Trendyol

Trendyol

Son dakika trendyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trendyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trendyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trendyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trendyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 688 trendyol haberi bulunmuştur. Tüm trendyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori belli oldu
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori belli oldu Trendyol Süper Lig'de 32. haftada Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü; lider Galatasaray ise Alanyaspor'u mağlup etti. Zirve yarışında heyecan tavan yaparken, şampiyonluk oranları güncellendi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da Megastar Tarkan, Yarının Köyleri projesi için bir kez daha kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin ilk aşamasında belirlenen 3 pilot köyden biri olan Adana’nın Kürkçüler Köyü’nde gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana devam eden projenin lansman filminde de rol alan Tarkan, “Yarının Köyleri’nin bir hayalden gerçeğe dönüşmesine bizzat tanık olmak ve aradan geçen zamanda yaratılan pozitif etkiyi görmek çok güzel. Sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak Trendyol’un köylere kurduğu dijital köprülerin kırsal kalkınma adına önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.
17.04.2024 Yerel Haberler
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş!
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş! Futbolu bıraktıktan sonra Eyüpspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Arda Turan, ilk sezonunda şampiyon olarak Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Rakiplerine fark atan efsane isim, Süper Lig'e yıldız bir transferle merhaba demek istiyor. Barcelona alt yapısından tanıdığı yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen genç çalıştırıcı, tüm bağlantılarını bu isim için kullanacak. Eyüpspor yönetimi de bu transfer için çalışmalara başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Barış Alper, Ziyech olmasa dökülüyordu! 'Okan Buruk'u uyarıyorum' dedi ve tek tavsiye verdi
Barış Alper, Ziyech olmasa dökülüyordu! 'Okan Buruk'u uyarıyorum' dedi ve tek tavsiye verdi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz gecenin adamı oldu. Öte yandan yıldız isim performansıyla eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Fenerbahçe
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama 2021 yılında başlattığı sanat projesi ile sanata ve sanatçılara özel alan açtığını duyuran e-ticaret platformu Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde sanatseverleri bağımsız sanatçıları yakından tanımaya ve eserlerini incelemeye davet etti.
15.04.2024 Vitrin
Galatasaray'da Icardi şampiyonluk havasına girdi
Galatasaray'da Icardi şampiyonluk havasına girdi Trendyol Süper Lig’de final haftalarına girildi, Mauro Icardi gözünü şampiyonluğa dikti.
15.04.2024 Şampiy10
Galatasaray'da alarm verildi! Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Nelsson Okan Buruk'u yakabilir
Galatasaray'da alarm verildi! Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Nelsson Okan Buruk'u yakabilir Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da altı futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. İşte karşılaşmaya ilişkin detaylar...
14.04.2024 Galatasaray
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçına Portekizli VAR hakemi
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçına Portekizli VAR hakemi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının VAR hakemi açıklandı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Nicolo Zaniolo için deliye döndüler! İtalyan devinden tam 93 milyon euro...
Nicolo Zaniolo için deliye döndüler! İtalyan devinden tam 93 milyon euro... Bu sezon İngiltere Premier Lig'de Aston Villa formasıyla ilk 11'de yeterince forma şansı bulamayan Nicolo Zaniolo'nun talipleri her geçen gün artıyor. Fenerbahçe ile Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yıldız kanat oyuncusundan EURO 2024 sonrası iyi bir bonservis geliri elde etmeyi amaçlıyor. İtalya Serie A devi ise 24 yaşındaki futbolcu için gözünü karartmış durumda. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal kararını değiştirdi! Tadic, Dzeko ve Batshuayi'ye özel söyledi: Artık bunu yapmayın
İsmail Kartal kararını değiştirdi! Tadic, Dzeko ve Batshuayi'ye özel söyledi: Artık bunu yapmayın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı değişime itecek. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu sahaya farklı bir ilk 11 sürecek. Öte yandan İsmail Kartal, yıldız isimleri kenara çekerek kritik uyarıda bulundu. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR hakemi Mario Melero López, oyuna ilk müdahaleyi yaptı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Konyaspor sezonun flaş ekibi Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti, rahat bir nefes aldı.
13.04.2024 Konya Spor
Trabzonspor, 8 sene sonra bir ilki yaşadı
Trabzonspor, 8 sene sonra bir ilki yaşadı Cuma akşamı Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının açılış maçında evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon istikrarı bir türlü yakalayamadı.
13.04.2024 Trabzonspor
Süper Lig'de ilk yabancı VAR açıklandı
Süper Lig'de ilk yabancı VAR açıklandı Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) belli oldu.
13.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi!
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi! Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi büyük tepki çekti.
13.04.2024 Trabzonspor
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekib,nden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Trendyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trendyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.