Gazete Vatan Logo

Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol'a giremiyorum, 500 Internal Server Error hatası veriyor! 500 Server Error hatası nedir?

Trendyol çöktü mü, Trendyol neden açılmıyor? Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu Trendyol’a sabah saatlerinden itibaren girilmemeye başlandı. Trendyol kullanıcıları Trendyol açılmıyor, Trendyol hata veriyor, Trendyol'a giremiyorum şeklinde problemlerini sosyal medya üzerinden paylaşırken Peki, Trendyol çöktü mü? Trendyol neden açılmıyor? sorularına da yanıt arıyor.

Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol'a giremiyorum, 500 Internal Server Error hatası veriyor! 500 Server Error hatası nedir?

Trendyol çöktü mü? e-ticaret şirketlerinden Trendyol’a sabahtan beri girilmiyor. Trendyol kullanıcıları Trendyol açılmıyor, Trendyol hata veriyor, Trendyol'a giremiyorum şeklinde sorunları sosyal medya hesapları üzerinden dile getiriyor. Peki, Trendyol neden açılmıyor? İşte detaylar...

TRENDYOL ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Trendyol kullanıcıları yaşadıkları problemleri Twitter üzerinden dile getirdi.

 Trendyol'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak bir kullanıcıya verdiği yanıt şu şekilde:

 

TRENDYOL NEDİR?

Trendyol, merkezi İstanbul'da bulunan Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu, dünyanın sayılı e-ticaret şirketlerinden biridir. Trendyol Group çatısı altında Türkiye'nin öncü Ar-Ge merkezlerinden Trendyol Tech, en hızlı gelişen taşıma ağı Trendyol Express, hızlı market ve yemek teslimatı yapan Trendyol Go ve en büyük ikinci el ürün platformu Dolap yer almaktadır.

Trendyol, 2010'da moda için olan bir alışveriş sitesi olarak kuruldu. Büyümesine paralel sunduğu ürün ve hizmetleri genişleterek popülerleşti. Moda, elektronik, ev ve mobilya, gıda, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok kategoride günde 1 milyondan fazla paketi müşterilerine ulaştırıyor.

Haberin Devamı

30 milyondan fazla müşterisi, platformun mobil uygulaması bugüne kadar 45 milyondan fazla kez indirildi.