hayatının şokunu yaşadı. Bankadan kredi çeken gencin 185 bin lirası ise böyle buhar oldu.
8.12.2022 Yaşam
İnternet üzerinden alışveriş yapanlara iade uyarısı! Dikkat çeken 14 gün detayı
İnternet üzerinden alışveriş yapanlara iade uyarısı! Dikkat çeken 14 gün detayı İnternet üzerinden alışveriş yapan herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 14 gün uyarısı geldi. Sorumluluk satıcıda oluyor. İşte e-ticaret sitelerinden alışveriş yapan herkesi ilgilendiren kararın ayrıntıları...
18.11.2022 Ekonomi
Ornate Kozmetik Kozmetik Ürünlerde Geleneksel Güzellik Sırları Trend Oldu
Ornate Kozmetik Kozmetik Ürünlerde Geleneksel Güzellik Sırları Trend Oldu Cildin sağlıklı ve bakımlı görünmesi için profesyonel anlamda cilt bakım ürünleri üretimi yapılıyor. Ülkemize ve dünya ülkelerine hükmeden bu kozmetik markalarının bir bölümünün ürünlerinin ise cilde karşı herhangi bir katkı sağlamadığı hatta bazı negatif içeriklerinin bulunduğu görülüyor. Bu negatif yapı kullanıcıların, kozmetik ürünlere ödemiş oldukları yüksek meblağa nazaran hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Uzmanlar kozmetik ürünlerin alınırken paraben ve petro kimya türevlerinin içermediğine dikkat edilmesini söylerken, dünyaca ünlü markalar bu alanda arge geliştirmelerine devam ediyor.
11.08.2022 Advertorial
Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol'a giremiyorum, 500 Internal Server Error hatası veriyor! 500 Server Error hatası nedir?
Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol'a giremiyorum, 500 Internal Server Error hatası veriyor! 500 Server Error hatası nedir? Trendyol çöktü mü, Trendyol neden açılmıyor? Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu Trendyol’a sabah saatlerinden itibaren girilmemeye başlandı. Trendyol kullanıcıları Trendyol açılmıyor, Trendyol hata veriyor, Trendyol'a giremiyorum şeklinde problemlerini sosyal medya üzerinden paylaşırken Peki, Trendyol çöktü mü? Trendyol neden açılmıyor? sorularına da yanıt arıyor.
21.06.2022 Gündem
61 suç kaydı bulunan, dolandırıcılıktan aranan kadın tutuklandı
61 suç kaydı bulunan, dolandırıcılıktan aranan kadın tutuklandı Mersin'in Tarsus ilçesinde 61 suç kaydı bulunan ve 6 farklı ilde dolandırıcılık suçundan aranan Ecem Zanapalıoğlu (42), yakalandı. 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Zanapalıoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
6.06.2022 Yaşam
E-5 Karayolunda feci kaza!
E-5 Karayolunda feci kaza! Kağıthane, D-100 Karayolu'nda, sürücüsünün, önündeki araçları geçmek isterken bariyere çarptığı motosiklet, geçmek istediği hafriyat kamyonunun arka tekerleğine vurarak devrildi. Motosiklette yolcu olarak bulunan Ahmethan Artukoğlu (26), feci şekilde hayatını kaybetti, sürücü ise hafif şekilde yaralandı.
3.03.2022 Gündem
Sahibinden çöktü mü, neden hata veriyor? Sahibinden.com mobil uygulaması açılmıyor, ne zaman düzelir?
Sahibinden çöktü mü, neden hata veriyor? Sahibinden.com mobil uygulaması açılmıyor, ne zaman düzelir? Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor? Sahibinden.com mobil uygulama üzerinden giriş yapmaya çalışan vatandaşlar hata uyarısı alıyor. Online satış yapan e-ticaret alışveriş sitesi Sahibinden.com'a erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar, sitenin mobil uygulamasına giriş yapamıyor ve 'Genel Hata (Error code:0)' hatası ile karşı karşıya kalıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, sahibinden uygulaması açılmıyor ve hata veriyor?
4.01.2022 Gündem
Kredi kartı bilgilerini çalıp telefon aldılar! 'Ben arayacakken onlar aradı'
Kredi kartı bilgilerini çalıp telefon aldılar! 'Ben arayacakken onlar aradı' Zonguldak'ta sağlık memuru Çetin Kanat (46), kredi kartı bilgilerini ele geçiren kişilerin, adına bir alışveriş sitesinden 20 bin liralık telefon alarak dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Kanat, "Öyle bir ayarlamışlar ki aklınız hayaliniz durur. Önce mesaj gönder, sonra müşteri hizmetlerini ben arayacakken onlar arasın ve böyle organize işten şaştım kaldım" dedi.
9.12.2021 Gündem
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Bakanlık indirim oyununu deşifre etti. 'Efsane cuma indirimleri, şahane cuma indirimleri' hakkında açıklama geldi. Tek tek tespit edilecek, cezası var. Ticaret Bakanlığı, ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra sıklıkla bu fiyat üzerinden indirim yapıldığına dikkat çekerek, ‘aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı’ uyarısında bulundu.
10.11.2021 Ekonomi
Kargocudan mide bulandıran hareket! İğrenç olay
Kargocudan mide bulandıran hareket! İğrenç olay İstanbul Sancaktepe'de ikamet eden Gülşen ve Süleyman Alkan çifti geçen ay ünlü bir online alışveriş sitesinden çocuklarına kıyafet sipariş etti. Alışveriş sitesi ürünü kargo firmasına verdi ve sipariş Alkan ailesine öğlene doğru ulaştı. Buraya kadar her şey olağandı. Olağandışı ve hem görenleri hem de duyanları hayrete düşüren olay ise sipariş tesliminin ardından başlayacaktı.
3.09.2021 Yaşam
İnternetten sahte ürün satan sitelere dikkat! Uzmanlar uyarıyor!
İnternetten sahte ürün satan sitelere dikkat! Uzmanlar uyarıyor! İnternetten alışveriş yapmak popüler olsa da özellikle koronavirüs ile birlikte büyük artış gösterdi. En çok alışveriş yapılan sitelerde bile artık sahte ve taklit ürünlerle karşılaşmak mümkün. Son zamanlarda internetten alışveriş yapan hemen herkesin bir sahte ürün hikayesi var. Alışveriş oranlarının arttığı bu dönemde mağduriyetler yaşanıyor. Peki Nasıl alışveriş yapacağız? Sahte ürün satın alan tüketici ne yapmalı? Taklit ürün nasıl anlaşılır? İşte uzmanların yanıtları...
25.07.2021 Ekonomi
Beşiktaş Jimnastik Kulübü mahkemelik oldu! Kartallı logo...
Beşiktaş Jimnastik Kulübü mahkemelik oldu! Kartallı logo... Son dakika haberine göre; Spor tarihçisi, ressam ve karikatürist Vala Somalı’nın iki çocuğu, babalarına ait ‘Kartallı Beşiktaş’ logosunu izinsiz kullandığı iddiasıyla Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’ne dava açtı.
9.06.2021 Ekonomi
e-Devlet üzerinden yapılabiliyor! Başvurular alınıyor
e-Devlet üzerinden yapılabiliyor! Başvurular alınıyor Pandemi süreci ile birlikte sayı bir hayli arttı. Çok sayıda kişi kullanmaya başladı. Sayının artması mağduriyetleri de beraberinde getirdi. Birçok kişi e-Devlet üzerinden başvuruda bulunarak hakkını arıyor. Fakat vatandaşların çoğu bu haktan haberdar değil. İnternetten satın alınan ürünlerin artışıyla sahte ve kusurlu ürünlerin sayısı da arttı. İnternet siteleri, vatandaşları, ürünlerin firmasına yönlendirerek, mağduriyetlerinin giderilmesini zorlaştırırken, vatandaşlar ise “Hatalı ürün geldiğinde karşımızda herhangi bir muhatap yok. Site, firmaya, firma da tekrar siteye yönlendiriyor" dedi. Avukat Abdi Yaşar, mağdur olan vatandaşların Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceklerini söyledi.
10.02.2021 Yaşam
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı!
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı! Teknoloji firması Apple şirketinin ilk bilgisayarı Apple-I, E-bay üzerinden 1.1 milyon sterline (10 milyon 658 bin lira) satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan bilgisayarın hala çalışan altı bilgisayarından biri olduğu belirtildi.
6.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Sahte deterjan tehlike saçıyor!
Sahte deterjan tehlike saçıyor! Online alışveriş platformundan oldukça bilinen bir markanın deterjanını alan fotoğraf sanatçısı D.K. ürünün kokusundan ve çamaşırları temiz yıkamamasından şüphelenip üretici firmaya ulaştı. Firmanın laboratuvarında test edilen deterjanın sahte olduğu ortaya çıkınca üretici firma ürünü gerçeği ile değiştirdi. İndirimli olduğu için 40 kilo aldığını söyleyen D.K. ambalajın orijinaliyle aynı olduğunu hatta seri numarasının bile basıldığını söyleyerek, deterjandan ağır kimyasal kokusu geldiğini ve yapışkan bir dokusu olduğunu anlattı.
19.12.2020 Sağlık
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi!
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi! Dünyayı şoke eden iddia Norveç'ten geldi. Norveç basını, Suudi Arabistan'ın ülkeye rejim muhalifi el-Bağdadi için infaz timi gönderdiğini iddia etti.
15.12.2020 Dünya
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor Bloomberg Billionaires Index verilerine göre, dünyanın en zengin 500 insanın yer aldığı listenin ilk 10 sırasındaki iş adamlarının 7'si teknoloji merkezli işler yapıyor.
28.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Avrupa Birliği'nden Amazon'a suçlama
Avrupa Birliği'nden Amazon'a suçlama Avrupa Birliği (AB), Amazon firmasını platformundaki bağımsız satıcılara ait hassas verileri kendi perakende satışlarına fayda sağlayacak biçimde kullanmakla suçladı.
10.11.2020 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik flaş Ayasofya açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik flaş Ayasofya açıklaması AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Ayasofya'nın ibadete açılmasından sonra UNESCO tarafından kültürel miras olarak kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak, "Bu şekilde ibadet mekanı olarak açık olup, kültürel miras içinde olan yerler vardır. UNESCO'dakiler bilsinler; burasının evrensel mirasının korunmasında Türkiye her türlü işbirliğine açıktır. Ayasfoya'nın tüm özellikleri korunacaktır" dedi.
13.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alışveriş Sitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alışveriş sitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.