Alişan Kardeşi

Alişan Kardeşi

Son dakika Alişan kardeşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan kardeşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan kardeşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan Kardeşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan kardeşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 alişan kardeşi haberi bulunmuştur. Tüm alişan kardeşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene koronavirüsten kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor zamanlar geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.
18.12.2022 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'ın acısı dinmiyor! 'Çok özledim seni'
Kardeşini kaybeden Alişan'ın acısı dinmiyor! 'Çok özledim seni' Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı Covid-19'u atlatamamış ve 41 yaşında yaşamını yitirmişti. Alişan kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçiriyor.Tüm zamanını ailesi ve işine adayan ünlü türkücü, son paylaşımıyla yürek burktu. Kardeşiyle fotoğraflarını yayınlayan Alişan, özlemini dile getirdi.
20.02.2022 Magazin
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim!
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü sanatçı Alişan, içinden geçtiği zor günleri anlattı. Alişan, “Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim” sözleriyle anlattı.
16.01.2022 Magazin
Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından kötü günler geçiren Alişan müjdeyi verdi
Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından kötü günler geçiren Alişan müjdeyi verdi Ünlü türkücü Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeni ile 38 yaşında kaybetmesinin ardından kötü günler geçiriyordu. Bu süreci eşi Buse Varol'un desteği ile atlatan Alişan yeğenleri Eyşan ve Ceylan'la görüntülendi. Yeni projesi müjdesi veren Alişan, "Tek başıma yapacağım bir iş olacak, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim" dedi. Çekimler için yeğenleriyle Gaziantep ve Urfa'yı gezdiğini söyleyen şarkıcı, hafta sonu Kıbrıs'ta sahneye çıkacağını belirtti.
26.11.2021 Magazin
Alişan kardeşinin ardından yaşadıklarını anlattı!
Alişan kardeşinin ardından yaşadıklarını anlattı! teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen programı teve2 Magazin Masası'na bugün ünlü şarkıcı Alişan telefon ile bağlandı. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybettikten sonra yaşadığı süreci gözyaşları içinde teve2 Magazin Masası programında anlattı.
12.11.2021 Magazin
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından bir türlü toparlanamadı! Şimdi de...
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından bir türlü toparlanamadı! Şimdi de... Alişan’ın ağabeyi Selçuk Tektaş’ı kaybetmesiyle hayatının kabusunu yaşadı. Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, Tektaş’ın ölümünden bu yana hala toparlayamadı. Geçtiğimiz günlerde verdiği konserlerle hayranlarını mutlu eden ve tam toparlandı denilen Alişan tekrar yasa girdi.
12.09.2021 Magazin
Alişan'ın paylaşımı yürek burktu
Alişan'ın paylaşımı yürek burktu Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarında ziyaret etti. Yaptığı paylaşım sevenlerini üzdü.
3.09.2021 Magazin
Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için..
Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için.. Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz ay koronavirüs nedeni ile kaybetti. Uzun süredir kötü günler geçiren Alişan son olarak sahneye çıktığı için eleştirilerle karşılaşmıştı. Ünlü şarkıcıdan yeni bir hamle geldi. Alişan kardeşinin adına okul yaptırmaya karar verdi.
22.08.2021 Magazin
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, kardeşinin yokluğuna alışamıyor.
18.08.2021 Magazin
Alişan kardeşinin vefatından sonra ilk kez sahneye çıktı!
Alişan kardeşinin vefatından sonra ilk kez sahneye çıktı! Koronavirüs nedeniyle 38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ı toprağa veren Alişan, zor günler geçirdi. İki çocuk babası şarkıcı, dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Sahnede duygusal bir konuşma yapan Alişan, ağlamamak için kendini zor tuttu.
15.08.2021 Magazin
Alişan'ın kardeş acısı!
Alişan'ın kardeş acısı! Alişan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını her gün ziyaret edip, dua okuyor.
26.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı Sanatçı Alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.
21.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefat haberi, Mehmet Ali Erbil tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.
21.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yoğun bakımda! 'Durumu kritik'
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yoğun bakımda! 'Durumu kritik' Alişan’ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş’ın durumu ciddiyetini koruyor. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumunu anlattı. Şarkıcı, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara “Durumu çok kritik, dua istiyoruz” diye yanıt verdi.
25.06.2021 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!'
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Magazin
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım!
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım! Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş, tüm müdahalelere rağmen vefat etmişti. Acılı anne Suzan Tektaş, oğluna olan özlemini bir kez daha dile getirdi.
20.07.2023 Magazin
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
11.07.2023 Magazin
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim!
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim! Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Merve Tektaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
4.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan Kardeşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan kardeşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.