Alişan Korona

Alişan Korona

Son dakika Alişan korona haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alişan korona ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alişan korona haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alişan Korona

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alişan korona gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 alişan korona haberi bulunmuştur. Tüm alişan korona haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alişan'ın paylaşımı yürek burktu
Alişan'ın paylaşımı yürek burktu Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarında ziyaret etti. Yaptığı paylaşım sevenlerini üzdü.
3.09.2021 Magazin
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, kardeşinin yokluğuna alışamıyor.
18.08.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı Sanatçı Alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.
21.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefat haberi, Mehmet Ali Erbil tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.
21.07.2021 Magazin
Kardeşinin ölüm yıldönümünden önce Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Okuyanlar kahroldu
Kardeşinin ölüm yıldönümünden önce Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Okuyanlar kahroldu Koronavirüs nedeniyle kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
19.07.2022 Magazin
Alişan'dan ölen kardeşi Selçuk Tektaş'a duygusal mesaj!
Alişan'dan ölen kardeşi Selçuk Tektaş'a duygusal mesaj! Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz temmuz ayında korona nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Alişan, yaşasaydı bugün 42. yaş gününü kutlayacak olan kardeşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
12.05.2022 Magazin
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim!
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü sanatçı Alişan, içinden geçtiği zor günleri anlattı. Alişan, “Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim” sözleriyle anlattı.
16.01.2022 Magazin
Demet Akalın isyan etti! 'Ayıptır,günahtır'
Demet Akalın isyan etti! 'Ayıptır,günahtır' Geçtiğimiz günlerde Okan Kurt koronavirüs hastalığına yakalandı. Testi pozitif çıkan iş insanı evinde karantina sürecine başladı. Eski eşinin koronavirüse yakalanmasına duyarsızlığın neden olduğunu belirten Akalın, isyan etti.
11.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alişan Korona ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alişan korona haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.